War Thunder Türkiye Fiyatlandırması

@Smin1080p_WT @Stona_WT any updates about local pricing? Local pricing for us used to be very helpfull for us to access premium benefits but current local pricing with the latest pricing update for Türkiye is too close to EU and US markets and it came to a point where we can not afford premium currency/account/vehicles anymore.

1 Like

Bu zammın amacı neydi tam olarak anlamadım. Bir şeyin fiyatını arttırarak daha fazla kazanamazsın ki. İndirimler için istediğim tanka zar zor para ayırmıştım yine bütçemi aşıyor.

Türkiye de ki son olaylarda gördük ki boykot fazlası ile etkili olan bir şey türk oyuncuları zaten indirimde alışveriş yapıyordu bir sonra ki indirim sezonunda herkesi boykota davet ediyorum 1 indirim sezonu alışverişsiz geçerse gajin mecbur bir aksiyon almak zorunda kalır şu anda bizi umursamıyorlar bile.

Çok gereksiz bir zam, madem böyle yapacaktınız hiç zahmet edip bölgesel fiyatlandırma getirmeseydiniz.

Fiyatlardansa TCG Anadolu, Altay, Pars gibi araclarimiz da gelmeli. Turk dali veya agacini bekliyoruz. Israil dalina gelirse TB-2 gibi bir drone cikmamiz da mumkun olur. Dusunmesi bile cok guzel…

Fiyatlar bizim için daha önemli siz o araçları bekliyor olabilirsiniz ama çoğu türk oyuncu fiyatların tekrar %50 şeklinde bölgesel fiyatlandırılmasını bekliyor.