Miałem zrobione 39%, ale szczęśliwie twitch automatycznie przełączył mi z transmisji polskiej na angielską jak sam o tym zapomniałem i udało się! Zdobyłem samolocik, normalnie bomba. Nie dość, że premka, to jeszcze w pełni unikalny.
(…) a dodatkowo brzydko pomalowany. Mogliby dodać do wyboru/wybadania standardowy kamuflaż USAF jak w pierwszych maszynach TD.
No też musiałem przetrawić fakt braku historycznego lub przynajmniej semi-historycznego kamuflażu. Przynajmniej Mustangiem fajnie się lata to taki A-36 na sterydach :)
W tym miesiącu nie ma oznaczeń historycznych do zdobycia?
Edit: są.
Wykrakałeś ;D
Monthly Decals for December! - Official News, Development Blogs and Updates - War Thunder — official forum
kiedy wrobel dostal nowe odglosy wystrzalu?
Do tłumaczenia z angielskiego na polski korzystałam z Tłumacza Google, więc proszę wybaczyć ewentualne błędy w tłumaczeniu 😂 Oto link do mojego posta na forach angielskich, jeśli chcesz go tam samodzielnie przetłumaczyć: Watch the WTCS Grand Finals 2025, and Earn Amazing Twitch Drops! - #166 by SilentTracker
Godziny transmisji na NASTĘPNY weekend:
Poniższe timery/kalendarze automatycznie dostosują się do strefy czasowej Twojego urządzenia. (Jeśli czas na Twoim urządzeniu jest ustawiony prawidłowo, timery te BĘDĄ pokazywać godzinę rozpoczęcia transmisji dostosowaną do TWOJEGO czasu lokalnego.)
Piątek, 12 grudnia, godzina transmisji (automatyczne dostosowanie):
2025-12-12T17:40:00Z
Sobota, 13 grudnia, czas transmisji (automatyczne dostosowanie):
2025-12-13T15:40:00Z
Niedziela, 14 grudnia, godzina transmisji (automatyczne dostosowanie):
2025-12-14T15:40:00Z