Luźna dyskusja o wszystkim

Tu macie czasy rozpoczęcia streamów bo coś w naszej sekcji moderatorzy zaspali? :)

Edit:
na kanale War_Thunder_Esport_PL podane jest, że streamy w piątki są od 19:00 a soboty i niedziele od 17:00.
W każdym razie warto jak kto może od piątku zaczynać bo ten czas dziwacznie czasem nalicza się na twitchu.
Edit2:
W tym tygodniu w weekend Creme de la creme dropów na twitchu:

Podsumowanie
5 Likes

Hmmm…
@Saharczyk @EuroDoragon2 czemu nadal nie ma tematu z dropami na twitchu ani na forum ani na oficjalnej stronie gry w języku pl?

2 Likes

Już jest stronie, dzięki za czujność :)

2 Likes

Wiesz za fajne dropy są a szkoda by było przegapić taką okazję :)

2 Likes

o, chyba jeszcze jakieś irańskie Tomcaty przetrwały

2 Likes

podobno nawet byly w uzyciu i ganialy jakies drony

fajnie by bylo jakis combat footage zobaczyc :p

1 Like

beta piechoty, zglaszaj sie kto moze!

nie ukrywam ze licze na wiecej gore niz w carmageddonie, miesny pancerz na bewupach, dodatek nowoczesnego drone warfare i latajace “fragmenty”
materiałów referencyjnych jest na tony, pozostaje tylko ładnie zaimplementować i podlać ketchupem ;)

2 Likes

Co do gore to ciekawe by było strącanie pilotów spadających na spadochronie ^^ a nawet wkręcanie się spadochronów w śmigła ;D
Trafienie pilota z kapką “ketchupu” na szybie :P
Jedna opcja do dodania żeby włączyć “takie efekty wizualne” lub wyłączyć ;)
Edit:
rozerwanie kadłuba bombowca i fruwająca załoga niekoniecznie ze spadochronem :)
takie detale by dodały ciekawego “smaczku” :P

1 Like

A ja nie podzielam Twojego entuzjazmu co do piechoty w WT, według mnie jest tyle innych gier, w których gra się tylko lub głównie piechotą, że to chyba tutaj nie jest potrzebne.

4 Likes

naparzanie kmami mefcia w bande piechoty bylo calkiem przyjemne, do pelni szczescia brakowalo mi tylko efektow wizualnych - ot troszke keczapu i latajacych skwarkow

nie rozchodzi mi sie o samo granie piechota tylko o mozliwosc jej rozjezdzania czolgiem, rozszarpywania kmami, nauki latania za pomoca prezentow spuszczanych z nieba, powietrzne akrobacje towarzyszace wysylaniu wiezy czolgu w kosmos i takie tam ;) oczywiscie na masowa skale :p

o to to
a w naziemnych taki wróbelek czy inny brrrt! dawalby mnostwo uciechy i radosci XD

Mtślę, że w trybie dla piechoty czołgi/samoloty będą dodatkiem/eventem jak samoloty w naziemnych AB. A na RB będzie trzeba dużo punktów, żeby wejść.

to by byl raczej typowy sposob pojazd jako nagroda za osiagniecia na nogach, licze na wieksza kratynosc slimoka, ze piechota bedzie dzialac na rowni z pojazdami

btw dzis na twitchu ten mustang do zgarniecia, ostatni tydzien jakos szybko przelecial takze ten , przypominam

Kolejny stream: dziś, 19:00 CET.

Tańczycie jak Wam ślimak zagra :-) skąd trn entuzjazm? Najpierw niech naprawią mapy, powiekszą i zabezpiecza respy. Później można pomyśleć co dalej, a nie kombinować z kolejną szaloną mechaniką która dodatkowo może uwypuklić wspomniane problemy.

2 Likes

o mapach ze za male zrzedze od dawna, a grillowanie na spawnie to jeden z moich ulubionych sportow
z listy zyczen wpadl dronek fpv (to jeszcze ohke poprosze do kompletu …i keczap ;)
a tak mnie jeszcze naszlo na przemyslenia - jak dla mie to powinni na mieszane rb dodac caly komplet ogromnych nowoczesnych map bo na wiekszosci nawet mi sie spawnowac nie chce - o ile sa niezle na lolki i w okolicach 4-5 tak im wyzej tym gorzej sa dostosowane do nowoczesnych pojazdow
tym bardziej irytuje mnie fakt ze w innych slimakowych produkcjach sa wieksze mapy dla piechoty
niektorych map nie da sie “naprawic” potrzebny jest pakiet nowych przemyslanych pod nowoczesne pole walki i sensownych

ano z eventu ww1, bardzo mi sie podobal… tylko keczapu brakowalo zeby troche doprawic do smaku;)

bardzo chetnie bym se pogral nowoczesne naziemki ale jak dla mnie miejsca nie ma na zabawe (znaczy sensownych map a fulda trafia sie rzadko) jakbym mogl to na wyzszych br-ach gralbym tylko na tej mapie

Czy wy też lubicie czytać na forum jak co aktualizację ktoś pisze, żeby usunąć maszynę X z drzewka Y? Tajwański Abrams, malezyjski Su-30, wcześniej była burza o chińskiego leoparda i tajlandzkiego VT4.
Teraz się ludzie obudzili? Od lat gaijin tak zapełnia drzewka i nagle teraz im to przeszkadza, bo ich ulubiene pojazdy są w innych drzewkach.

1 Like

Dropy z Twitcha zebrane :)

1 bitwa Mustanga z dropu ;)

1 Like

Mustang, dla tych co go mają, miał być wymienialny na warbondy.

Można wymienić od razu. Również, gdy go nie masz.

Zakąsiłem koninę. W przeciwieństwie do pozostałych Twitch Dropów, ten jest unikalny.
Ale czas wyśrubowali, 9 godzin na samolot. Gdyby to chociaż było ciekawe np. pojedynki bombowców, dwupłatów z Rank I. Czemu nie ma WTCS na kajakach?

Najchętniej wszystkie klony TD i niehistoryczne skórki wymieniłbym na warbondy. Kilka razy przydały się, gdy zabrakło ledwie kilku sztuk.

Nie, Jezu, zapomniałem o tym dzisiaj. Jutro chyba nie będzie szansy już go złapać, ależ strata…

Jeśli mazz zrobione okolo 50% jutro dasz radę!

1 Like

a ja bym powymienial trofea niesprzedawalne na rynku za 0,01 slimaka XD
jak mustangi zdobyte to japoncai trza polatac… ;)