Co do gore to ciekawe by było strącanie pilotów spadających na spadochronie ^^ a nawet wkręcanie się spadochronów w śmigła ;D
Trafienie pilota z kapką “ketchupu” na szybie :P
Jedna opcja do dodania żeby włączyć “takie efekty wizualne” lub wyłączyć ;)
Edit:
rozerwanie kadłuba bombowca i fruwająca załoga niekoniecznie ze spadochronem :)
takie detale by dodały ciekawego “smaczku” :P
A ja nie podzielam Twojego entuzjazmu co do piechoty w WT, według mnie jest tyle innych gier, w których gra się tylko lub głównie piechotą, że to chyba tutaj nie jest potrzebne.
naparzanie kmami mefcia w bande piechoty bylo calkiem przyjemne, do pelni szczescia brakowalo mi tylko efektow wizualnych - ot troszke keczapu i latajacych skwarkow
nie rozchodzi mi sie o samo granie piechota tylko o mozliwosc jej rozjezdzania czolgiem, rozszarpywania kmami, nauki latania za pomoca prezentow spuszczanych z nieba, powietrzne akrobacje towarzyszace wysylaniu wiezy czolgu w kosmos i takie tam ;) oczywiscie na masowa skale :p
o to to
a w naziemnych taki wróbelek czy inny brrrt! dawalby mnostwo uciechy i radosci XD
Mtślę, że w trybie dla piechoty czołgi/samoloty będą dodatkiem/eventem jak samoloty w naziemnych AB. A na RB będzie trzeba dużo punktów, żeby wejść.
to by byl raczej typowy sposob pojazd jako nagroda za osiagniecia na nogach, licze na wieksza kratynosc slimoka, ze piechota bedzie dzialac na rowni z pojazdami
btw dzis na twitchu ten mustang do zgarniecia, ostatni tydzien jakos szybko przelecial takze ten , przypominam
Kolejny stream: dziś, 19:00 CET.
Tańczycie jak Wam ślimak zagra :-) skąd trn entuzjazm? Najpierw niech naprawią mapy, powiekszą i zabezpiecza respy. Później można pomyśleć co dalej, a nie kombinować z kolejną szaloną mechaniką która dodatkowo może uwypuklić wspomniane problemy.
o mapach ze za male zrzedze od dawna, a grillowanie na spawnie to jeden z moich ulubionych sportow
z listy zyczen wpadl dronek fpv (to jeszcze ohke poprosze do kompletu …i keczap ;)
a tak mnie jeszcze naszlo na przemyslenia - jak dla mie to powinni na mieszane rb dodac caly komplet ogromnych nowoczesnych map bo na wiekszosci nawet mi sie spawnowac nie chce - o ile sa niezle na lolki i w okolicach 4-5 tak im wyzej tym gorzej sa dostosowane do nowoczesnych pojazdow
tym bardziej irytuje mnie fakt ze w innych slimakowych produkcjach sa wieksze mapy dla piechoty
niektorych map nie da sie “naprawic” potrzebny jest pakiet nowych przemyslanych pod nowoczesne pole walki i sensownych
ano z eventu ww1, bardzo mi sie podobal… tylko keczapu brakowalo zeby troche doprawic do smaku;)
bardzo chetnie bym se pogral nowoczesne naziemki ale jak dla mnie miejsca nie ma na zabawe (znaczy sensownych map a fulda trafia sie rzadko) jakbym mogl to na wyzszych br-ach gralbym tylko na tej mapie
Czy wy też lubicie czytać na forum jak co aktualizację ktoś pisze, żeby usunąć maszynę X z drzewka Y? Tajwański Abrams, malezyjski Su-30, wcześniej była burza o chińskiego leoparda i tajlandzkiego VT4.
Teraz się ludzie obudzili? Od lat gaijin tak zapełnia drzewka i nagle teraz im to przeszkadza, bo ich ulubiene pojazdy są w innych drzewkach.
Mustang, dla tych co go mają, miał być wymienialny na warbondy.
Można wymienić od razu. Również, gdy go nie masz.

Zakąsiłem koninę. W przeciwieństwie do pozostałych Twitch Dropów, ten jest unikalny.
Ale czas wyśrubowali, 9 godzin na samolot. Gdyby to chociaż było ciekawe np. pojedynki bombowców, dwupłatów z Rank I. Czemu nie ma WTCS na kajakach?
Najchętniej wszystkie klony TD i niehistoryczne skórki wymieniłbym na warbondy. Kilka razy przydały się, gdy zabrakło ledwie kilku sztuk.
Nie, Jezu, zapomniałem o tym dzisiaj. Jutro chyba nie będzie szansy już go złapać, ależ strata…
Jeśli mazz zrobione okolo 50% jutro dasz radę!
a ja bym powymienial trofea niesprzedawalne na rynku za 0,01 slimaka XD
jak mustangi zdobyte to japoncai trza polatac… ;)
Miałem zrobione 39%, ale szczęśliwie twitch automatycznie przełączył mi z transmisji polskiej na angielską jak sam o tym zapomniałem i udało się! Zdobyłem samolocik, normalnie bomba. Nie dość, że premka, to jeszcze w pełni unikalny.
(…) a dodatkowo brzydko pomalowany. Mogliby dodać do wyboru/wybadania standardowy kamuflaż USAF jak w pierwszych maszynach TD.
No też musiałem przetrawić fakt braku historycznego lub przynajmniej semi-historycznego kamuflażu. Przynajmniej Mustangiem fajnie się lata to taki A-36 na sterydach :)
W tym miesiącu nie ma oznaczeń historycznych do zdobycia?
Edit: są.
Wykrakałeś ;D
Monthly Decals for December! - Official News, Development Blogs and Updates - War Thunder — official forum
kiedy wrobel dostal nowe odglosy wystrzalu?
Do tłumaczenia z angielskiego na polski korzystałam z Tłumacza Google, więc proszę wybaczyć ewentualne błędy w tłumaczeniu 😂 Oto link do mojego posta na forach angielskich, jeśli chcesz go tam samodzielnie przetłumaczyć: Watch the WTCS Grand Finals 2025, and Earn Amazing Twitch Drops! - #166 by SilentTracker
Godziny transmisji na NASTĘPNY weekend:
Poniższe timery/kalendarze automatycznie dostosują się do strefy czasowej Twojego urządzenia. (Jeśli czas na Twoim urządzeniu jest ustawiony prawidłowo, timery te BĘDĄ pokazywać godzinę rozpoczęcia transmisji dostosowaną do TWOJEGO czasu lokalnego.)
Piątek, 12 grudnia, godzina transmisji (automatyczne dostosowanie):
2025-12-12T17:40:00Z
Sobota, 13 grudnia, czas transmisji (automatyczne dostosowanie):
2025-12-13T15:40:00Z
Niedziela, 14 grudnia, godzina transmisji (automatyczne dostosowanie):
2025-12-14T15:40:00Z