takie pozytywne wspomnienia z rb to mam z czasow enduringa…
w sumie jedyna opcja ze zaliczalem ladowanie lub kilka na rb
Kurła kiedyś to było rundy lotnicze trwały 60min można było bombowcem kilka razy lądować teraz to zrzucisz bomby wylądujesz i nie jesteś wstanie dolecieć do celu no i nie można bombardować lotnisk
Teraz to zbombardujesz bazę lub dwie, wracasz na lotnisko i okazuje się że zostałeś sam xD
Tak, to taka “nowa świecka tradycja”, zwłaszcza na pancernikach z dużymi busterami, gdy bitwa idzie zbyt dobrze. Miałem to już wielokrotnie. Wygląda to na wyrzucanie z gry przez Mastera. Tu mam poradę: zwykły powrót do gry jest z pełną stratą, bo lądujemy w garażu, więc należy zrobić tak: zanim zniknie nam pożegnalne okno wciskamy Alt+Ctrl+Del i wywalamy grę. Odpalamy ją ponownie natychmiast, a wtedy zawsze jest propozycja powrotu do tej gry, z której nas wyrzucili. Jest szansa nie być ostatnim…
Tu prośba do Adminów - nie przekazujcie tego dalej, bo jeszcze “naprawią” i buster już zawsze będzie przepadał.
warto odpalac z pominiecim launchera
za późno xD

Kluczem są te pierdziki premium niskich er, których grę zalicza do eventu.
Ja mam taki set na szwabskim 2.0 z dodatkowymi Panzerami IV które robią właściwą robotę. Przy pomyślnych wiatrach, jesteś w takim secie w stanie zamknąć etap przy około 10 meczy.
O co chodzi z tymi ruskimi na VII erze? Tam jest ciągle tłum ludzi. Takie OPe?

Chyba pierwszy raz zaliczyłem mecz gdzie 4 grajków miało powyżej 3k punktów, a finalnie dostaliśmy w czapkę.
BMPT Terminatory okazały się niemal niezniszczalnymi eksterminatorami.
A gadzina ordynarnie zaniżyła im BR. Więc tłuszcza korzysta, póki jeszcze może. I często zdarza się tam multikulti, RUS vs. RUS. Totalne zaprzeczenie tego, czym jeszcze nie tak dawno były RB. Nie polecam.
Czyli znowu wjechał russian bias.
Si. I to na pełnej. Dodatkowo zwiększyli szybkość prześladowania (w sumie z tą autokorektą też pasuje:) wszystkim prawilnie sojuzkim tankom z autoloaderem. Czyli cała topka…
Ale przecież nie można niczego innego spodziewać się po węgierskiej grze.
Czekam na ściemę “Fairy play” i tym razem dopiszę stosowny komentarz “Niezła ściema”.
O ile zmniejszył się czas przeładowania?
Można sprawdzić w notkach z paczów ;) Zalezy od czołgu i ammo
W każdym razie symulator ruskiej propagandy na pełnej xD jeszcze niech znów jakiś biedronek zaprzeczy ze korzystają z eomm
Zajrzyj na anglojęzyczny temat główny.
Tu szczegóły.
Z tego co ludzie piszą, użyte Sikrit Dokiuments nie przechodziły jako źródła a bug raportach, ale jak trzeba pomóc sowieckim wyrobom to już są legitne.
Okej czytam
przesada. O ile w pierwszych dniach faktycznie były niezniczalne i miały problem z pancerzem który robił cuda, o tyle teraz działa efekt głupoty ludzkiej, którzy na widok terminatora srają po gaciach i robią tak głupie rzeczy że kisne przed ekranem. Już nawet bez słuchawek gram, bo wiem że ludzie sami się wyłożą, nawet strzelać nie trzeba za bardzo xD
serwerowe chomiki padly? nie ma gier ani na rb ani na sim whisky tango foxtrot
Nie sądzę. Tu rozszerzony opis tego z czym spotkałem się w grze.
Zresztą, nie pierwszy raz, gdy Ślimak dodaje OP premkę przy aktualizacji, którą z czasem będzie nerfił.
Tylko tym razem z dawką rusofilii przesadzili (i z BMPT i z autoloaderami). I to znacznie.
No i trochę się zgodzę, bo pierwsze dni takie były. Pancerz nie działał tak samo jak w T-90/T-72B3. Ale obecnie największy issue to jest po prostu panic mode ludzi na widok BMPT. A Ci co strzelają po standardowych miejscach sowietów, nie mają najmniejszego problemu w pozbywaniu się BMPTków.
Oczywiście można nagrać milion jeszcze filmów i omówić jak to szczelam a on nie ginie etc. Ale to samo można powiedzieć :
Leopard 2A7V
Strv 122B+
…
no właśnie. Masz całą mase maszyn gdzie celujesz w “weak spoty”. To ogólny problem WT. Tak samo jak autocannon - WT po prostu nie jest do tego dostosowany, dlatego tak irytujące są wszelakie PUMY, BMPki itp itd. Różnica jest taka, że BMPT ma frontowo jeszcze pancerz.