Na RB byłby to obusieczny miecz. Uzupełniasz paliwo a przeciwnik wystarczy, że podniebny tankowiec wysadzi wraz z tankującym xD
na sim by sie latajace cysterny przydaly i wieksze mapy
Już niedługo koniec przepustki bitewnej, jakieś przecieki co nowego dadzą?
Pewno mała szansa na to aby dopracowali wreszcie system zadań i zdobywania nagród sezonowych…
W każdym razie jestem ciekaw jaka nacja tym razem dostanie nową maszynkę, teraz Szwedzi mieli Komara, poprzednio Włosi mieli Reggiane a jeszcze wcześnie Francuzi mieli B25.
Osobiście to bardzo bym chciał żeby coś nowego i fajnego było dla Japończyków ;)
…na przykład Shinano jako pancernik ;)
Sparafrazuję Klasyka: niczego nie oczekuję i spodziewam się niespodziewanego.
Liczę na fajną skrzyneczkę z pojazdami, ta obecna była fatalna. Marzy mi się taka bez okrętów.
Mnie osobiście by bardziej interesowała awiacja i maszyny exportowe lub zdobyczne.
Dla Japonii np: P-47D, F6F-5, Fw 190 A-8, Bf 109 G-6 lub P-38J Lightning.
Edit:
I może też coś włoskiego dla Japonii: M.C.205 “Veltro” lub C.202 Folgore ;)
Będzie nowy BP ? Coś nie widzę żadnego info o nowych maszynach do BP, chyba że coś przeoczyłem ?
Będzie nowy BP ;)
Dziś wleciał news
[Warbonds] [Event] Battle Pass Season 23: Apollo’s Chariot and Its Warbond Shop! - News - War Thunder
Jak dla mnie dość kontrowersyjny wybór nacji z nowym samolotem…
Jakiś bug na forum, że nie można skomentować na anglojęzycznej części newsa o nowym BP ?

Nic mi o tym nie wiadomo, normalnie pojawiają się inne komentarze
Ok już działa - może to jakieś chwilowe było od natłoku komentarzy.
Same pozytywy pewnie leciały, bo taki profesjonalny ten BP.
Hehe ano prawda. Lecą same negatywy a po ślimaku to spływa po muszli.
Czyli to były multikonta z systemu zaproszeń
Przez takich idiotów ograniczyli reflinki do 3.
Gdyby twarde waluty były łatwiej dostępne, to nie marnowano by czasu na ich absurdalne zdobywanie. Przypomnę, że dawniej ZO otrzymywało się nawet za ukończenie samouczka, nie wspominając o wagerach oficerskich na ZO czy specjalnych eventach składankowych, w których można było sprzedawać surowce za GJN. Ale - nie powiem co - wykręcał - nie powiem komu - coniektórym decydentom, więc “poprawili” oczywiście z myślą o dobru Graczy w serduszkach…
Inny etap gry. Mają w uj graczy to nie muszą o nich zabiegać. Uroki monopolu.
I w sumie ich rozumiem. Nikt nie chce za friko ludziom cokolwiek dawać. I nawet bym może zapłacił, ale za premki w polsko-środkowoeuropejskim drzewku.
I nie, to nie jest niemożliwe. W obecnym pierdolniku kopi-pasty żadnej różnicy na minus takie coś by nie zrobiło, a paręnascie, - dziesiąt unikalnych maszyn można by sensownie umieścić.
Łącząc Polskę z Czechosłowacją plus okazjonalne premki od sąsiadów (Litwa, Łotwa, może Estonia) można na spokojnie zrobić satysfakcjonujące drzewko z mniejszą liczbą kopiuj-wklej niż mają Chiny. Które zresztą też są niedorobione i brakuje wielu pojazdów unikalnych na niskich erach.
Dokładnie tak. A i baza graczy duża w tych krajach. Ciężko wyjaśnić racjonalnie, co ich powstrzymuje.