Zerknij sobie na statshark.net wybierz samolot lub samoloty, porównaj modele lotu, optymalne prędkości etc. Zwróć uwagę na prędkości przy których jest najzwrotniejszy i później w bitwach pilnuj tej prędkości, a na pewno takich sytuacji będziesz mieć mniej.
O Panie co za genialne narzędzie :) oj będę studiował choć od jutra event z ufokiem więc mogę nie mieć czasu ale i tak dziękuję za linka :)
1 Like
Stworzyłem ponad 5 godzin temu sugestię na forum i do tej pory nie została zaakceptowana. Długo się na to czeka?
Ja już czekam od 18 sierpnia. Tym razem nie zniknęła jak poprzednie, ale nie wiem czy tyle się czeka, czy tradycyjnie nikt jej nie zauważył, jak raporty o błędach xD
Gdzie decal na 11 Listopada?
Tu:
[image]
Pobierz tapetę: 1920x1080 - 2560x1440 - 3840x2160
Narodowe Święto Niepodległości obchodzimy 11 listopada, a więc w rocznicę zakończenia I wojny światowej. Dzięki niej Polska odzyskała niepodległość. Data ta została oficjalnie ustanowiona świętem narodowym w 1937 roku, ale w tamtej epoce obchody zorganizowano tylko dwa razy. Listopadowa data celebracji została przywrócona w 1989 roku.
P-47M-1-RE Thunderbolt Łanowskiego jest tymczasowo dostępny do nabycia z 30% zniżką za 4263 Złotych …
Nie chcę narzekać, że w tym roku nic nowego, więc tylko wrzucę co mi AI wygenerowało ;)
1 Like
A no nie, ja dostałem 1 dzień konta premium.
Ja chyba nie miałem 2 oznaczeń i dostałem oznaczenie.
No i moja sugestia nei została zaakceptowana, nawet nie wiem czemu.
Niestety, trzeba pisać do któregoś z moderatorów od sugestii.