Mustang, dla tych co go mają, miał być wymienialny na warbondy.
Można wymienić od razu. Również, gdy go nie masz.
Zakąsiłem koninę. W przeciwieństwie do pozostałych Twitch Dropów, ten jest unikalny.
Ale czas wyśrubowali, 9 godzin na samolot. Gdyby to chociaż było ciekawe np. pojedynki bombowców, dwupłatów z Rank I. Czemu nie ma WTCS na kajakach?
Najchętniej wszystkie klony TD i niehistoryczne skórki wymieniłbym na warbondy. Kilka razy przydały się, gdy zabrakło ledwie kilku sztuk.
Miałem zrobione 39%, ale szczęśliwie twitch automatycznie przełączył mi z transmisji polskiej na angielską jak sam o tym zapomniałem i udało się! Zdobyłem samolocik, normalnie bomba. Nie dość, że premka, to jeszcze w pełni unikalny.
No też musiałem przetrawić fakt braku historycznego lub przynajmniej semi-historycznego kamuflażu. Przynajmniej Mustangiem fajnie się lata to taki A-36 na sterydach :)
Poniższe timery/kalendarze automatycznie dostosują się do strefy czasowej Twojego urządzenia. (Jeśli czas na Twoim urządzeniu jest ustawiony prawidłowo, timery te BĘDĄ pokazywać godzinę rozpoczęcia transmisji dostosowaną do TWOJEGO czasu lokalnego.)
Wow! Thank you very much for the information! I’m sure the rest of the Polish-speaking WT community will appreciate your efforts and the post in Polish as well :) As for translating texts, I personally use a translator with the help of ChatGPT ;)
na skrzynki tez czekam…
20 slimakomonet mam wiec z latawcow co mnie intersuja raczej nic nie wpadnie
tak se mysle czy za zlote wrony cos kupic (ale raczej nic sie do mnie ni usmiecha) czy poczekac na jakis super hiper battle pass i uzupelnic kolekcje LL w lutym
Ano właśnie zapomniałem o Migu :) Racja, racja świąteczne WT :) o ile kobita mnie nie wygoni z domu heheh xD
Wprawdzie nie ogrywam jetów ale kiedyś się skusze i będę sobie w brodę pluć, że nie skorzystałem z okazji zdobycia tej bestii :)
jety sa fajne
co do miga 25 mam mieszane uczucia i sie zastanawiam czy sprzedawalny bdzie…
BEDZIE :D bedzie tez lolek do kolekcji… miga na handel, ewentualnie kolowca i poszalec na majowych przecenach:)
NO I BEDA SKRZYNKI!