Poniższe timery/kalendarze automatycznie dostosują się do strefy czasowej Twojego urządzenia. (Jeśli czas na Twoim urządzeniu jest ustawiony prawidłowo, timery te BĘDĄ pokazywać godzinę rozpoczęcia transmisji dostosowaną do TWOJEGO czasu lokalnego.)
Wow! Thank you very much for the information! I’m sure the rest of the Polish-speaking WT community will appreciate your efforts and the post in Polish as well :) As for translating texts, I personally use a translator with the help of ChatGPT ;)
na skrzynki tez czekam…
20 slimakomonet mam wiec z latawcow co mnie intersuja raczej nic nie wpadnie
tak se mysle czy za zlote wrony cos kupic (ale raczej nic sie do mnie ni usmiecha) czy poczekac na jakis super hiper battle pass i uzupelnic kolekcje LL w lutym
Ano właśnie zapomniałem o Migu :) Racja, racja świąteczne WT :) o ile kobita mnie nie wygoni z domu heheh xD
Wprawdzie nie ogrywam jetów ale kiedyś się skusze i będę sobie w brodę pluć, że nie skorzystałem z okazji zdobycia tej bestii :)
jety sa fajne
co do miga 25 mam mieszane uczucia i sie zastanawiam czy sprzedawalny bdzie…
BEDZIE :D bedzie tez lolek do kolekcji… miga na handel, ewentualnie kolowca i poszalec na majowych przecenach:)
NO I BEDA SKRZYNKI!
m24 i kamo wpadly, jeszcze dzien premki zostal do odebrania
na poprzednim dniu premki wybadalem se golden eagla i dobilem do prawie 20 baniek…bedzie co przepalac na skrzyneczki ;)
Podpowie ktoś gdzie można zmienić miejsce wyświetlania elemetów na ekaranie bitewnym? W bitwach morskich ,jak biorę samolot to nakłąda mi się mapka z wkranem uszkodzeń przeciwnika. Wiem ,że był taka mopżliwoś ale za cholerę nie mogę namieżyć tej sekcji ustawień.
W starej wersji dostępne były 4 bazy (bez odradzania się). Zniszczenie wszystkich baz pozwalało na zniszczenie dwóch lotnisk. Dostępne były również naziemki, nie pamiętam w jakiej ilości i położeniu. Wydaje mi się, że lotniska nie miały osłony AA.
Mapa została zmieniona. Właściwie niespodziewanie popsuta, bo nie pamiętam opisu zmian.
Są dwie bazy, które w krótkim czasie odradzają się. Dolot do baz nie jest prosty. Są daleko, co by mi nie przeszkadzało, gdyby nie długość bitew. Lotniska chyba są w tych samych miejscach, ale w takim położeniu, ze przeciwnika można spotkać lecąc obrzeżami i środkiem. Lotniska mają osłonę AA.
Dzisiaj przypadkiem wyjaśniła się ilość odrodzeń baz. Jedną bazę trzeba zniszczyć trzy razy. Czyli 2 bazy == 6 bombardowań.
Dlaczego dopiero teraz o tym wiem?
Mało który bombowiec dolatuje. Przy tendencji: gaz do dechy, lot na wprost, na pałę i brak przypisania klawiszy skrętu u niektórych, to cud, że jakikolwiek dolatuje.
Jeżeli doleci, to raczej nie spuści się więcej niż 2x na jednym przelocie.
Żałosny czas trwania większości bitew.
Czego nie wiem?
Czy do zniszczeniu: 2x (3x baza) pojawia się możliwość zniszczenia lotnisk? Czy może kolejne odrodzenia baz? Żadna bitwa nie trwała wystarczająco długo.
Nie miały osłony, dopóki nie zniknęła ostatnia baza wroga. Dało się nawet wylądować na wrogim lotnisku i pojawiał się wtedy napis w stylu “Pilot zostanie wzięty do niewoli”.
Czy do zniszczeniu: 2x (3x baza) pojawia się możliwość zniszczenia lotnisk? Czy może kolejne odrodzenia baz? Żadna bitwa nie trwała wystarczająco długo.
Teraz nie ma lotnisk do zniszczenia, przynajmniej na tych erach, na których gram, czyli od 3 do 6/7.
Niszczysz bazy aż skończy się czas lub któraś drużyna utraci wszystkie jednostki, tickety.
Jest jeszcze mapa Korea, gdzie pojawiają się 3 bazy, wiem że kiedyś nie było tam zadania zniszcz lotnisko wroga, a nie wiem jak jest teraz, bo ciągle zapominam zajrzeć na listę zadań jak trafię na tą mapę.