Luźna dyskusja o wszystkim

No prędkość jest kluczowa w takim przypadku. Może było jak kolega pisał wcześniej, joy, może do tego reczne sterowanie skokiem śmigła.

Zerknij sobie na statshark.net wybierz samolot lub samoloty, porównaj modele lotu, optymalne prędkości etc. Zwróć uwagę na prędkości przy których jest najzwrotniejszy i później w bitwach pilnuj tej prędkości, a na pewno takich sytuacji będziesz mieć mniej.

3 Likes

O Panie co za genialne narzędzie :) oj będę studiował choć od jutra event z ufokiem więc mogę nie mieć czasu ale i tak dziękuję za linka :)

1 Like

Stworzyłem ponad 5 godzin temu sugestię na forum i do tej pory nie została zaakceptowana. Długo się na to czeka?

Ja już czekam od 18 sierpnia. Tym razem nie zniknęła jak poprzednie, ale nie wiem czy tyle się czeka, czy tradycyjnie nikt jej nie zauważył, jak raporty o błędach xD

Gdzie decal na 11 Listopada?

Tu:

Nie chcę narzekać, że w tym roku nic nowego, więc tylko wrzucę co mi AI wygenerowało ;)

1 Like

A no nie, ja dostałem 1 dzień konta premium.

Ja chyba nie miałem 2 oznaczeń i dostałem oznaczenie.

No i moja sugestia nei została zaakceptowana, nawet nie wiem czemu.

Niestety, trzeba pisać do któregoś z moderatorów od sugestii.

Obczajcie to:

Jak dla mnie bardzo fajny evencik, który mnie ominie ;( bo nie mam jetów z tym BR-em.
Powinni na stałe wprowadzić taki tryb gry nie tylko na RB ale też na AB czy SB - w takie jety gdzie walczysz jak w starszych erach to ja bym chętnie pograł :).
freeplasticant-size_restricted

sporo sie na czatach sim o czyms takim przewijalo, w koncu sie doczekali
jak dla mnie meh, nie moj klimat, nie po to obwieszam jety rakietami jak choinke na swieta zeby sie w topgun bawic ;)
a co do topguna to chetnie bym eventa zagral wzorowanego na drugiej czesci , lecisz nisko i szybko po trasie wzorowanej na tej z filmu (bylaby niezla praktyka lun update eventu na pociaka)

No tak po to były rakiety AA. Jednak w starych czasach jak latałem na jetach gdzie nikt nie miał rakiet AA jakoś mi nie przeszkadzał taki klimat. Widocznie musi być więcej takich graczy, że testują takie ustawienie rozgrywki.

ja mialem przeskok, mialem te nierakietowe jety wybadane a nawet wykupione ale mi nie siadly to tym nie latalem
na pare lat utknalem mniej wiecej w okolicach thunderboltow
pierwszy sensowny jet w moich lapach to mig 21 pfm na rynku chyba zakupiony bo mialem tez przerwe w grze pozniej zakupilem se harriera i gnebilem bazy (ccrp <3) ere wczesnych jetow odpuscilem i wsiadlem od razu na fajniejsze zabawki

a z tego co tam obserwuje na chatach to faktycznie fanow dzialek jest sporo nawet wiecej niz wymuszaczy pve

Już niedługo nowa aktualizacja w War Thunder **"Mesh Destruction"** (na pol. Destrukcja sąSIATKI) xD

siatka
Nie da ci tego Żona, nie da Ci tego Matka, co może Ci dać sąSIATKA xD

PS.
Szykują się dropy na twitchu:
Watch the WTCS Grand Finals 2025, and Earn Amazing Twitch Drops! - Official News, Development Blogs and Updates - War Thunder — official forum
Kozacka ramka do zgarnięcia
Profile_Frame_025acc163bec96d410e23ea2448f121c
Oraz między innymi ten Mustang ;)
P-51A | War Thunder Wiki

3 Likes

Normalnie szok, że tego Mustanga będzie można zebrać na Twichu, tylko pochwalić Gaijin. :-)
Od kiedy gram regularnie w WT, czyli 2018 roku nie było możliwości żeby go zdobyć, a tu proszę możliwość pojawiła się i to całkiem fajna.

1 Like

Też się cieszę bo tak z pustych statystyk wygląda na całkiem fajnego premiowego Mustanga z niskim BR i przede wszystkim Za darmo to uczciwa cena ;)
Telefon rzuci się w kont i niech nabija na twitchu dropy :P

3 Likes

Można powiedzieć, że w 10 rocznicę Thunder League.
Ach, co to były za czasy. Spieszyłem się z powrotem z pracy, żeby oglądać. Był to pierwszy “esport” jaki oglądałem.

Krótki opis elementów charakterystycznych:

W czasie Thunder League zadebiutowały również:

• Messerschmitt BF 109-E7/U2 with a bomb load up to 250 kg.
  • Soviet captured Panther T-5 - od lat najbardziej przeze mnie oczekiwany
  • A unique RBT-5 with two 250 kg rockets.

Zaledwie kilka dni wcześniej na YT pojawiło się: P-51A (Very Rare) In War Thunder : A Basic Review

1 Like

jestes zywa encyklopedia wt ;)
mustanga chetnie przygarne, ale 109 i ruska pantera tez by byly milym dodatkiem…
btw, orientujesz sie kiedy bedzie event ze skrzynkami? jak na razie na cwierc tysiaca naskladalem moze do konca eventu na kolowego niemiaszka na okragle 3OO uzbieram

Ja tylko szukam :-)
Nie wiem, co podpowiedziało mi archiwalnego newsa o Thunder League (2015), ale zdarzenie wspomniane jest na WT Wiki każdego z ww. pojazdów.
Mimo jakiś tam błędów, działania może nieco na kolanie (w końcu początki), Thunder League wywarło na mnie spore wrażenie i pozytywne uczucia. Rzeczywiście to oglądałem i kibicowałem naszym z Dynamight. Nie to co teraz :-P

Przyglądam się newsom z Twitch Dropami, ponieważ od początku tego 2025r. zbieram info o dropach. Jest to zwykła tabelka z cyferkami + to co najbardziej mnie interesuje (historyczne skórki, czas premium, pojazdy). Jak nie zapomnę, to dam podsumowanie na forum. Zdaje się, że to ostatnie TD w tym roku.

Nie wiem, kiedy będą skrzynki. Rok temu były od 2024-12-18 do 2025-01-14. Chwilę później kolejne, od 2025-01-29 do 2025-02-28

2 Likes