Luźna dyskusja o wszystkim

Jaja se robiłem :-)
Zwróciłem również uwagę na wydłużenie się lufy, gdy SU-100 wpadł w ciemną d…ę, ale zrzuciłem to perspektywę lub jakiś efekt obiektywu.

1 Like

Coś mi się wydaje, że te statystyki są nieprawdziwe.
Chodzi o liczbę zestrzelonych graczy.

Nie mam dostępu do kompa, więc screeny zrobiłem w WarThunderAssistant.
Mam 35 zestrzeleń, z czego tylko 8 to gracze według pierwszego screena.
Gdzie jeszcze można sprawdzić ilu graczy zastrzeliłem?

Podobnie z zestrzeleniami samolotów z atomówką. Zestrzeliłem 2, pokazuje tylko 1.
Pierwsza atomówka, samolot zestrzelony, zniszczony w powietrzu.
Druga atomówka uszkodzona krytycznie, nie pamiętam czy urwane skrzydło czy ogon, zginął po rozbiciu się o ziemię.

Dawno nie byłem tak podekscytowany nowym patchem jak teraz. Do tej pory 3 pojazdy z drugiej wojny światowej? Ho-Ni II, na którego czekałem jakieś 6 lat, węgierskie unikalne samoloty z mojego ulubionego drzewka lotniczego? Gorzej już nie będzie, a może być tylko lepiej. Czekam z niecierpliwością.

2 Likes

Ja bym nieco studził radość - owszem, pojawią się, pytanie czy toto będzie używalne…

A cóż to za nowe byty w grze?

shot 2026.03.31 22.49.22

2 Likes

Chyba miało być boty? ;-)

1 Like

No właśnie nie jestem pewny czy to boty :)

1 Like

https://youtube.com/shorts/Af0h5IdVicw?is=Sfp2Bqhk2LofCBV5

Kiedy w WT? 😁

Na RB byłby to obusieczny miecz. Uzupełniasz paliwo a przeciwnik wystarczy, że podniebny tankowiec wysadzi wraz z tankującym xD

1 Like

na sim by sie latajace cysterny przydaly i wieksze mapy

Już niedługo koniec przepustki bitewnej, jakieś przecieki co nowego dadzą?
Pewno mała szansa na to aby dopracowali wreszcie system zadań i zdobywania nagród sezonowych…

W każdym razie jestem ciekaw jaka nacja tym razem dostanie nową maszynkę, teraz Szwedzi mieli Komara, poprzednio Włosi mieli Reggiane a jeszcze wcześnie Francuzi mieli B25.
Osobiście to bardzo bym chciał żeby coś nowego i fajnego było dla Japończyków ;)

…na przykład Shinano jako pancernik ;)
Sparafrazuję Klasyka: niczego nie oczekuję i spodziewam się niespodziewanego.

Liczę na fajną skrzyneczkę z pojazdami, ta obecna była fatalna. Marzy mi się taka bez okrętów.

Mnie osobiście by bardziej interesowała awiacja i maszyny exportowe lub zdobyczne.
Dla Japonii np: P-47D, F6F-5, Fw 190 A-8, Bf 109 G-6 lub P-38J Lightning.
Edit:
I może też coś włoskiego dla Japonii: M.C.205 “Veltro” lub C.202 Folgore ;)

1 Like

Będzie nowy BP ? Coś nie widzę żadnego info o nowych maszynach do BP, chyba że coś przeoczyłem ?

Będzie nowy BP ;)

Dziś wleciał news
[Warbonds] [Event] Battle Pass Season 23: Apollo’s Chariot and Its Warbond Shop! - News - War Thunder

Jak dla mnie dość kontrowersyjny wybór nacji z nowym samolotem…

1 Like

Jakiś bug na forum, że nie można skomentować na anglojęzycznej części newsa o nowym BP ?
błąd

Nic mi o tym nie wiadomo, normalnie pojawiają się inne komentarze