Dostałem prezent

dawaj znac czy jakas maszynka wpadła
@MorkoKaiser niezle, pierwszy dzien skrzynek i juz 2ga maszyna postowana :D
po mniej wiecej ilu skrzyniach? po stanie kasy sadze ze ok 100

~100? Wydałem ~6mln, więc tak wypada.

z 12 mln poszło, ale wylosowałem samolot :)

Kingcobra_ze_skrzynek

1 Like

reszta to trochę SL, masa boosterów, zakładów czy rozkazów. Szkoda, że boostery trzeba będzie recyklingować bo nie zużyję ich na raz.

do trzech na raz jednego rodzaju oplaca sie stackowac, te ponizej 30 % na przemial
no i juz trzecia maszyna w dzisiejszym losowaniu :)
wpadlo pare rzay 500k lwow przy grindowaniu srebra przy uzyciu busterkow 300%
a tak nic ciekawego
na dniach pewno bede siedzial po nocach i wagery zniszcz 10 jednostek farmil

Takie cos wpadlo z Graz-Amstetten offensive operation (20 k pkt samo sie wbilo)

Po bitwie wpadło 75% na VL Pyörremyrsky.

Nie wiem, czy jest dobry. Wzorowany na BF 109 G, ale ma gorsze parametry. Bardziej interesujące wydaje mi się Rank 2: Mörkö-Morane, Fokker D.XXI.

Według notatek w: Warbond Shop: Pojazdy (all-in-one)
wszystkie szwedzkie Rank 1-3 pojawiły się tylko raz w WB Shop. Wkrótce będzie Battle Pass 19.

75% to 75%. Ja bym brałm choć sam tym nie umiem grać xD

1 Like

Też bym brał. Fińskie pojazdy i samoloty to perła szwedzkiego drzewka i jedyny dla mnie powód, żeby w ogóle tym drzewkiem grać.

1 Like

VL Pyörremyrsky to jeden z lepszych myśliwców na tym br. Nie grzeje się aż tak jak Bfy więc wnoszenie się nim to poezja. Gdy widzę go u przeciwnika to wiem że będzie ciężko. Co do Mörkö-Morane i Fokkera D.XXI to bym brał tego pierwszego.

2 Likes

Nie wiem jak na RB, ale na AB to jeden z lepszych myśliwców na swoim BR. W sprawnych rękach da radę nawet Bf-owi 109 F-4, jeśli coś ci to mówi.

Heh, kolejny raz udało się wylosować milion.

No u mnie 2 razy wpadło coś fajnego. Raz M8 LAC (sprzedałem za złote kurczaki) i raz P-59 (zostawiłem sobie, błąd). A poza tym jakieś durne powojenne odrzutowce, a ja takimi odrzutowcami nie latam. :(

F4 jest zjadany żywcem przez Jaka-3, który siedzi na 4.0 bo “powody”. Ale Pyor z jakiem 3 da sobie radę. Odkąd J2M2 jest na 5.0, gra się tym dużo lepiej.

Też coś dzisiaj dostałem ;)

a takie ładne wczoraj wpadło i tak głupio sie dzis zuzylo :/

slimok, wez pokazuj paski punktow przy wyborze bitwy sb…
no i sie latac na dzis odechcialo

Dlatego z boosterem szukam bitew, które się zaczynają, albo trwają krócej niż 45-60 minut.
Na jetach były takie, które w godzinę może 1,5 się kończyły kiedy jedna strona niszczyła lotniska.

Jeszcze za farmę na rudego dostałem jako nagrodę zakład na najlepszy oddział. Kumulacja szczęścia.

1 Like

a co tu się wydarzyło…

warto było mielić te rozkazy.

3 Likes

Dzisiaj dostałem maila, że moje konto w wargamingu zostanie usunięte bo nie używam go od ponad 10 lat.

Taki prezencik.

3 Likes

Usuwają konta tam? Ale jaja. A tyle miałem eventowych czołgów, kurczę. Gra mnie już w sumie nie obchodzi, ale jakoś tak trochę szkoda mi się zrobiło, że wkrótce to wszystko przepadnie.