Dostałem prezent

Wczoraj wpadło.

Dla kogoś to Sherman. Dla mnie to tylko Sherman. Odpuszczam. Wezmę, gdy nie będzie nic ciekawszego w BP Shop.
Po wstępie do tego filmu może musiałbym trochę bardziej zainteresować się tymi czołgami.

Kupiłem przepustkę BP. Głównie z powodu bombowca, ale też w krzynce z losowymi pojazdami szansa 50%: 2 pojazdy chciane i 2 pojazd niechciane. Oczywiście dostałem tego niechcianego :-D

Jest rozmach:

Nie ma to jak dostać talizman na rezerwę.

1 Like

przydaje sie przy cap n fly, w taki sposob wbilem asa na bt5

a z tego sie ciesze, wpadlo za 1k warbonds w sklepie battle pass
nosz kurcze, nie moglo wpasc to niebieskie

1 Like

Właściwie, to nie dostałem a zapracowałem sobie grindując SL i wydając go na skrzynkowy scam.

2 Likes

drugi od wczoraj…

1 Like

No to od tej chwili będziesz opływał w bogactwa, a wszyscy będą Ci zazdrościć błyskawiczne zdobywanych setek milionów srebrnych lwów ;)

1 Like

I oczywiście zazdrościć będą szybkiego wygrindowania drzewka niemieckich samolotów do Eurofigtera włącznie. ;-)

2 Likes

szkopami akurat wiecej expa by sie przydalo bo exp slabo idzie a najwiecej nimi gram

jak na razie mam 12 baniek ( tez wyzej nie chce pojsc) i nie moge sie doczekac eventu ze skrzynkami

ehh przydalyby sie srebrne talizmany na kase

Robiłem event The Great War i na zakończenie zadania 2, wpadł talizman:
Imgur
Wylosowało mi talizmany na: Ju 87 R-2 / Ju 87 G-1 / Ju 87 D-5 :-)

1 Like

drop talizmanow szaleje na tym evencie

…na same doskonale zarabiające sprzęta…
BTW w początkach mojej kariery w WT pamiętam, że też często dropiło talizmany. Po przekroczeniu pewnego etapu - myślę, że było to dotarcie do ery III - ucięło się definitywnie.

wyzej niz 3 era tez mi nie wpadlo ale nie powiedzialbym ze ucielo
wpadły kiedys taliki na iselka , tygiery i pantere
na a7v dla beki bym nie pogardzil tak samo trybem tylko dla 1 wojennych
przynajmniej wiekszosc mapy pasuje pod I-szowojenna rozgrywke rozmiarem

Zaczynałem od rosyjskich czołgów. Miałem kiedyś prawie całą 2 erę w talizmanach. Potem były zmiany w drzewkach, przesunięcia między erami i teraz nie wygląda to tak ładnie.

Mój najwyższy “czołg” z talizmanem to G6 (BR 6.7). Jeden z trudniejszych pojazdów (brak gąsienic + ograniczony obrót wieży + słaba depresja), ale jestem zadowolony. Wygląda jak z MadMaxa i nie jest to kolejne połączenie dwóch sześcianów na gąsienicach i ze słomką :-)
Mój najwyższy samolot z talizmanem to Spitfire F Mk. 22 (BR 6.7).

Gdybym częściej grał wyżej, to mogłoby być więcej, ale to chyba prawda, że im wyżej, to losuje mniej talizmanów.

Gram co najwyżej 7 erą, to i tak trafię na talizman z innego drzewka i w dodatku I-II era.

Ach, no i WT się zaciął jak pisałem tego posta xD

obraz

Grałem kutrami ze 3 mecze jakieś 5 lat temu.

…więc teraz masz talizman na zachętę do powrotu do tych wyjątkowych chwil, w których można stracić pancernik od ognia wrogiej pelotki z krążownika ;)

normalnie nie wierze…