Dostałem prezent

Też coś dzisiaj dostałem ;)

a takie ładne wczoraj wpadło i tak głupio sie dzis zuzylo :/

slimok, wez pokazuj paski punktow przy wyborze bitwy sb…
no i sie latac na dzis odechcialo

Dlatego z boosterem szukam bitew, które się zaczynają, albo trwają krócej niż 45-60 minut.
Na jetach były takie, które w godzinę może 1,5 się kończyły kiedy jedna strona niszczyła lotniska.

Jeszcze za farmę na rudego dostałem jako nagrodę zakład na najlepszy oddział. Kumulacja szczęścia.

1 Like

a co tu się wydarzyło…

warto było mielić te rozkazy.

3 Likes

Dzisiaj dostałem maila, że moje konto w wargamingu zostanie usunięte bo nie używam go od ponad 10 lat.

Taki prezencik.

3 Likes

Usuwają konta tam? Ale jaja. A tyle miałem eventowych czołgów, kurczę. Gra mnie już w sumie nie obchodzi, ale jakoś tak trochę szkoda mi się zrobiło, że wkrótce to wszystko przepadnie.

Odśwież konto i sprzedaj.

Usunęli forum, teraz usuwają konta. Pytanie co następne?

To samo, nie grałem z 5-6 lat i raczej już nie zamierzam, ale mimo wszystko trochę szkoda. Zawsze to jakaś historia.

1 Like

5 Likes

Recycling inwentarza. Nie przypuszczałem, że coś takiego może wypaść.
Imgur
Ostatni raz 1 mln SL widziałem około 6-7 lat temu z dziennego losowania.

edit: 2025-11-23
Recycling inwentarza cd. Jeżeli złapałem obniżkę, to z zakresu -5%-30%. Może 2 razy miałem -50%. Nie przypuszczalnym, że jest możliwe -75%.
Imgur
Nie. Nie borę wszystkiego za -50% i -75% :-P

1 Like

Sam nie posiadam, ale to jedyny prawdziwy japoński czołg ciężki. Pociski trochę wolno lecą, ale dla mojej duszy kolekcjonerskiej żal nie wziąć.

3 Likes

Pierwszy drop w 57 skrzynce. Szkoda, że akurat ten, bo ma odpowiednik w chińskim drzewku, więc nie jest to pojazd unikalny niestety.

1 Like

moje dropy, marinera na bank mialem reszta nawet nie wiem…

mariner w 130
190 amo
350 francuz
420 czolg

450 skrzynek poszlo, 1 x milion, z 3x pol banki

2 Likes

Tego francuza bardzo bym chciał, wydaje się sympatycznym samolocikiem.

Wyłącznie wizualnie. Uzbrojenie ma do bani i zestrzelić nim cokolwiek to droga przez mękę.

1 Like

Popieram stanowisk przedmówcy :)

akurat jak 2 ostatnie rozkazy zmielilem…
a jak na przemial poszlo 150 szt dropu ze skrzynek to ani razu srebro nie wpadlo

Jak już ci koledzy napisali. Jest taki se. Jako tako się wnosi, grzeje silnik się dość szybko, zwrotność taka sobie a i uzbrojeniem też jakoś nie grzeszy. Jak go tak koniecznie chcesz i nie żal ci kasy to jest możliwość jego kupna na rynku i na obecną chwilę kosztuje 14.50 GJN