tez sprawdzalem kalendarz i przeceny, maszyny z 2 ostatnich aktualizacji nie sa przeceniane
z premkow lolkowe 109 zapowiedziane, tyle ze mi do szczescia przecena na topowe jety potrzebna ;)
jak cos dodadza teraz to wpadnie w lapy w przyszlym roku dopiero o ile zalapie sie na przecene - na fantoma s dluuugo sie czailem
latawce z drzewka… tu jest inny problem - lewki… zaczne wykupywac jak slimaki skasuja eventy ze skrzynkami , spadna koszty uzycia i zacznie toto zarabiac
Panie, ładnych parę lat tu jesteśmy, a Ty z całym tym bagażem doświadczeń w cuda wierzysz?
drzewkowych latawcy do wykupienia za 10 baniek, czaje sie na premke ktorej nie potrzebuje bo mam cale drzewko wybadane ( chce sobie tylko bezstratnie sim polatac i zeby cos srebra wpadalo) do tego notorycznie przewalam srebro na skzynki
co jeszcze mi pozostalo jak nie wiara w cuda? chyba ze slimak ogarnie srebrne talizmany na kase XD
na premkowych jetach zwykle jestem do przodu, a w nowej aktualizacji jak na razie same lolki wpadaja
XP-50 od pewnego czasu nie ma już airspawna, i jak spotykałem wrogą drużynę na amerykańskich maszynach to byli trudnymi przeciwnikami którzy wykorzystywali pełne możliwości swoich maszyn. I kijowate drużyny to nie tylko problem amerykańskich maszyn bo swojego czasu miałem możliwość oglądania w swoich drużynach jak połowa kosiła trawę na niemieckich lub na ruskich maszynach.
To oczywiste - traciłeś czas na przeładowywanie broni. Wtedy nie jesteś aktywny, bo nie strzelasz :D
2 teamkilli brakuje do 100% ;)
Niestety, albo i stety, ale już od dłuższego czasu ogień bratobójczy jest wyłączony w lotniczym AB.
No w sumie logiczne. Ok, to następnym razem spróbuję napizgać 26 na jednym magazynku xD
Bo to trzeba jak w Hot Shots 2:

Typowy dzień na powietrznych RB

Że tak powiem zgrana paczka - wysuwa się na myśl pewna tendencja xD
Taa…sobie wyrobiłem odruch że jak gram na RB to jak tylko mi się koła oderwą od lotniska, i mam dość prędkości by zrobić skręt to spierniczam ostro na bok, i pilnuję czy ktoś głupich pomysłów nie ma.
Na AB już dość dawno temu wyłączyli ogień bratobójczy oraz kolizje z sojusznikami zaraz na początku meczu, i z perspektywy czasu to okazały się być bardzo dobre zmiany - nie ma furiatów mszczących się za “kill steal-a”, odfiltrowało to debili walących do swoich zaraz po starcie itd. Niestety, na RB, skoro ma być realizm zachowany to raczej się nie pojawi.
co to znow za server issues i ze battle pass nie dziala?
Ja już na pasie skręcam w bok, a jak sobie przypomnę to startuję ostatni.
Ale pomimo tego, znajdzie się jakaś ofiarą losu co poleci za tobą tylko po to, żeby cię zabić.
Znów powrócił błąd ze sterowaniem, nie widzi przepustnicy. Generalnie to niczego nie widzi, jakby gra dopuszczała możliwość podpięcie tylko jednego kontrolera.
Od 2 lat wgrywacie tego buga przy każdej aktualizacji, jakie to jest słabe…
Ile masz łącznie osi z wszystkich urządzeń?
Wiem, że Windows ma ograniczenie do 8 osi na urządzenie, może w grze jest limit 8 osi w ogóle?
Mam podpięte:
THRUSTMASTER T16000m
THRUSTMASTER T-Flight Hotas X
oraz pedały od kierownicy Logitech G25 jako rudder
Ten zestaw działa, tylko właśnie co jakiś czas, po aktualizacjach (czy raczej łatkach) wchodzi ten bug
Czyli 10 osi + 3 pedały, które też jako oś działaja
U mnie były 2 urządzenia, które łącznie miały 9 osi. Już dokładnie nie pamiętam, ale chyba po każdym uruchomieniu gry, jedno z nich było opisane jako “wyłączone”. Zazwyczaj pomagało ponowne dopisanie brakującej osi w sterowaniu.
Ale któregoś razu, przekonfigurowałem joystick tak, że wyłączyłem jedną nieużywaną oś (wtedy zostało 8 osi) i od tamtej pory nie miałem tego problemu.
Gdzieś czytałem, że można skonfigurować te “nadprogramowe” osie, czyli te powyżej osi nr 8, jako wirtualne osie. Są do tego różne programy, jeśli w oprogramowaniu do Twojego sprzętu nie ma takich możliwości.
Pewnie trzeba by to zgłosić jako błąd. Bo skoro to są osobne urządzenia, to dla każdego z nich powinno być dostępne do 8 osi.