Denerwująca gra V3

Czyżbyś w końcu zainwestował w sprzęt i koniec z ziemniakowaniem?

żartujesz?
całe 5 dych w ssdeka, ziemniok forever XD

edit:
po dzisiejszym sciagnieciu ok 200 MB patcha wrocil blad z brakiem dysku…
edit2:

co ta za query timeout i co to ma wspolnego z anticheatem?
w zeslzym tygodniu mi te bledy wyskakiwaly, pozniej prezestaly a po dzisiejszej poprawce znow

znow 270MB sie sciaga, slimok sie dowiedzial ze mam nowy dysk i usilnie stara sie go zapchac…

Dzisiaj mój J-7D latał w kamuflażu nocnym. ;-)

Granie na RB lotniczym mając w teamie USA to przepis na pewną porażkę. Przestałem grać Mustangami, bo to nie miało sensu - po 5 minutach wspinania byłem już sam na 8 wrogów. Najgorzej, że jak grasz np. Anglią to praktycznie cały czas ich dorzuca do twojej drużyny. A że ichniejszych samolotów jest zawsze więcej to też przegrywasz.

Tak wygląda 90% moich bitew z muriką. Rzygać się chce. Potem są takie kwiatki jak korsarz na 2.7 albo XP-50 z airspawnem, bo nawet z taką “pomocą społeczną”, dopalaczami i protezami oni po prostu wszystko spierd… Czasem widzisz gościa, który się wspina, a on i tak po 15 minutach wspinania na 7k metrów potrafi spaść do gleby na szturmowca, który rozwala naziemki, i zdechnąć za 20 sekund, bo tak.

Kilka dni temu wygraliśmy tylko dlatego, że przekonałem gościa z teamu, żeby nie szedł 1v1 na wrogi myśliwiec (on był w szturmowcu) tylko poczekał 5 minut, bo zniszczyłem 20 naziemek i samolotów SI, to wygramy na tickety. Na szczęście się zgodził i wygraliśmy. A tak kuźwa, porażka za porażką.

Dajcie kur… żyć.

Mam taką sugestię, do przyszłych Przepustek Bitewnych. Dajcie więcej zadań do robienia na symulacji.
Na 14 wyzwań, tylko 2 zaliczane są na symulacji powietrznej. W pozostałych wyłącznie AB i RB.

5 Likes

pojawia sie sporo zapowiedzi nowych pojazdow, czyli bedzie duza aktualizacja
a ze w tym roku bylo hornet sting i leviathans (to co teaz zapowiadaj bedzie trzecie) a urodzinowe przeceny w sklepie sa na wybrane pakiety (po za maszynami z 2 ostatnich aktualizacji) …

jesli dobrze kombinuje jest szansa na obnizke burgeowego f/a-18 c early
dobrze kombinuje czy nie ma sie co nastawiac na nowoczesne jety w dyskontowych cenach? sniper szwajcar i f-2 raczej sie nie zalapia ale na burgera nie widze pzeciwwskazan :P

Z tego co patrzyłem i wynika z archiwalnych aktualności to mniej więcej co 3 miesiące jest większa aktualizacja. Dodatkowo niedawna zapowiedź, że będzie jakiś event na koniec września dot. Polskich Asów Lotnictwa to może być powiązane - może nowe samoloty regularne lub premium?

tez sprawdzalem kalendarz i przeceny, maszyny z 2 ostatnich aktualizacji nie sa przeceniane
z premkow lolkowe 109 zapowiedziane, tyle ze mi do szczescia przecena na topowe jety potrzebna ;)
jak cos dodadza teraz to wpadnie w lapy w przyszlym roku dopiero o ile zalapie sie na przecene - na fantoma s dluuugo sie czailem
latawce z drzewka… tu jest inny problem - lewki… zaczne wykupywac jak slimaki skasuja eventy ze skrzynkami , spadna koszty uzycia i zacznie toto zarabiac

Panie, ładnych parę lat tu jesteśmy, a Ty z całym tym bagażem doświadczeń w cuda wierzysz?

3 Likes

drzewkowych latawcy do wykupienia za 10 baniek, czaje sie na premke ktorej nie potrzebuje bo mam cale drzewko wybadane ( chce sobie tylko bezstratnie sim polatac i zeby cos srebra wpadalo) do tego notorycznie przewalam srebro na skzynki
co jeszcze mi pozostalo jak nie wiara w cuda? chyba ze slimak ogarnie srebrne talizmany na kase XD
na premkowych jetach zwykle jestem do przodu, a w nowej aktualizacji jak na razie same lolki wpadaja

1 Like

XP-50 od pewnego czasu nie ma już airspawna, i jak spotykałem wrogą drużynę na amerykańskich maszynach to byli trudnymi przeciwnikami którzy wykorzystywali pełne możliwości swoich maszyn. I kijowate drużyny to nie tylko problem amerykańskich maszyn bo swojego czasu miałem możliwość oglądania w swoich drużynach jak połowa kosiła trawę na niemieckich lub na ruskich maszynach.

Fajne bitwy dzisiaj trafiłem. Zero graczy, ale bitwy się toczą:

1 Like

A mnie zastanawia, co do Peruna trzeba zrobić dla 100% aktywności skoro 26 fragów to za mało?

1 Like

To oczywiste - traciłeś czas na przeładowywanie broni. Wtedy nie jesteś aktywny, bo nie strzelasz :D

1 Like

2 teamkilli brakuje do 100% ;)

1 Like

Z tyn naliczaniem aktywności jest coś nie tak

Niestety, albo i stety, ale już od dłuższego czasu ogień bratobójczy jest wyłączony w lotniczym AB.

No w sumie logiczne. Ok, to następnym razem spróbuję napizgać 26 na jednym magazynku xD

2 Likes

Bo to trzeba jak w Hot Shots 2:

1 Like

Typowy dzień na powietrznych RB

shot 2025.09.11 20.50.53

2 Likes

Że tak powiem zgrana paczka - wysuwa się na myśl pewna tendencja xD