Denerwująca gra V3

Zagrałem dzisiaj coś niżej niż topki.
Nie uprzedzaliście że zatrudniliście Bareje do ekipy co wam balans układa xD

1 Like

forum wielokrotnie ostrzegało XD

wczoraj mialem bareizm w postaci wielokrotnej powtorki przejmowania lotnisk na arkadowce
lotniczej w okolicach 3 (zadanko cas robilem , ubij 100 naziemek w ab lub rb lotniczym)
tyle dobrze ze nie airdom i jakies grupki naziemek sie tam krecily

no i kto wogole wymyslil ze nie da sie tego zrobic łupiąc konserwy na mieszanym…

A propos zadanka z biciem 100 naziemek… Fajnie ze jest dostępna na AAB, ARB… ASB już zapomniano i po co się tym martwić…

A i bugów ciąg dalszy… Ciekaw jestem miny mojego pilota jak zobaczył w lusterkach:

Aż się rozejrzał:

Wygląda na problem z renderowaniem elementów skrzydeł w MIG-29 jako odbicia w lusterku. Tak może ktoś się tym zainteresuje…
Bo o ile w myśliwcach owe lusterka faktycznie coś dają (raz zobaczyłem rakiete… 0,0005 sekundy jak zrobiła mojemu latadłu ganbang, ale zawsze :P ) To w takim SU-22UM3K owe lusterka są ustawione chyba do robienia sobie makujażu - czyt. nie widac nic.

propos lusterek, w su25 jestes w stanie w kukloku w owiewce zobaczyc swoj ogon jak tu?

Nie mam Su 25 :) Choć chyba sobie go kiedyś zbadam. Puki co mainuje GERMAN BLIND :)

BTW. Inny wkurzający tryb Gracza sym na który trafiam od kilku dni - Kamikaze Nofrag - gracz z rakietą na tyłku woli zaliczyć glebę niż być fragiem = efekt zero fraga, a koleś już leci kolejnym latadłem z lotniska. Co zabawne nie ma możliwości tego wyeliminować bo jaki niby dać tu sposób? jak rozbijesz się 3 razy w 10 min to kick?

Kurde, miałem to sprawdzić i ciągle o tym zapominam :)

Moim zdaniem, powinni dodać możliwość ustawiania tych lusterek, bo obecnie w większości samolotów robią za pożeracze FPS-ów xD

o, tyle widać

1 Like

az tak duzo nie zra
dzieki za sprawdzenie, u mnie tak samo :/
czyli bug i niepoprawne
pomysl z ustawieniem spoko, trza bedzie slimaka pomeczyc

a zdarzaja sie, upolowani na lotnisku czesto wychodza z meczu

kill goes to nearest player, thxbye na ekranie kamikaze i +1 na licznik ofiary niecnych praktyk

Nope- po prostu liczy się jako rozbity…

Pisałem już o dziórawym pancerzu M4 Firefly… I proszę:

Pocisk z 0.50 pada pod kątem 45* i rykoszetuje od gąski (ta jakby niektóre ogniwa były niematerialne) po czym wbija się w boczną płytę i zabija załoganta… Link do powtórki:
" Gaijin Entertainment - Single Sign On "

ID sesji: ID Sesji
4f4b06d0008e419
Czas 13:40…

Tymczasem widok z hangaru:

1. Oczekiwanie przez 5 minut na bitwę na SB.
  2. Mapa gunwo 13 albo inne forsowanie jelita.
  3. Wróć do hangaru.
  4. Czy na pewno? Masz maszyny gotowe do walki.
  5. Tak.

who-is-gigachad

W duopię se wsadźcie te małe miejskie mapki na wyższych erach.

5 Likes

Przecież na małej mapę biedne BMD-4 ma jakieś szanse… Pojazd easy mode- jedzie wali z 30 jak porypany, co chwile puści ATGM. 1vs1 z bliska ? Hulldown? Rakieta i tak ci przebije dach, a 30sta skasuje magicznie armatę…
A co ma biedny iwan począc na dużej mapie gdzie dostaje bułe z 2 km? Myśl kolego… I ciesz się że nie grasz na De_Dust2 XD

spawn przy wyborze opcji carrier fleet jak nie ma lotniskowca konczy sie twardym ladowaniem na synjaju i zmiana w ubota na norwegii
dlaczego sie da to wybrac jak nie ma warunkow? bug czy niedopatrzenie? kiedys sie nie dalo

2 Likes

Mnie wczoraj i dzisiaj nie wiadomo od czego gra skraszowała.
Takie to aktualizacje wchodzą, wcześnie nie miałem czegoś takiego.
Najpierw gra zaczyna przycinać, a później zdycha całkowicie.

Dasz radę podesłać konfiguracje mapy, gdzie to się wydarzyło albo powtórki?

E gagen coś wam serwer chyba padł.

trzeciej to chyba nawet nie będę próbował.

Ps: tak w trzeciej to samo.
Ps 2 : A i nie zaliczyło mi naziemek do misji, bardzo fajnie się w tym gagenie bawicie.

apropo lotniskowców
to w bitwach symulacyjnych (nie wiem czy w arb też to jest), lotniskowce nie mają linek żeby wylądować xddxd

1 Like

Hmm - przed update latałem i linki normalnie były i działało. Latałem na Sea Hawku.
Problem w tym że po wylądowaniu na pokładzie i zatrzymaniu maszyny- samolot miał tendencje do parkinsona. Normalnie jakby pilot włączył turbowibrator do betonu… Jak będę teraz latał to sprawdzę. A czym latasz?

wczoraj latałem F-16a chińskim, ale wizualnie widziałem że linek nie było

1. Zrób screena (z powtórki)
  2. Możliwe że kwestia ustawień graficznych (detale)
  3. Linki mogą nie być widoczne, ale maszyna wyhamowała?

Jak tylko będę latał SB specjalnie sprawdzę. Możliwe że znowu coś skapcanili - jak to w tej grze już bywa.

Btw - ktoś wie kiedy naprawia ta patologię z “obszarami zamkniętymi” na mapie Oblężenie Renu? Bo stanie na południowo-wschodniej krzyżówce (obok punktu) skutkuje komunikatami “wróć na pole bitwy”. Ogólnie pomysł z wykluczeniem stref na mapie to chyba powstał wskutek przedawkowania pewnych substancji połączonego z upadkiem ma czerep… Moja sugestia - wycofac to z gry.

2 Likes

Chyba nie da się zrespić na lotniskowcu xD
Wybrałem start z lotniskowca, zrespiłem się w powietrzu i natychmiast spadłem do wody

nie kce mi sie zgłaszać bugów do tej głupiej firmy już
3 lata niektóre reporty leżą odemnie i nadal nie naprawione

4 Likes