Denerwująca gra V3

Zagrałem dzisiaj coś niżej niż topki.
Nie uprzedzaliście że zatrudniliście Bareje do ekipy co wam balans układa xD

1 Like

forum wielokrotnie ostrzegało XD

wczoraj mialem bareizm w postaci wielokrotnej powtorki przejmowania lotnisk na arkadowce
lotniczej w okolicach 3 (zadanko cas robilem , ubij 100 naziemek w ab lub rb lotniczym)
tyle dobrze ze nie airdom i jakies grupki naziemek sie tam krecily

no i kto wogole wymyslil ze nie da sie tego zrobic łupiąc konserwy na mieszanym…

A propos zadanka z biciem 100 naziemek… Fajnie ze jest dostępna na AAB, ARB… ASB już zapomniano i po co się tym martwić…

A i bugów ciąg dalszy… Ciekaw jestem miny mojego pilota jak zobaczył w lusterkach:

Aż się rozejrzał:

Wygląda na problem z renderowaniem elementów skrzydeł w MIG-29 jako odbicia w lusterku. Tak może ktoś się tym zainteresuje…
Bo o ile w myśliwcach owe lusterka faktycznie coś dają (raz zobaczyłem rakiete… 0,0005 sekundy jak zrobiła mojemu latadłu ganbang, ale zawsze :P ) To w takim SU-22UM3K owe lusterka są ustawione chyba do robienia sobie makujażu - czyt. nie widac nic.

propos lusterek, w su25 jestes w stanie w kukloku w owiewce zobaczyc swoj ogon jak tu?

Nie mam Su 25 :) Choć chyba sobie go kiedyś zbadam. Puki co mainuje GERMAN BLIND :)

BTW. Inny wkurzający tryb Gracza sym na który trafiam od kilku dni - Kamikaze Nofrag - gracz z rakietą na tyłku woli zaliczyć glebę niż być fragiem = efekt zero fraga, a koleś już leci kolejnym latadłem z lotniska. Co zabawne nie ma możliwości tego wyeliminować bo jaki niby dać tu sposób? jak rozbijesz się 3 razy w 10 min to kick?

Kurde, miałem to sprawdzić i ciągle o tym zapominam :)

Moim zdaniem, powinni dodać możliwość ustawiania tych lusterek, bo obecnie w większości samolotów robią za pożeracze FPS-ów xD

o, tyle widać

1 Like

az tak duzo nie zra
dzieki za sprawdzenie, u mnie tak samo :/
czyli bug i niepoprawne
pomysl z ustawieniem spoko, trza bedzie slimaka pomeczyc

a zdarzaja sie, upolowani na lotnisku czesto wychodza z meczu

kill goes to nearest player, thxbye na ekranie kamikaze i +1 na licznik ofiary niecnych praktyk

Nope- po prostu liczy się jako rozbity…

Pisałem już o dziórawym pancerzu M4 Firefly… I proszę:

Pocisk z 0.50 pada pod kątem 45* i rykoszetuje od gąski (ta jakby niektóre ogniwa były niematerialne) po czym wbija się w boczną płytę i zabija załoganta… Link do powtórki:
" Gaijin Entertainment - Single Sign On "

ID sesji: ID Sesji
4f4b06d0008e419
Czas 13:40…

Tymczasem widok z hangaru:

1. Oczekiwanie przez 5 minut na bitwę na SB.
  2. Mapa gunwo 13 albo inne forsowanie jelita.
  3. Wróć do hangaru.
  4. Czy na pewno? Masz maszyny gotowe do walki.
  5. Tak.

who-is-gigachad

W duopię se wsadźcie te małe miejskie mapki na wyższych erach.

4 Likes

Przecież na małej mapę biedne BMD-4 ma jakieś szanse… Pojazd easy mode- jedzie wali z 30 jak porypany, co chwile puści ATGM. 1vs1 z bliska ? Hulldown? Rakieta i tak ci przebije dach, a 30sta skasuje magicznie armatę…
A co ma biedny iwan począc na dużej mapie gdzie dostaje bułe z 2 km? Myśl kolego… I ciesz się że nie grasz na De_Dust2 XD

spawn przy wyborze opcji carrier fleet jak nie ma lotniskowca konczy sie twardym ladowaniem na synjaju i zmiana w ubota na norwegii
dlaczego sie da to wybrac jak nie ma warunkow? bug czy niedopatrzenie? kiedys sie nie dalo

2 Likes

Mnie wczoraj i dzisiaj nie wiadomo od czego gra skraszowała.
Takie to aktualizacje wchodzą, wcześnie nie miałem czegoś takiego.
Najpierw gra zaczyna przycinać, a później zdycha całkowicie.