Denerwująca gra V3

Ja myślę, że Su-30SM, powinien otrzymać dużo wyższy BR niż ma w tej chwili, co najmniej 14.3 lub nawet 14.7 na bitwach air RB.

Czemu? Autentycznie pytam, badam go sobie powoli (jedyny samolot z zsrr który mi został), a topek nie ruszałem od czasu ostatniej aktualizacji w zasadzie (wczesna zimna wojna jest najlepsza :D ). Czyżby R-77-1 były takie op?

Tak mi się wydaje, że jest OP. Ale może to moje subiektywne odczucie.

Nie są przesadnie mocne, ale gdy masz ich 12… Moim zdaniem są wręcz gorsze niż te z brytyjskiego Gripena – o MICAch w starciu na bliskim dystansie nawet nie wspominam.

To nie tylko moja opinia:
No Commentary | Abusing top tier planes until Snail realizes they should be at least 14.7! ep.1

Chetnie zobacze, moze sie czegos nauczę ;)

3 maja minął, żadnego decala nie było do zdobycia w tym roku?

1 Like

Jakby Ci nie wystarczało że w nagrode dostajesz ustawione meczyki żebyś czasami za łatwo i za szybko nie zarobił i nie wyexpił …

expa da sie jeszcze jakos ogarnac
z kasa gorzej, trza grindowac

Nie wiem, nie trafiam chyba na takie, albo nie zwracam na to uwagi. Tylko podejrzanych graczy mam na symulacjach, albo pewnie ja po prostu nie umiem grać ;)

ponizej 10 szekli masakara

Pytanie kiedy bedzie po 60?

na świętego Dygdy…

Czyli dobrze zrobiłem, odpuszczając wbijanie kuponu. Pierwszy raz byłem blisko, wystarczyło około 45-47k punktów w bitwach wbić. Vzyli z 3-4 symulacje na Ju288 xD

ciekawe czy po wyprzedazy cena pojdzie w gore
przy okazji wbijania upgradeu wpadla tona skrzynek (po 60k lewkow sztuka) i pare latawcow z ktorych bardziej sie ciesze niz z glownej nagrody eventu
min su-30 na ktorego mnie nie stac i nie bedzie mi sie oplacac nim latac :/

jak ja bym chcial srebrne talizmany do kupienia za milion lwow zeby dalo sie drzewkowym latawcem zarabiac jak premka…

jeszcze szansa ze na wyprzedazy ze sie cos fajnego trafi
a jak nie to trza bedzie wygrindowac i opchnac teciaka (niby ma byc premka wiec wieksze szanse na fajna cene) i miec nadzieje ze z tym co mam uzbiera sie na f18

te pkt to jakies 30 fragow migiem

Oczywiście że nie. Kupon można wymienić na bodajże 1600 obligacji wojennych, a za to zawsze coś ciekawego w sklepiku można wyrwać.
Jednak faktycznie, konwersja jak najbardziej nie opłacalna. A samolot dno. Kolejna maszyna po najmniejszej linii oporu.
Zatem ten tajemniczy samolot Kurta Tanka to pewnie kolejny Fw-190, a nie jakiś indyjski wynalazek.

jak dla mnie moze byc cokolwiek byleby zbywalne za sensowna ilosc slimakomonet bylo
na takie kaski jak iranski tomcat lub topowe premkowe jety albo cos w tym stylu raczej nie ma co liczyc

Tylko żeby coś sensownego kupić, trzeba wbijać BP. A z tym na symulacji nie jest łatwo, bo dużo zadań jest na AB i RB.
Poza tym, ja pracuję a kupon można było zdobyć do 30. Musiał bym brać wolne w pracy specjalnie 🤣

slimak, sklep sie zepsul

juz dziala

PL 79%, w drużynie przeciwnej trzech się rozwaliło, pewnie z tego samego powodu.
Oczywiście poza grą wszystko śmiga.