Czy ktoś wie jakoby w planach była zmiana BR dla PZH2000? Maszyna ta na 7.7 konfrontuje się z 6.7, gdzie większość to czołgi końca 2wś. Trochę głupio gdy taki IS-2 dostaje bule w kopułę z drugiego końca mapy. Znakomita mobilność, potężna armata, laserowy dalmierz i automat ładujący na 7.7 to istny pogromca. Vidar, który ma dodatkowo termo jest na 8.3 (choć takie 8.7 by my służyło).
O ile pamiętam podobne problemy były z leopardem 1 na 7.3, przez co dostał 8.0…
No na 7.7 to jest lekki żart. A w nowej aktualizacji dojdą jeszcze 2 rosyjskie haubice na 7.3. Już bez dalmierza laserowego, ale przeładowanie 6.5 i 7.5 sek.
Na 6.3 masz SPH Typ 75, na 6.7 znajdziesz Bandkannon 1c, na 7.0 jest AuF1, na 7.3 SPH Typ 99, Sholef - wszystkie z automatem ładowania.
M109 w dowolnej wersji też sobie świetnie radzi, mimo że automatu nie posiada. Trajektoria pocisków jest mocno przewidywalna (siatka celownicza i przybliżenie są po prostu świetnie zgrane), do 800m można na spokojnie wszystko na strzała niszczyć.
Szczerze mówiąc… nie przepadam grać na armatohaubice, ale nie są jakimiś niewiarygodnie ciężkimi przeciwnikami - większość idzie unieszkodliwić karabinem.
Wiesz, z pozostałymi też możesz się męczyć długo i ich nie zniszczysz - kwestia doświadczenia i wiedzy gdzie strzelać. Jak wiesz jak są rozłożeni załoganci i magazyn amunicji, wszystkie na strzała zdejmujesz z dowolnego kąta. Mi osobiście najwięcej problemów sprawia Bandkannon frontalnie - ciężko trafić w magazyn amunicji jeśli podniesie lufę, a załogantów ma rozłożonych w dwóch oddalonych od siebie przedziałach - nigdy nie pamiętam który zniszczyć żeby strzelca unieszkodliwić strzelca.
Tyle że w odróżnieniu od pozostałych PZH ma w niszy magazyn amunicji, który nawet przy przejściu pocisku Apfsds czy kumula przez całą długość amunicji (czarna się robi) nie daje żadnego efektu. Podczas gdy buła w gasiennice takiego IS3 czy front plate centurion to szybki zgon.
Jakoś udało mi się wbić decala, ale nie mogę tego do końca rozgryźć.
W jednej bitwie każdy zniszczony czołg przeciwnika dawał mi zwiadowcę i narobiłem 8.
W innej zdobywałem 1-3 razy zwiadowcę a reszta to komunikat, że wykryty czołg zniszczony i bez zwiadowcy.
An error occurred: Body is too similar to what you recently posted
Zapamiętać na przyszłość; otwierać jedno okienko, nie tworzyć posta bez sprawdzenia gdzie się pisze, bo później nie da się wkleić odpowiedniej treści do właściwego tematu.
Ktoś ma pomysł co się dzieje?
Od ostatnich problemów technicznych serwera cały czas mam komunikaty połączono, rozłączono, sporadycznie jakieś info że nie jestem zarejestrowany
Wszystko inne działa poprawnie i nic się nie rozłącza
mi skasowalo kilka ostatnich bitew, postep punktow do rocket storm, drugi raz musialem kupowac bomby do 109 jakby ostatnia godzina grania sie nie zarejestrowala wager tez zaliczyl o 1 oczko
co to za wyciecie czasu, dlaczego ta bitwe na alasce wycielo?
Ja za każdym razem dostawałem jakiś booster.
Ostatni raz, to jak zagrałem symulację gdzie nazbierałem z 80 tyś expa i ta symulacja nigdy się nie zakończyła i nie zapisało powtórki. Tylko serwerowa powtórka została.
No właśnie coś mi się tak wydawało że punkty postępu ucieło.
Myślałem, że może miałem przywidzenia, a tu takie kwiatki. To się chyba rollback fachowo nazywa.
Kradzieje, żądam satysfakcji. W ramach rekompensaty może być np. ten brytyjski czołg ze stycznia, w pakiecie chętnie odstąpię ten rakietowy wynalazek zaraz po farmie.
Pff, to już może lepiej obniżyć punkty dziennej farmy na pojazdy do zdobycia. Ukradli nam czas, a nie boostery, więc niech czas też oddadzą.
“Spoko- kupuj konto premium, a my zrobimy wszystko bylebyś nie ukończył eventu, ba nawet nie zagrał!!!”
Jeszcze wczoraj gra spokojnie hulała na wysokich, a dziś nagle komputer nie spełnia minimum?!?!?!?!
Dziękuję, bug report złożony. Liczę na szybkie naprawienie Buga i przedłużenie ważności premium.