Denerwująca gra V3

ja na 11.7 + probuje. jak mapa siadzie to cos ustrzele jak nie siadzie to ng albo padam ponizej 2 min :/

Hej, mam jakiś dziwny problem z brytyjskim Olifantem mk.1A, nie pokazuje się klawisz od noktowizji, ale noktowizja działa, w Wickers mk.3 mam to samo. Czy one mają w ogóle noktowizję w wiki nie znalazłem o tym informacji.

W pojazdach z wyższych er gdzie jest info w wiki o noktowizji to widnieje w pasku menu klawisz N do jej aktyuwacji.

Wszystko co ma PPK/mavericki/tego typu szajs. 6-10 fragów w zależności od . Ale Ty jesteś ogarniety lotnik / CASowiec to luźno może wejść więcej. Ci mniej sprytni po prostu lecą się spawnią i od razu walą pociski, i giną, a Ci bardziej ogarnięci raczej latają nisko i robią kilka przelotów.

1 Like

no to trza bedzie sprobowac cos pofarmic niech se tylko to eventowe f5 ogarne i przestane marnowac kase na skrzynki sie kupi ruskie latadlo z wichrami albo mavericki pomecze
na f16 jak sie uda pkt nabic
lotnik owszem casowiec jak najbardziej ale kwestia ogarniecia dyskusyjna

ps bardzo chce to latadło w wt

4 Likes

Chętnie bym zobaczył nawet w postaci jakiegoś wydarzenia, podobnego do tego z miną Goliat

1 Like

tam nie ma co próbować w sumie, co po prostu spamić rakietami xD

Szczerze mówiąc to zaciekawiłeś mnie stwierdzeniami o “przewadze” helek i casu.
Latam ostatnio częściej na GRB 9.0 + i naprawdę nie widzę tego “majestatu”. Sam na 10.0 + zaczynam bitwę w begleitpanzer że lub Pumie i grzecznie czekam na nieuchronny nalot Mi24/Mi8/ka50. Choć po dodaniu mechaniki uszkodzonej SKO helki mocno straciły impet. Paradoksalnie częściej dostaje strzał od flankera, którego mój nieudolny team zaprosił pod spawna i który to kosi nam plecy, aniżeli od wrażego CAS. Ponadto mimo że nie mam toptier z samolotów, to nawet i takim MiG21/23 spokojnie idzie przepedzic wrażego pilota. O spaa typu gepard 1a2 czy flakrakpz nie wspomnę. Choć ten ostatni cierpi po nerfie rakiet. A-10 czy su25 na niskim pulapie potrafią sporo nabruzdzic… Ale ten F16 na wysokim szybko spada.

zdobyc punkty na obwieszone latadlo i lewki zeby grac topke
znow mi wczoraj radarowy aam przeskoczyl na sojusznika:/
@PANzer troche tam tego lata
jak czasem dochrapie sie latawca na wysokich to zwykle nie mam pkt na cas i trza stracac latawce przeciwnikow a ze mi szkoda 15k na naprawe to krece sie w powietrzu do konca meczu, zwykle szybkiego:/

Hmm, gra na topach bez premium? Fakt, naprawa wtedy może zaboleć. Co nie zmienia faktu, że nawet taki 21bis dalej może wyczyścić niebo, co do wiertłololków polecam taki trollmaster jak niskoerowy tłok. Takie FW 190 lecące jajami pilota przy ziemi, oblatujace pole bitwy i robiące sieke z helek (które zazwyczaj stoją przy helipadach) to miód na moje serce. Ot, zwalcza ogień śmierdzącym skarpetami.

1 Like

co do czyszczenia nieba to lag spike nic nie przebije.
w pol minuty wszyscy pospadali bo serwer zadyszki dostal :/

boli prawie tak bardzo jak tk na sim (dlatego unikam latawcy bez iff…)
nie lubie abonamentow, wole maszyne premium
konto premium raz czy 2 na rok widze jak do latawca gratis dostane :p
jak na razie czaje sie zeby kfira i t80 opchnac i burgerowego fantoma kupic na majowej przecenie
to mi troche zarobki wyrowna jk narazie latawcow do zakupienia na jakies 6 milionow lwuf
wczesne jety jakos mi nie leza pozniejszymi jakos mi sie lepiej lata w sumie byl przeskok z bolcow na harriera fantomy i f- nascie a teraz miga 23 oblatuje po ostatniej wyprzedazy
foki tej z bomba uzywam jak ohki :/ nie umiem latac fokami i korsarzami, zawsze zalicze glebe

Raczej marny interes przez najbliższe 2-3 lata. Ludzie nie szanują wyceny za swój czas psując rynek na te eventowe maszyny.
Już lepiej Cię wyjdzie robić BP skoro tak często grasz i sprzedawać tamtejsze premki. Choć tu z kolei Ślimak psuje rynek pakując nieciekawe kopi-pasty.

1 Like

intensywniej gram tanki jak jest cos ciekawego w warbond shop bp jak dla mnie nie wyglada
tak to se symki latam w zaleznosci od stanu lewkow albo szwabskie 4.0 lub burgerowe 4.7 mecze zeby kase grindowac 2-3 lata raczej nie bede czekal na jedyny wysokoerowy premkowiec ktory mnie interesesuje

w sumie moze cos ciekawego w top latadlach dodadza bo niektore (w sensie ruskie) dywizjonowe maszyny to juz dosc nowe sa

Staram się zrobić to wyzwanie z BP na 10000 punktów flotą. Gram niemieckim setem 4,7 na ab.
Jaka amunicja jest najskuteczniejsza w zwalczaniu okrętów? Pytam bo rzadko grywam kajakami.

Flota pełnomorska czy przybrzeżna? Tak czy inaczej - najważniejsza jest szybkostrzelność.

Pełnomorska

Zależy od okrętu. Do niszczyciela włącznie raczej HE. Ale dobrze ulokowane SAPy potrafią zdjąć okręt na jedną salwę.
Powyżej DD to raczej SAP i wariacje AP.
Ale najłatwiej flotę robić na przybrzeżnych 2.3 np. Brytolami.

Tylko kriegsmarine mam w miarę rozwinięte. Reszta nacji leży i kwiczy. Osobiści uważam, że za granie kajakami ślimak powinien dopłacać… XD

Te wylatujące w powietrze po salwie to raczej stokowe okręty.

No nie wiem. Moje Z47 wyparowało po salwie z Moskwy…

jak dopiszesz wloskimi przybrzeznymi to masz moj glos :p ruskami mi sie w okolicach 5 przyjemnie gralo