Myślę że punkty badań nie znikają tylko są “zawieszone”. Czemu tak uważam? Ostatnio rozegrałem mecz jakąś maszyną której dawno nie ruszałem, dostałem znacznie więcej PB do modyfikacji niż w bitwie zdobyłem lub ile by wypadało z poprzedniej bitwy (circa ~20k+).
No tak, tylko rozumiesz że jakas aktualizacja tych zarobionych XP po jakiś tam czasie jak już skończysz badać części nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia nie? jak zamawiasz obiad w restaruacji i za niego płacisz to oczekujesz że go dostaniesz zanim Cię zakopią w ziemi zią
Ten drugi sposób działa, dzięki.
O co chodzi ? Za jaki okres czasu to jest, uzbierane w ciągu całej mojej “kariery” w WT ?
Pewnie jakiemuś “gnojkowi” zakosiłem fraga i wezwał swoją drużynę do naskarżenia na mnie :-)
To tylko informacja o tym, że ludzie Cię zgłosili. To chyba przez cały okres kariery, z tego co pamiętam. Nie jest to jeszcze żadnym zwiastunem otrzymania kary ;)
Stare bugi sprzed dziesięciu czy więcej lat dość często lubią powracać
na wysokich ? Absurd - wskakujesz w samolot, robisz 10 fragów, wychodzisz do kolejnej bitewki xD to co się tam dzieje to taki poziom szajsu jakiego nie zaznasz w żadnej arkejdówce xD
To prawda, jeśli coś działa to się to robi. A działa, bo pojazd pancerny nie ma szans z lotnictwem. Kwestia że można to w miarę zbilansować, ale wtedy nie sprzeda się tylu premek xD
Prościej jest wymyśleć jakieś pseudo rakietki, bomby itp wyssane z palca i sprzedać to w pakiecie premium, a jak jeszcze zrobi się tak że gracz nie musi myśleć tylko klikać - maszynka do zarabiania rubelków.
Przecież najlepszy pancerz ma BMP oO
w latawca jestem w stanie wlezc tylko na mapach co mi podejda
jak dlamnie porownywalny sajgon
dawno m42 nie spotkales
az jestem w szoku ile to jest w stanie pigul przyjac… i jak tym gram i jak probuje toto ubic xd
Nom, konkretnie to 1… 17pdr HE i M42 ma garaż murowany. Zawsze mnie rozbraja jak gracze piszą posty o niezniszczalnych lekkich pojazdach (często opentopach). Rozumiem co prawda ból walki z takim STRV103 gdzie Heatfs, Apds i Apfsds robią minimalne szkody, a HE już nic nie może, ale na BMP od 1 do 3 ładuje Hesh i spokojnie eliminuje. Jedno niestety zauważam z niepokojem - takie mefisto/rakjakpz czy IT-1 przyjmie detonacje 5 kg tnt na wyrzutnie i spokojnie odpowie rakietą wysyłając cie na hangar. Boli kiedy okazuje się że te rakiety są kierowane przewodowo i zniszczenie wyrzutni nie uszkadza kabli sterujących… Ale taka już to gra więc 10 he/Hesh/heatfs wożę ze sobą… Lepiej mieć niż nie.
ja tam ogolnie ~30 szt ammo zabieram…
kiedys ruski gazik byl niezniszczalny - od drzwi szly rykoszety ze szwabskiej 88…
a i tak czesciej m42 ubijam z .50 wycinajac zaloge po unieruchomieniu
@MorkoKaiser
Ty mi dalej takie pomysly podrzucaj…
Haha! Nieźle, jak chcesz wyzwanie, proszę bardzo - I-15 vs Pantsir lub dowolna inna współczesna pelotka :D Tylko nagraj to proszę! :D
Chętnie sam zobaczę )
w sumie musze troche odpoczac od orania kawulcem i t14, duzych boosterow nie ma wiec latac sie nie chce, mozna sie wiec pobawic
i-15 vs pantsir to ezmode, tylko przypal z TK
vs wraza pelota to jest do ogarniecia tylko trza pocwiczyc podejscie i nie dac sie stracic ;)
jak na razie sie nie udalo (zauwazyl skubany z ~200m) ale work in progress
nastepnym razem chyba silnik wylacze, a jak sie uda i15 to sprobujemy 2op
a ja z km zestrzeliwuje samoloty na lotnisku xD
Panie, wiemy, wiemy.
Taka gra, ofc, ale niebotycznie wk…ia jak się czyta posty typu “naprawiliśmy” etc. Czy ogólnie podejście dev do gierki. Jak sobie przypomne na co było narzekane te 7-8 lat temu, to mnie śmiech dziś bierze patrząc co jest teraz. Nigdy bym nie wpadł na to że można rozwijać produkt, jednocześnie cofając go w rozwoju xD
Bo źle czytasz devnewsy. Z jakiegoś powodu pojawia się błędny napis “Już Naprawione” zaś powinno być “Koło Tortury Ślimaka wylosowało, że w tej łatce te funkcje będą działać poprawnie, zaś reszta już niekoniecznie”.
Teraz to Ty piszesz oczywiste rzeczy. Ślimak pakuje w rozwój gry sporo. Jednak rozwój ten idzie w złym kierunku. Słuchanie oczekiwań graczy jest dobre, ale sami gracze to banda idiotów (taka prawda marketingu, klient = idiota więc drodzy modzi nie grzejcie jeszcze się regulaminem) co przepięknie pokazuje sytuacja:
- dev dodaje mechaniki
- gracze prują się bo jednym pasuje innym nie
- dev uprasza mechaniki
- gracze dalej się prują
- dev usuwa mechaniki
- gracze prują się już tak nieskładnie że nie wiadomo o co kman.
Czemu mapa Kamienna Twierdza została zdjęta? Czemu ruchome spawny wycofali? Gdzie jest magiczny punkt D (wiem, że gdzieś obok równie mitycznego G)?
Po prostu mamy za dużo ludzi że skill and brain issue. Ale że p2w to cóż…