Denerwująca gra V3

Nie byłby to pierwszy raz, kiedy tłumaczę za co usunąłem post. Zazwyczaj przez brak kultury, jednakże w tym wypadku nie był to powód.
3. You must not share spam, use offensive language, promote discrimination, post provocative content, engage in discussions violating the law, spread hate speech or endorse other harmful propaganda, or discuss matters that breach decency and morality, whether in text- or voice-based chats, or otherwise. You must also not share other individuals’ personal data, threaten, disseminate false information, or publicly discuss the Administration’s actions. You must use the language proper to the game chat’s language zone (if any).

To co napisano wyżej to domysły bez żadnej podstawy. A Twój komentarz to link do Youtube, który nic nie wnosi do tego tematu, więc to zwykły spam.

Ale korzystając z forum zgadzasz się na jego zasady.

2 Likes

Kurczę z tego co kojarzę to twórcy innej gry o czołgach też kiedyś uparcie twierdzili coś na temat ich MM żeby później jednak przyznać się że nim manipulują.

Rozumiem, że Gaijin chce by na ich forum była mówiona tylko ich prawda i całkowcie to rozumiem. Wiem jednak, że usuwanie takich komentarzy i próby uciszenia przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego.

Nie jestem tu po to by dyskutować czy to co napisał @ApodyktycznyCham jest prawdą czy nie, ludzie grający w tą grę od dawna wiedzą jak jest i o co w niej chodzi.

3 Likes

Do czasu, aż nie będzie podstaw nie będę przepuszczał takich komentarzy, mam nadzieję, że uszanujecie tę decyzję, takie są zasady. Dyskusje ogólnie toczą się w tym temacie ciekawe, ale nie chcę żadnego podżegania bez podstaw widzieć, a jedynie to było było celem tamtych komentarzy.

1 Like

Będę usuwał kolejne komentarze dotyczące usunięcia komentarzy

1 Like

I to jest najwyższy czas żeby wysłać PM do kogoś kto jest nad, bo teraz to jest już karykatura “będę usuwał komentarze o usuwaniu komentarzy”… Społeczność polskojęzyczna praktycznie umarła po wprowadzeniu “nowego” forum, a ty je właśnie dobijasz.

Nie, to Wy zwyczajnie nie przestrzegacie regulaminu, który od samego początku zabrania publicznego komentowania działań moderacji.
Jak masz problem/pytanie odnośnie akcji moderatora, to wystarczy wysłać PM do któregokolwiek z nich. Otrzymasz informację dlaczego Twój post został usunięty/zostałeś ukarany.
Nic się w tej kwestii nie zmieniło od 10 lat.

1 Like

O, to to. Niech rzuci kamieniem, kogo post nigdy nie zniknął.
God save the Snail!

kiedys moderacja jako gratis do warnow i banow dodawala sążniste komentarze z wyliczeniem większości złamanych punktów regulaminu…

I dalej tak jest, jeśli otrzymasz karę

marne szanse, obecne forum nie ma klimatu poprzedniego i nie chce mi sie tak spamic
co do denerwujacej gry - kiedy jakas nowa mapa bo mnie trafia spam attyki w okolicach 4-5 br
kiedy update br m44 bo 4.0 yo nie yo miejsce nie ten czas
750k pkt na upgrade kuponu na nowy eventowy yank i 45 k pkt za mark of distinction… no swietnie :s

2 Likes

Jakie marne szanse? taki jest fakt, że otrzymasz informację jak otrzymasz karę.

w sensie
marne szanse że otrzymam kare :)

1 Like

Poskarżę się - co jest z ludźmi nie tak? Wczoraj grałem niskoerowe bitwy niemcami (~3.7 realistyki lądowe), zostałem celowo teamkillowany grając pumą, ponieważ podobno nic nie robiłem (spotowałem i broniłem punktu) - typek wziął samolot, tylko po to, żeby mnie zbombardować i się rozbić.
Innym razem na symulkach lądowych typek teamkillował wszystkich którzy brali maszyny dostępne po obu stronach (Panther Dauphine itp)…

Wymieniłeś dwa z wielu aspektów, które są charakterystyczne dla tej gry, a na których analizie można napisać niezłą pracę doktorską z psychologii, a nawet habilitację.

Nie tylko dla tej gry akurat xD Hell Let Loose po darmowym tygodniu w epicu jest praktycznie niegrywalne. Bardziej chodzi mi o to, że po świętach jakoś ten fenomen się nasilił, przynajmniej na bitwach lądowych. Realistyki powietrzne to standard, że ktoś kogoś zestrzeli a bo na tę samą bazę leciał albo “ukradł” fraga lub ot tak. Chciałbym, aby kary za TK były surowsze… :p

2 Likes

serio?

grales w czasach jak na czolgowym rb byl wlaczony friendly fire?

pumy malo kto z czolgistow lubi bo capa zgarmia, flankuje i fragi kradnie :P

lotnicze rb juz od dawna siegnelo dna, zobacz na redditach co tam wrzucaja odnosnie tk zwlaszcza na starcie meczu
za kradziez fraga kontrolna seria w tyl owiewki sie nalezy… a w zomberowe utarczki nie ma co sie mieszac

z mojej listy zyczen:
lotnicze rb ec
duze otwarte mapy dla czolgow
niezbugowane radary - latajac ruskim migiem czesto gesto iff pokazuje mi ze rowniez ruskie su 25 to wrog eadaeowy pocisk sie lockuje leci ytafia i jestem 100k lewkow w plecy:/

jak dla mnie w sumie najprzyjemniejsze br do grania odnosnie map, balansu, rozgrywki i zarobkow
jeszcze jakby podroznikow w czasie wywalic, kilka nielubianych map i wrocic do starego matchmakera nacja na nacje…

1 Like

Serio. To jest do odrobienia w jedną, dwie bitwy. Na lotniczych wystarczy uważać. Na symulacyjnych jest ciężej, ale mimo wszystko da się nie zabijać swoich co drugą bitwę.

Grałem, pamiętam jak wtedy było xD

Tak. Maszyna jak każda inna. Żaden powód aby teamkillować.

A no wiem… reddita też przeglądam… aż strach się czasem wypowiadać xD

Na realistykach niech już będą, ale niech z symulacji ich wyrzucą przynajmniej… Co do reszty się zgadzam, tak do 6.7 (bez uptierów) gra jest zbalansowana mniej więcej, powyżej już dekompresja by się przydała wg mnie.

na wyzsze tiery nie tyle dekompresja co rework map ekonomii i stylu gry…

totez wylaczyli :P teraz trza sie troche postarac i wbic te pare pkt na latadlo… gosc co cie zbombil musial miec silna motywacje… albo kojarzyl z forum -np Stone ktos upolowal i wrzucil nagranie na yt
btw byly jakies akcje odwetowe z twojej strony ?

meh, za rzadko gram symki czolgowe zeby mi to pasowalo - czasem sie skusze jak akurat tego dnia dostepny zestaw mi podpasuje

Za tk? Nie, wziąłem sobie inną maszynę i pojechałem dalej.

A gdzie info ile DMG zadają bomby i jaki jest mnożnik?