A ja nadal nie wierzę że te losowania drużyn to czysty przypadek. Graczem jestem średnim, ale to co mi losuje czasem do teamu to dno i metr mułu. To wygląda trochę jak by w jednym zespole byli ludzie z góry tabeli z najlepszymi statystykami, a w drugim z samego dołu…
Też tak mam na lotniczych RB, ale czasem w drużynie przeciwnej a czasem w mojej są dobrzy gracze. Jak są w mojej drużynie, to czasami nawet nie zdążę za wiele zrobić i po bitwie.
Dokładnie. Jak dobrze wylosuje to zaczyna się wyścig po kille… XD
Franz - dyskutowaliśmy już kiedyś o tym… dostaliśmy po banie, a nasze posty usunięto.
Reasumując: to “czysty” przypadek ;)
Jak konkursy po kasę z funduszu sprawiedliwości. XD
jak narzekacie na slabe teamy to zgadajcie sie w 4 do skladu i sie bawcie ;)
ja tam nie narzekam, im slabszy team tym mniejsza konkurencja o fraga i latwiej o kilkanascie na wlasne konto
co oznacza wiecej kasy i expa
btw szkoda ze ten bonus za 9+ jest tylko na exp a nie na lewki
Właśnie miałem to wstawiać XD. Podstawowe pytanie: to zamierzone czy nie, Gaijin?
Gorzej, pojazdy sie graficznie nie renderuja na grb.
Gdzie changelog, jakies konsultacje?
Niech sobie markery do tego przypisza a nie renderowanie przeciwnika.
Masakra to tak wiele tłumaczy że głowa mała. Tyle sytuacji w których się zastanawiałem jakim cudem gościu mnie usłyszał z tak dużej odległości (to musi być cheater z auto aimem hehe), albo rozejrzałem się po okolicy zanim ruszyłem czołgiem by zostać zabitym przez maszynę której moment temu tam nie było. A tu proszę trzeba jeszcze było w skilla załogi inwestować w którego praktycznie nie inwestowałem… Moja najlepsza załoga jest Brytyjska na poziomie 115 i w wizję wsadziłem tylko po jednej belce. Uważałem że rb jest mi to mało potrzebne.
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Ślimak je pożera, czymś to bydle żywić się musi.
Nawet mój mem zniknął jako odpowiedź XD, ciekawe ile ta wiadomość postoi
forum propagandowe musi być wolne od jakiejkolwiek prawdy czy krytyki :D
Jakimś dziwnym trafem koledzy wyżej krytykowali i ich komentarze nie zostały usunięte. Ciekawe dlaczego? 🤔
Na pewno moderator napisał dokładną notkę o co chodziło i jakie punkty regulaminu zostały złamane aby umożliwić użytkownikowi późniejsze napisanie komentarza w taki sposób by nie łamał on regulaminu ;)
Wiesz, że rejestrując konto WT zgadzasz się na przestrzeganie Warunków Świadczenia Usług firmy Gaijin? Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Bardziej mi chodziło o to, że każdy powinien sam uważać na to co pisze - a jeśli chce się dowiedzieć specyficznie czemu jego post został ukryty, niech odezwie się do moderatora forum z zapytaniem.
Naprawdę!? Przecież to forum - miejsce wymiany opinii czy hipotez, a nie sala sądowa…