Krakał i wykrakał. BP bez żadnej unikalnej maszyny jeszcze do tej pory nie było.
No to będzie…
He-177 i przemalowana Omaha to takie kombi, że ponownie podziękuję.
Info o maszynach z PB jeszcze nie podano a Ty już narzekasz. Dobrym bombowcem nie pogardzę, szczególnie takim ze statusem premium, a okrętami nie pływam, to się nie wypowiem.
Jeśli faktycznie będzie Grief, pewnie dostanie coś ekstra w stosunku do drzewkowego, wątpię aby był prostą kopiuj-wklejką i mnie by to zadowalało.
Poza tym, @pq78 nikt Cię nie zmusza do zakupu PB ;)
jest plotka ze jakas bombe kierowana ma dostac…
Właśnie odkąd przestałem się skupiać na zadaniach i wyzwaniach z BP, gra mi się trochę lepiej.
I tak na symulacji powietrznej większości wyzwań nie da się zrobić, a niektórzy pewnie pamiętają moje żale na te zadania ;)
Gorzej, jak jest w przepustce coś, co mi się spodoba, to wtedy muszę grać tak jak gra mi każe, a nie tak jak ja chcę ;)
Jak chcę zrobić konkretne wyzwanie to muszę się nad tym skupić, bo rzadko kiedy robi się samo, a jeśli już to zazwyczaj pierwsze zadanie dzienne.
Niestety, potwierdzone…
Oczywiście że nie. Ale faktem jest, że z edycji na edycję BP staje się coraz gorszy i nie warty wydawania waluty premium. A szkoda, bo poczatki BP były bardzo obiecujące.
Nie wygląda mi to na oficjalną stronę WT ;)
Czy to Twoim zadaniem jest równoznaczne, że to nieprawda?
Nieśmiało zapytam, jako “Game Master” wiesz kto to jest gszabi99 i co robi w ramach społeczności WT?
I tak, nie jest to oficjalne źródło.
Owszem, wiem kim jest gszabi99, co nie oznacza, że wykopane info jest potwierdzone. Wszystko może się zmienić do wydania kolejnej przepustki bitewnej, tak samo jak się zmieniało czasem przy okazji innych wydarzeń czy aktualizacji.
Nie ma na stronie WT = niepotwierdzone :p
Był kiedyś moment na polskim forum gdzie gracze wiedzieli troszkę więcej niż niektórzy moderatorzy i nawet DEV musiał interweniować
Widzieliście przecieki na najbliższe aktualizacje i skowyt w temacie o plotkach? Syf z subdrzewkami będzie coraz większy 🙂.
Akurat większość, jeśli nie wszystko, to fejki i radosna twórczość osób chcących zaabsorbować uwagę.
Jedyny wiarygodny leak to ten o BP.
Ciekawi mnie na jakiej podstawie twierdzisz, że jedno to fake a drugie nie, biorąc pod uwagę że oba przecieki (długofalowe plany z poddrzewkami i maszyny z BP) są z tego samego, wiarygodnego źródła.
Na tej podstawie, że tu na forum wiarygodną część Redditowych wynalazków przekleja/zamieszcza @gszabi99 Reszta to spekulacje, które są przeważnie radosną twórczością. Zresztą ofocjalne zaprzeczenie planom 50%obnizki zarobków w SL tylko to potwierdza.
Tu aktualne wiarygodne przecieki:
Wszystko jest w angielskojęzycznej części forum. Tylko temat długi i zaśmiecony, to i rozróżnić prawdę od fałszu ciężko.
To prawda że tym razem to nie gszabi dodał screena z planowanymi poddrzewkami, jednak udzielał się w temacie, a jego odpowiedzi jasno wskazują, że uważa te informacje za prawdziwe. Do tego pochodzą z tego samego serwera, a nawet kanału, na którym pojawił się leak odnośnie BP oraz ten, który właśnie wstawiłeś, więc dziwne by było gdyby nagle postanowili wrzucić 100% fake między informacje, które się sprawdzają.
Co do zaprzeczenia 50% obniżki, to należy wspomnieć o dwóch rzeczach.
Po pierwsze samo sformułowanie komunikatu przez Smina, niby zaprzecza, ale w taki sposób, że brzmi to trochę jak zaprzeczenie obniżki o 50%, a nie obniżki samej w sobie.
Po drugie sam gszabi odpowiedział na jego post zdjęciem czapki z daszkiem, po ang. “cap”, co w slangu oznacza kłamstwo, coś nieprawdziwego.
Dlatego ja jestem skłonny uwierzyć w leak odnośnie poddrzewek, przy czym nie w 100% bo nigdy nie powinno się tego robić względem leaków, zwłaszcza że Gaijin ma teraz dużo czasu na zmianę planów.
To jest dla mnie wyznacznik, na jakim się opieram. Inne dane są tak odległe, że mogą się milion razy zmienić. A wspomniany gszabi jak wstawia to konkrety, które będą naprawdę soon.
Mam nadzieję, że obniżka zarobków SL ( jakakolwiek obniżka) to żarcik. Inaczej trzeba będzie znowu zrobić trochę syfu na steamie itd. aby gajin się trochę obudził.
Wszystkie te przecieki są z discorda gszabiego. Te długofalowe są na najbliższe lata zapewne.
I najnowszy:
Więc wszystko wskazuje na to, że jednak prawda.
No i Singapur ląduje u Chin, piekiełko się zaczęło.
Uwielbiam Gaijin. Odpaliłm sobie boostery i Gaijin stwierdził że nie da pograć. Wszystkich graczy zblokowało i mieli wspaniały tryb obserwatora. Chomiki miały przerwę?