Denerwująca gra V3

Do przepustki mamy teraz zadanie aby zniszczyć 5 okrętów komputer/gracz wykorzystując bombowiec III ery +.
Kto ma jakiś pomysł jak to wykonać? Morskie AB/RB to abstrakcja, tam dolecieć gdziekolwiek to misja niewykonalna. Czy cele komputerowe w lotniczym RB będą się liczyć, jakbym np storpedował jakiś krążownik bota?

W tym zadaniu musisz zrobić 3 podzadanka:

obraz

A więc aby je ukończyć, musisz grać również w bitwach morskich. Po najechaniu na podzadanie wyświetlą Ci się szczegóły.

W lotniczym RB, tak jak na screenie poniżej:

obraz

nie ma określone czy to ma być gracz czy SI, masz tylko określonego przeciwnika, tj Samolot. Akurat zadanie idealne dla bombowców typu B-29 czy Tu-4 - wystarczy zestrzelić przeciwnika który Cię goni.

jak masz to wez ruski rezerwowy pomykacz z torpedami, 2x cap albo cap i wpakowanie komus torpedy zeby miec spawn pts na latawca
szybka przesiadka w ruskiego havoka, ładunek 2 x tona komunizmu i suicide bomb rush
robic na kutrach i w nocy… zadanko zaliczone ez mode
nazwane boty wypelniajace tabelke zalicza, na innych nie testowalem

czesc zadania na samoloty i czolgi polecam robic zestawem bt5 i Pe-8 na rb… zrzut 5 ton komunizmu a pozniej krazyc jako gunship, zawsze cos sie zlapie XD
no i betka jako capper jest w stanie sporo ubic…

Spróbuj He-111 z Fritzem

Ale He-111 to druga era.

Jaki jest sens robienia obecnego BP? Serio pytam. Zamiast pokazać Ślimakowi gremialnie faka za najgorszy BP w historii robicie zadania sprzedając tym samym swój czas.
W ten sposób zachęcamy, by jeszcze zmniejszyć nagrody. Czyli co? W kolejnym BP jedna nowa premka?

1 Like

w obligacjach sa ruski havok i befelwagen(oba mam fajne zabawki). no i fajny decal
a ze i tak oram punkty na upgrade kuponu z obecnego eventu…

Najgorszy BP z tych co były do tej pory, bo kolejne zapewne będą jeszcze gorsze, tendencję widać od jakiegoś czasu.

1 Like

BP jak każdy inny, topowa maszyna całkiem fajna jest, chociaż osobiście jestem zdania że typowo izraelska maszyna powinna być drzewkową. Samolot też ciekawy, dwie bazy na swoim BR chyba zniszczy. Łódkami nie pływam to się nie wypowiem, chociaż to miły gest, że jest możliwość otrzymania maszyny z poprzednich eventów. Może TB-3 kiedyś zdobędę ;)

Oczywiście że inny. Wręcz najgorszy bo dodaje tylko dwie nowe maszyny a były 4.
Co do WB Shopu to już został znerfiony po tym gdy w poprzedniej wersji prem-pojazd można było zdobyć co miesiąc. Ale nie wiem czy wtedy już grałeś.
A tak BTW, Ślimak płaci jakoś za taką bezkrytyczność i wychwalanie oczywistych zmian na gorsze? Może też byśmy skorzystali…

1 Like

Kolega WinstonWolfe jeszcze nie wie, że gdy lisa pomaluje się w paski to ten staje się zebrą.
A posty na tym forum magicznie znikają.

1 Like

Te, które ukryłem nie wnosiły nic do dyskusji

1 Like

Nie łamały też regulaminu. Nikt przecież nie kwestionował węgierskości studia Gaijin.

otóż łamały, był to spam i nie na temat, celowe zbaczanie z głównego punktu rozmowy, tylko po to żeby sobie zażartować.

1 Like

Według Ciebie są na gorsze, mam inną opinię i tyle. W zamian za dodatkowe maszyny w PB otrzymałeś cykliczne wydarzenia, gdzie możesz zdobyć unikalne maszyny. Zamiast niskoerowej premki w PB masz 10 dni premium, co nie jest taką złą wymianą, biorąc pod uwagę że masa graczy dąży do topek i olewa niskoerowe maszyny.

Poza tym, jakbyś poczytał sobie moje wypowiedzi w innych tematach, nie zawsze chwalę Ślimaka za zmiany.

Wykupuję wszystkie PB odkąd je wprowadzili i jestem z nich zadowolony.

Aktualny BP z Izraelskim niszczycielem jest całkiem OK, ważne co komu pasuje. Gaijin powinien natomiast mocno popracować nad nagrodami po zdobyciu głównej maszyny i ze wszystkim co jest po 75 poziomie - bo jest tam już bardzo biednie.

3 Likes

Też tak uważam, może ten PBM jest kiepski, ale jak wprowadzą łodzie podwodne to znajdzie zastosowanie. Za 2k Orłów mam te premkę, Sholefa, kupe hajsu i booksterów, z obligacji wpadł talizman na IV czogł - M4A2E3 76W, brakuje mi kilku lvl żeby zdobyć 2800 pkt do talizmanu na IV samolot, może Jak3P wpadnie i gitesik :)

2 Likes

Dlaczego ujemne punkty badań??

Zeby sie nie okazalo, ze jest cap i wlasnie przekraczajac go odjeli expa.

Gdyby odejmowali za to punkty to małokto wyszedłby poza rezerwę ;)