Denerwująca gra V3

Może to od przeciążeń

Nie ma działu o pytania różne, więc może tutaj zapytam: gdzie w sterowaniu ustawić zmianę celu na radarze?

To jest AI.

Wybierz cel do namierzania przer radar

No tak, ale widziałem na różnych filmikach jak streamerze przełączają płynnie cele z jednego na drugi, i właśnie nie wiem jak to zrobić. A radar jest w trybie TWS.

To musisz przypisać klawisze lub oś na kontrolerze,
Pozioma i pionowa oś kontroli celu radaru, do tego musisz wyłączyć Przełączanie celów radaru.
Osie znajdziesz w sterowaniu, Przełączanie celów w opcjach bitew powietrznych.

Ok, sprawdzę to, dzięki.

Jest. Ale martwy :D
Ostatnia aktywność październik 2023 XD

Na Danii, chyba coś jest zepsute z tymi modułami, albo tam działają tylko bomby większe niż 1000lb na zmianę koloru modułu po jego trafieniu. Na Synaju, za pierwszym razem trafiłem w moduł Refuel and Reload, zmienił kolor na zółty. Jak poleciałem drugi raz i trafiłem moduł naprawczy, to ten poprzedni moduł się naprawił.
Komputer balistyczny CCRP znowu się zacina, chyba 2 przeloty zrobiłem i normalnie bomby zrzucałem, a za 3 razem na żadne z 2 lotnisk, które wybrałem ,bomby nie chciały spaść.
O, raport o CCRP sprzed roku Community Bug Reporting System, dziś jest nadal aktualny.

Jednak nie ma znaczenia czy to Synaj, czy inna mapa. Dzisiaj na synaju moduły przestały zmieniać kolor, a przynajmniej ten, na który zrzucałem bomby 3 razy, chyba to jest moduł naprawczy.
A za trzecim razem znowu zrzut bomb się zablokował.

Zniknęły mi punkty za zadanie dzienne.
Wczoraj kończyłem z 840 punktami - 69 logowań + 5 pkt za zadania dzienne.
Dzisiaj 70 dzień logowania. Powinienem zaczynać z 844 punktami (4 pkt. za logowanie).
Po zalogowaniu mam 841. WTF? Zrobiłem dzienne +5 pkt. Drugi restart WT. Nadal brak punktów. Restart, bo zdarzało się, że po restarcie wracały brakujące punkty (ale z dnia bieżącego, nie poprzedniego).

Zrobiłem “symulację” w arkuszu i wygląda to jak:

dupa w krzokach

Jakbym miał:

• 70 logowań,
  • 70 zadań za 2 pkt.
  • 69 zadań za 3 pkt.

W moim przypadku, w BP15, to żadna strata. Jest to jednak zniechęcające. Wkładasz swój czas i wysiłek.

A do czego potrzebujesz te 3 punkty?

Aż sprawdzę na dniach u siebie, chociaż nie chce mi się symulek latać w te upały.

To gdzie Ty mieszkasz? U mnie upały skończyły się w niedzielę 🤣

Może to zależy od ilości bomb, jak mi ktoś w komentarzu na YT napisał? Wczoraj wybadałem pociski PGM 2000 w Brytyjskim Tornado (swoją drogą nie wiem, dlaczego w grze to się nazywa bomba, jeśli skrót PGM pochodzi od Precision Guided Missile). Każdy ma około 500 kg TNT i mogę wystrzelić wszystkie 3 w jeden punkt. Niestety też nie zmieniają koloru modułu chociaż go niszczą/ uszkadzają.

Ciekawe czy w końcu wpadnie mi ten decal.

Może chodzi o Munitions? :) Mimo wszystko, jest to bomba, nie pocisk rakietowy.

Stolica, ale w mieszkaniu nadal jest gorąco. Budynek się nagrzał i teraz oddaje, a że mam okna tylko z jednej strony to nie ma przewiewu nawet po otwarciu okien. Skupić się nie idzie i tyle ;)

The Precision Guided Missile-500 / PGM-2000 is a short-range, air-to-surface missile developed by the United Kingdom and the United States. The missile has been primarily exported to the United Arab Emirates, where it is known as the Hakeem. PGM’s have been employed in Libya and Yemen.

Czas minął, więc przepadł ;)

Oczywiście masz rację, ale ja go wbiłem wczoraj.

@superbuster11 potwierdzaj zawsze u źródła, w tym przypadku koncern MBDA ;)

Jednak Precision Guided Munitions.

Ale to samo źródło podaje charakterystykę pocisku, nie bomby ;)

PGM500_2000