Denerwująca gra V3

Dobry troll, ale battle royale to nie jest to o czym piszę ;).

a ja wiem co poeta mial na mysli? pisałeś o trybie tylko dla czołguf , battle royale spelnialo kryteria

Poeta chyba ma na myśli dać tryb tylko dla czołguff i wsio.

200k online spoko, ale maszdrogi ULQ:

AAB, GAB, ARB, GRB, SAB, SRB, Symulki ze 3/4 rodzaje, PVE Naziemne i Lotnicze, PvE Helek, czyli jakieś 12 trybów, plus BR: od 1.0 do 12.7. Czyli mamy:

jakieś 57 osób na 8.3 (+/-1 BR) przy aktywnych 210000 graczy. A bywa, że che zagrać z kimś i mamy team Niemcy + ZSRR i co? Czekanie po 1-2 min w kolejce… Po Twoich zmianach czas x2…

Ja gram bitwy naziemne RB i nigdy nie czekałem powyżej 30 sekund ;)

a ja gram bitwy naziemne i nie mam problemu z CAS ;)
wszystko subiektywna ocena

2 Likes

Jak się ginie szybciej niż może się on pojawic to się ma takie odczucia ;)

Ciekawy błąd @EuroDoragon2
Muszę włączyć wybór uzbrojenia, żeby wystrzelić pozostałe rakiety.

na przezywalnosc nie narzekam, zwlaszcza w okolicach 4.0 :p
topka co innego, jak dla mnie brakuje map sensownej wielkosci…
na tych malych popierdolkach gdzie odleglosc niweluje pancerz a i cas od spawnu jest w zasiegu sam to lipa a nie gra jest

1 Like

Tu chyba błąd mamy w tłumaczeniu:

1 Like

A mi przeszkadzając te patologiczne strefy ABC i jeszcze dodali je dla latadeł i jeszcze ta patologiczna ochrona po spawnie, niszczysz kilka osób samolotem bądź śmigłowcem i taki respi się w P-lot i niemożna mu nic zrobić

A to pamiętacie?

Bez gównomiotaczy, tymi helikopterami nikt nie umiał grać, więc właściwie tryb stricte czołgowy, samo mięso.
I mieliśmy najlepszy tryb czołgowy jaki kiedykolwiek tu był. Zero narzekania, sam zaciesz, wszyscy szczęśliwi. Osobiście wtedy w ogóle zaprzestałem grania ‘normalnych’ meczy, bo to było tak miodne.

tego nie kojarze, chyba wtedy nie gralem

Prima Aprilis event z Leo 2a5 i T90. Bodaj 2021r ale mogę się mylić…

Jak widać po tym forum każdemu pasuje co innego. Mamy już teraz 12 trybów gry - Plus jakieś eventy. A mimo to zawsze coś tam się nie zgodzi z czyimiś wymogami. Wiec o co ten szum. Jest jak jest, jedni wiedzą że bomby to nie koniec świata, inni mają o to żal. Jeszcze inni mają wywalone i grają bo taka jest ta gra. Wczoraj na 10 bitew raz oberwałem od samolotu, po czym falconem bez radaru odgryzłem się 2 śmigłom i 2 Jetom. 3 mi zwiał po podpaleniu. Na plus dla pelot to nowa mechanika z uzupełnieniem części amunicji na Punkcie.

1 Like

Zapewne jest to powiązane z naprawieniem buga ze zduplikowanymi pociskami w selektorze uzbrojenia.

1. Tak, zaraz będzie 7 lat. Sam bym dał 4 max 5, ale tyle już zleciało.
1 Like

A co kaman z tym paliwem do samolotów. Wbijam do bitwy to biorę minimum, na 36 minut loty.

A w momencie rozpoczęcia bitwy mam paliwa na ponad 100 minut.

Jakim cudem? To jakiś bug, czy coś innego?

Podobno to węgierska firma, a nie rozróżniają czeskiego od węgierskiego, a może deweloperzy nie grają w tą grę? 😂

requestuj zmiane moda, ten podobno sie kwalifikuje do osobnego bugreporta xD

No dobra, przekonał mnie, na pewno i tak nie przeczyta nikt xD

I kolejny “kwiatek” - śmigło się nie kręci