Mnie ostatnio gra się ciągle wysypuje, wystarczy, że spojrzę na mapę klawiszem M i wywala mnie do pulpitu zamykając grę, czasami uda mi się wrócić do tej samej bitwy, ale z reguły pisze mi, że wyszedłem z bitwy. Dzisiaj na 6 bitew wywaliło dwa razy, grać się odechciewa.
Miałem tak z tydzień temu, ale jak wypuścili jakąś łatkę związaną z kartami Radeon RX 7xxx, to problem zniknął. Tylko ja mam RX 6700 :) Wczoraj tylko raz mi wysypało grę. Najgorsze, że żadnego błędu przy tym nie było, zupełnie jakbym Alt+F4 nacisnął.
Ja mam kartę GeForce RTX 3060, ale objawy takie same, wywala do pulpitu bez żadnego komunikatu i gra się zamyka.
Support sugerował, żebym ręcznie przeinstalował anti-cheat. Spróbuj, może zadziała.
Może i bym spróbował, ale niestety nie wiem jak.
Ja też nie bardzo wiem, jak to zrobić, jedyne co to w launcherze odznaczyłem opcję anti-cheat, uruchomiłem ponownie launcher i zaznaczyłem opcję anti-cheat. Nie wiem czy o to chodziło, a support raz na dzień odpisywał więc sobie odpuściłem :)
Tak zrobiłem, jutro sprawdzę czy zadziała.
Dzisiaj jest znacznie lepiej, na około 10 bitew nie wywaliło mnie ani razu.
Zobaczymy jak będzie dalej.
Dzięki za podpowiedź @superbuster11
Za każdym razem jak w Magachu spotyka się frontalnie Geparda kończy się to śmiercią bo jak Gepard ma w taśmie HE to zawsze cię zabije. Wszystko działa jak powinno, overpressure nie jest zbugowane.
Od kiedy to bomba 1000 kg zrzucona między dwa pojazdy, wrogi i sojuszniczy, oddalone od siebie o metr niszczy tylko wrogi pojazd??? :D
Grałeś AB? ;)
czyli mig 29 ma w pelni funkconalny ccrp hud w widoku z kokpitu na symce tak? znaczy base select dziala tak jak powinien?
a vaark? schindibee zrobil juz tego reporta co pisal?
Tak, CCRP działa ale w zasadzie to tylko dodali jakieś kółko, które wyświetla się ponad krzyżykiem (sam krzyżyk dodano kilka aktualizacji wcześniej) oznaczającym cel. Nie wiem nawet jakie ono ma zadanie.
Ale ogólnie to działa.
Chodzi o F-111? To nie wiem co tam za report miał być, ale jeśli z CCRP to F-111 tego nie ma, tylko CCIP.
Ja ciągle podobne gówna dostaję. Gram w zasadzie tylko samoloty, a oprócz tego z dzisiaj (załączonego) dostałem już chyba ze cztery promocje na czołgi. Tam chyba jakieś głąby pracują, że nie widzą czym gram.
Bardzo dobre serwery.
Serwery chyba padły. Da się zalogować, ale to w zasadzie tyle, bo nic poza tym.
z crsed tez wiec ogolnoslimakowy kryzys
jak zwykle przy eventach
skąd masz tyle goldów?! Co tam się oszukuje że tak wygodnie się żyje opowiadaj