nowy szajs…tym razem na dole ekranu, teraz gdy podczas lotu wejdę w optykę a nastepnie wrócę do widoku pilota, to kolejne “podpowiedzi się wyświetlają”
Chyba nie ma sensu pytać o postępy w tej sprawie…
PS wrzuccie jakieś podpowiedzi jeszcze w prawy górny róg, tam jest zbyt czysto
Ok, to teraz z map designerem chce pogadać… Bo chłop ewidentnie ma problem z oceną odległości. Przykładowo mapka pt. Wietnam (choć na wielu innych ten sam problem) lotnisko na GRB to porażka. Pas startowy kończy się ściana lasu. O ile start to mniejszy problem, o tyle lądowanie szczególnie mocno awaryjne to już loteria. Drzewa kończą się praktycznie przed samym pasem. Nawet w przypadku lotnisk polowych to trochę śmiech na sali, bo te 100-300m spokojnie można oczyścić z lasu, celem łagodniejszego wektora podejścia…
Szczególnie daje to w kość przy pierwszych Jetach.
Inne irytujące kwestie:
Kolejne pytanie - FV4005 czytaj stodoła z 6.0 - kto gra ten widzi jak zbudowane są hesh. O ile Tiger 2 leci na strzał o tyle T-44 mimo penetracji UFP nie doznaje praktycznie żadnych uszkodzeń. Wieża też teciakowi Troluje - w garażu Hesh kasuje załogę a w grze max zniszczymy KM.
Falcon - spoko że ma radar, ale może tak dać mu 7.7 - w końcu to prawie szylka czy VADS… Bo zagraliście APDS to niech w końcu trafi do lineup z Conquerorem
O ile dobrze sobie przypominam, to w 2018, chyba tak jakoś pod koniec roku, wypiętrzyli na kilku lotniskach pasy startowe. Myślę, że chodziło o utrudnienie graczom lądowania uszkodzonymi maszynami. To taka inna forma “dopieszczania” graczy… czy dop…nia graczom. Sam nie wiem :/
Za drzewa, a za umiejscowienie lotnisk? Na Arktyce to już ubaw totalny o helipadach przez litość nie wspominam bo wystartować środkiem i nie wychaczyc o brzozę to cud.
Ogólnie spec od fizyki powinien też mieć kawę z laxygenem dopuki nie poprawi tej patologii w grze. Pantera ważąca ponad 40 ton a najazd na krawężnik przy 30kmh to jak skocznia. Ja wiem że jedyną znaną im fizyka zachowania się takich pojazdów to fizyka bewupa, ale błagam… Ten feature o wątpliwej renomie istnieje od ponad 8 lat… To są błędy zgłaszane i … Zamrażane przez support.