Denerwująca gra V3

W innych trybach też ludziom daje w kość. Choć teraz ostatnio drzewkową wersję troszkę podnieśli BR (przynajmniej na AB kojarzę, że coś było). Wersja premium nieruszona.
Nie wiem jak lata na symulacji ale na AB to czyste ufo. Wszystko robi lepiej i ostatnie tłokowce, na które często wpada nie mają z nim szans - już kiedyś się żaliłem, że koleś w drzewkowej wersji ponad 20 fragów nabił na tłokowcach i dopiero we 3 udało się go ubić.

1 Like

No wkurzające jest to jak chcesz zaliczyć zadanie np. z ubijaniem baz albo z osiągnieciem 1-3 miejsca w drużynie a tu na danej mapie lotniska nie ma albo bazy przestają się respawnować. Nie wiem po co komu takie coś. Ze 2-3 mapy takie są i jak tylko skojarzę sobie mapę po nazwie to od razu wychodzę skoro i tak nie zrobię tego co chciałem. Wyjątek jeśli akurat nie gram pod bombowca to wtedy zostaje.

1 Like

Proszę, skontaktuj się z supportem w tej sprawie

Dzięki, ale nie potrzebuję kart bonusowych ;)
Punkty nabiłem wczoraj, w kolejnej bitwie.

1 Like

Chciałem wczoraj przed trzynastą kupić jeszcze jakieś maszyny w promocji, ale nie dało się zalogować do gry. Zresztą posta wrzucić na forum też się wczoraj około tej godziny nie dało.

Kilka dni temu niby naprawiono, a jednak dalej się pojawia. Z tą różnicą, że teraz niczego nie wpinam i nie odpinam od komputera. Wcześniej to się pojawiało gdy wpinałem cokolwiek do USB lub odpinałem od USB.

Dla tej gry już nie ma nadziei:
To już kiedyś (parę lat temu) było. Symulacja bez przeciwników.

Zepsute lobby:

A do tego chyba kolejne problemy z serwerami, bo odliczanie do zamknięcia lobby też świruje. Czasu ubywa, potem przybywa i znowu ubywa.

3 Likes

Co znowu jest grane??
Zaczyna mi to działać na nerwy.

1 Like

Mieliśmy pewne problemy techniczne z logowaniem