Denerwująca gra V3

Węgierskie. Albo cypryjskie.
Takich jak piszesz to na pewno u Ślimaka nie ma.

To ja z innej beczki. Wprawdzie chodzi o maszynkę wprowadzona podejrze w listopadzie 2025 ale dopiero teraz odczuwam jej obecność w grze. Chodzi o MB-326K (wersja z drzewka). Ostatnio na AB robię końcówki tłokowców w nacjach i częściej wrzuca mnie do walki z takimi wczesnymi odrzutowcami.
O ile z początku trafiałem na totalnych nieogarów tak ostatnio trafiłem na normalnie grającego a może pro? W każdym razie to jest czyste UFO - sprawdzałem sobie tylko lotem testowym wersje premium, która ma gorsze właściwości lotne ale nawet ona zakręca w miejscu nie tracąc zbyt dużo prędkości na liczniku. Wersja drzewkowa 2x lepiej się wspina i ma działka w standardzie.
Moje starcie z tym ustrojswem to sadyzm… Wszystko robiło lepiej i nic nie mogłem na to poradzić… koleś z ponad 20-25 fragów zebrał nim. Na AB te maszyny robią pogrom jak wrzuca ich na tłokowce… 1 chyba ktoś go zestrzelił, ale chyba we 3 musieli na niego zapolować. 7.0 BR czy 6.7 BR wersji premium to skrajnie za niskie BR…

1 Like

No fajnie czołgom to naprawili a na okrętach dalej max dwa rodzaje amunicji, tyle ten duży update popsuł na okrętach a nic nie jest naprawiane
obraz

2 Likes

jakieś małpy miały crash gry bo soundmod to wyłączyli dla wszystkich. Przecież tych oryginalnych nie da się słuchać, kombinowałem przez 30 min żeby to poustawiać żeby było choć odrobinę znośne ale dźwiek jest tak sztuczny i rozjechany że się tego ścierwa nie da normalnie znieść. Powinien być refund konta premium do momentu aż nie włączą ich znów bo w to gówno teraz się nie da grać

Serwer ma dzisiaj jakieś grube zwiechy, chcę tylko zmienić set:

1 Like

To samo mnie spotkało, także nie bez powodu wspominałem, że ten news serwerami napędzonymi chomikami wbrew pozorom nie jest żartem ;) Bo tak właśnie one czasem działają…

z okazji eventa pewnie, serwerowe chomiki nie wyrabiaja

Taa, ubili je atomem z eventu

1 Like

zas jakies 0.8gb do pobrania, kokpity do bomberow takie ciezkie?

Nie wiem kto w tej firmie ślimakowej wpadł na taki poroniony pomysł żeby teraz przy naciśnięciu klawisza funkcji “Widok z kokpitu” przełączało na widok z optyki uzbrojenia albo na poda po pierwszym wciśnięciu klawisza, po naciśnięciu ponownie przełącza na widok w kokpicie. Jest przecież oddzielna funkcja do tego więc dlaczego połączono to w jedno?

2 Likes

Otwieram hurtem te skrzynki za SL i praktycznie 99% to są boostery do XP, sporadycznie dropnie jakiś malutki na SL… a szanse niby takie same :D

Mnie dropnęło dosłownie złotą gałę. Szkoda, że w komplecie nie było Śnieżynki, co by ją polerowała.
Imgur
Reszta to głównie SL, waginery i ordery. Dałem sobie limit 30 skrzynek.

2 Likes

Mi ze skrzyneczek dropnęło maszynkę, zresztą zawsze coś wpada.

shot 2026.04.18 21.41.50

2 Likes

Mi też zawsze coś wpada, w tej edycji był to ten łazik śmieszny QN506, w poprzedniej turecki patton. Nie przydadzą się, bo nie gram tak wysokich er, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.

Zacząłem z 114 milionami a skończyłem na 35 dostałem wszystko z tego eventu ale nie CCVLa

3 Likes