idk ale słyszałem że ogl ta strona jest całkiem szemrana więc staram się nie używać jeśli nie muszę (jest cały film na yt o jej twórcach i tp ale nie wiem na ile prawdziwy więc polecam samemu sprawdzić)
Jak tak się bawicie w gierce z kombinowanym eomm? :D
zyje zyje, telenowele ogladam, 4 sezon
Telenowele xD
A jak tam skrzyneczki idą? Zdobyłeś IS-7? ;)
huh
nic nie wpadlo, tak sie wkrecilem ze ledwo byl czas zeby tego eventowego latawca ogarnac :/
Mi nie jest potrzebne kolejne, zwykłe F-16, dlatego odpuściłem sobie.
Skrzynki kupiłem tylko na dev serwerze, bo jeszcze się nie pozbierałem po ostatnich skrzynkach 😅
bedzie czym francuskie drzewko nadgonic przynajmniej
Powodzenia, zwłaszcza że spamem radarówek.
Swojego Block 5 sprzedałem jako że mam już F-16A w USA, szkoda że talizman nie umożliwia badania drzewka od pierwszej ery bez kar, wtedy bym go sobie zostawił na rozpoczęcie przygody z bagietkami…
@sυρεrβυsτεr
Oj tak, F-16A to samolot który potrafi być zarówno super mocny jak i denerwująco bezsilny… Wszystko przez niebywale mocną kompresję BR, a wystarczyłoby wprowadzić na poszczególne maszyny indywidualny zakres battle ratingu, np, wczesna F-16 aż się prosi aby rzucało ją +/- 0.7BR zamiast 1.0, wciąż trafialibyśmy na początek Fox 3 i zalew mocnych Fox 1, wciąż przez brak radarówek byłby to samolot wymagający na 12.3, ALE, nie byłoby już kopania się z koniem na BR 13.3… BR 11.3 również by odetchnął gdyby nie musiał sporadycznie mierzyć się z efem szesnastym:)
W każdym razie ten samolot ma coś w sobie że pomimo niewdzięcznego BR chce się nim zagrać od czasu do czasu, udane akcje eFką bywają nader efektowne, top gun pełną gębą :))
trafi sie bracket jak dzis to sie cos powinno ugrac, jeszcze dywizjonowy F niedlugo wpadnie XD
ogolnie fkami lubie latac
eh zeby jeszcze tak premkowy fantom z hudem i markerem celu wpadl… najchetniej IRIAF do kompletu z perskim kotem ;)
wbij na sim i pozostale po badaniach topki punkty przepalaj na lolki i rezerwy jak juz bedziesz mial cos wyzej pobadane…
2 drzewka jzu prawie cale wstecz ogarnalem
Co jest z tym gównianym antycheatem że ludzie lecący obok mnie, których widzę wizualnie tracą marker żeby za chwilę ponownie się pojawił, na czołgach to już gram jak na RB przez te gówniane mechaniki załogi, co z tego że mam załogi na ASie jak randomowe warzywa jeżdżą z lvl 10 i kompletnie nic nie widać na mapie. Ta mechanika jest tak głupia z tym wykrywaniem że tylko te ruskie specjalisty mogły to wymyślić
PATRZEĆ MINIMAPA.
i później przyjdzie taki kiep i będzie mi wmawiał że ten gówniany EOMM nie jest ustawiony, że notorycznie takie bitwy z takimi warzywami to dzieło przypadku, a jak z kumplem wchodzimy do kolejki na tym samym BR, ten sam serwer, oboje majac KD 10:1 i wysoki WR to ZAWSZE rzuca nas na przeciwko siebie. No przypadek …
Węgierskie. Albo cypryjskie.
Takich jak piszesz to na pewno u Ślimaka nie ma.
To ja z innej beczki. Wprawdzie chodzi o maszynkę wprowadzona podejrze w listopadzie 2025 ale dopiero teraz odczuwam jej obecność w grze. Chodzi o MB-326K (wersja z drzewka). Ostatnio na AB robię końcówki tłokowców w nacjach i częściej wrzuca mnie do walki z takimi wczesnymi odrzutowcami.
O ile z początku trafiałem na totalnych nieogarów tak ostatnio trafiłem na normalnie grającego a może pro? W każdym razie to jest czyste UFO - sprawdzałem sobie tylko lotem testowym wersje premium, która ma gorsze właściwości lotne ale nawet ona zakręca w miejscu nie tracąc zbyt dużo prędkości na liczniku. Wersja drzewkowa 2x lepiej się wspina i ma działka w standardzie.
Moje starcie z tym ustrojswem to sadyzm… Wszystko robiło lepiej i nic nie mogłem na to poradzić… koleś z ponad 20-25 fragów zebrał nim. Na AB te maszyny robią pogrom jak wrzuca ich na tłokowce… 1 chyba ktoś go zestrzelił, ale chyba we 3 musieli na niego zapolować. 7.0 BR czy 6.7 BR wersji premium to skrajnie za niskie BR…
No fajnie czołgom to naprawili a na okrętach dalej max dwa rodzaje amunicji, tyle ten duży update popsuł na okrętach a nic nie jest naprawiane

jakieś małpy miały crash gry bo soundmod to wyłączyli dla wszystkich. Przecież tych oryginalnych nie da się słuchać, kombinowałem przez 30 min żeby to poustawiać żeby było choć odrobinę znośne ale dźwiek jest tak sztuczny i rozjechany że się tego ścierwa nie da normalnie znieść. Powinien być refund konta premium do momentu aż nie włączą ich znów bo w to gówno teraz się nie da grać
To samo mnie spotkało, także nie bez powodu wspominałem, że ten news serwerami napędzonymi chomikami wbrew pozorom nie jest żartem ;) Bo tak właśnie one czasem działają…
z okazji eventa pewnie, serwerowe chomiki nie wyrabiaja