Grałem dzisiaj chyba ze 4 bitwy zręcznościowe na samolotach na secie 4.0 GB i trochę mnie zaskoczyło, że dwóch gości co grało setem na 5.0 ciągle pojawiali się w tych bitwach, albo w mojej drużynie albo w przeciwnej. Ciekawe jak oni to robili, że mnie wrzucało cały czas na 5.0 a ich na 4.0.
Są na to jakieś magiczne zaklęcia, ktoś może zna takie, bo coś mi tu nie gra.
Chyba już działa. Ale odbyte bitwy z zerowymi wynikami i 0% aktywności już się nie przeliczą? Boostery mnożące zero są mało wydajne…
Zapewne jeśli napiszesz do supportu o zmarnowane boostery to dostaniesz rekompensatę :)
wincej eomm, wincej. Za mało te meczyki poustawiane są. Główny powód dla którego nie ma opcji na stałe tryby EC…
Wincyj. Wincyj wciskania wałów. Wincyj opowiadania o realiźmie itd. To chyba nasze oczekiwania po prostu nie pasują wobec tego czym WT jest. Po prostu trzeba wziąć wszystko co ślimaki pisały, odwrócić o 180 stopni, i masz aktualnego WT :D
Bardziej chodzi mi o to że to zwyczajna forma oszustwa bo z jednej strony sprzedają Ci produkt który “przyśpiesza” Twoje postepy jak konto premium itd. a z drugiej żebyś nie przeskoczyć drzew za szybko manipulują dobieraniem drużyn wskutek czego sztucznie zaniżają Twoje postępy.
A później jakiś farmazon Ci pisze że na wiki napisali że jest random, czyli że trawa jest różowa to tak jest i nie waż się niczego poddawać w wątpliwośc. A CEO na reddicie z 10 lat temu już pisał o tym że manipulowali rykoszetami u osób podejrzanych o oszustwa no ale że mógł być z tego dymek to “zaprzestali”, może na moment w którym to pisał. Od tamtej pory to tak nafaszerowali grę wszystkimi ukrytymi mechanizmami że czasami już sam nie wiesz czy to Ty dajesz ciała czy “coś” Cię lekko dyma
No i wszystko sprowadza się do oczekiwań. WT jest nahypowany tym co mówili twórcy, jednocześnie nie wszystko jesteś w stanie obliczyć/przetworzyć/zamienić na twardy argument. A jeśli już nawet takie się pojawiały, to wjeżdżał towarzysz “sikrit” z dokumentem.
Największym scamem tutaj okazało się wprowadzanie maszyn premium na topce, coś, czego miało nie być NIGDY.
A to czy manipulują czy nie - nawet nie muszą, bo ten system przeliczeń penetracji etc to jest jakiś ulep, co każdego dnia pokazuje rozgrywka.
roznica w zarobkach i exp z prem acc jest kolosalna
uroki mm, jak dla mnie majac kiepski team latwiej o wor pelen fragow
no czasem nie uwalisz wroga bo nie ding, hit to max co gra ma do zaoferowania
jak dla mnie zmiana na ogromny plus, umozliwila preskoczenie niechcianych nielubianych etapow i grind drzewek od gory :p
EC by sie bardo przydalo, tylko tam MM nie ma nic do gadania
problem polega na tym że masz naładowane tam sprzętu, oczywiście jedynego słusznego od Włodzimierza Władimirowicza, oczywiście napakowanego wszystkim. I o ile przed topką, spoko, o tyle sama topka to kolejny etap jawnego dymania graczy XD
A że gracze tutaj uwielbiają być maglowani przez ślimaka, to w sumie fakt, nie ma problemu :D
Wbrew pozorom wysokotierowych “jedynych slusznych” lotniczych premek duzo nie ma
Do niedawna do wyboru byl mig 21 i 23 jak sie chcialo mysliwsko i pew pew polatac, teraz dopiero doszedl “wszystkomajacy” suchoj (ktory trafil na topowa pozycje mojej wishlisty w oczekiwaniu na przeceny :P)
o wysokotierowych czolgach sie nie wypowiadam, za malo tym gram, mam notoryczny ‘map issue’
stanelo na tym ze szoste ery lolkami grinduje :/
a na premki i promki czekam zeby cos czym na bank gral nie bede zamienic na wysokotierowe jety ;)
Nie ma, tu się zgodzę. Wystarczy jedna by obecnie rozp…ć w drobny mak całą drużynę
O czym Ty mówisz? Balans przecież jest dobry na topce.
Mogę sobie takim Mi-28NM wystartować, wystrzelić 8x LMUR i od razu przeładować się po kolejne 8 i zabijać przeciwników bez problemu, ja tam się dobrze bawię.
Wolę jednak Yaka-9UT
Akurat w helkach masz jeszcze coś po drugiej stronie, kiedyś był ten niemiecki bokołaz z parsami, teraz jeszcze coś tam wrzucili do “apacza”.
Także taaa, fantastyczna zabawa na topkach xD
Taa, ten yak … final boss d 5.0 do 9.0 one shotujący działkiem 23 mm heavy tanki … W ogóle jaki to był wspaniałomyslny naród i wspaniałomyślny wódz, że nie zdominował w rok świata, ahh ten wspaniały Józef xD
Yaki mają 45mm działko i fajnie się nimi niszczy Tygrysy II H, Jagdtigery, Ferdki itd.
Wszystko co się teraz dzieje jest pokłosiem tego o czym mówiłem wiele lat temu, ale lepiej było zlewać temat to teraz trzeba się taplać ;).
Ja się dostosowałem:

Ok, nie popatrzyłem w modyfikacje. Nie mniej, dalej - dziękujmy wielkiemu Stalinowi za jego dobroduszność xD z takim sprzętem w pół roku opanowałby świat, a ten dał fory niemcom i 4 lata kawałek europy odbijał.

ahhh, nowy updejdzik, stare problemy <3
i te znikające moduły które trzeba wybadać na nowo xD
Tak tak… więcej fragów…
choćbyś się … nie będziesz w stanie. Całe drużyny wypełnione premium samolotami w rękach 16-30lvl. większość meczów moja drużyna 3/4 to 40 sekund życia przeciętnego randoma po czym zdycha i wychodzi a ja notorycznie oglądam dosłownie CAŁĄ DRUŻYNĘ PRZECIWNIKA w moją stronę. Sporo ugram, bitwy po 20 min ale jak mi się nie chce to insta lose. To gołym okiem widać że ustawiane meczyki, na czołgach to samo. Widzisz jak dosłownie od respa do respa jadą, albo Twoi albo przeciwna. Zawsze w jednej masz 10 typa pasywnych i 10 bardzo aktywnych. Jak trafisz do pasywnych to w połowie mapy nagle się okazuje że jesteś sam, bo reszta obstawia respa xD
w to ze “jak ci sie chce” to potrafisz ugrac nie watpie bo pamietam cie mniej wiecej z moich poczatkow
jak mi sie chcialo to na rb jak nubki poginely wbijalem pierwsze “ace in a battle” ;) tylko ile mozna grac na spinie… przerzucilem sie na sim i se na spokojnie latam bez parcia, od czasu do czasu lapiac frag,a lewki sie farmia, drzewka prawie cale porobione, nadrabiam zaleglosci w kinematografii, pelen chill
i tyle mnie widzieli na ab i rb (no chyba ze jakes upierdliwe zadanie z bp trza zrobic)
co do tankow (rb) to odnosz wrazenie ze tylko topowa czworka ma szanse cos ugrac, reszta to tlo
sa tez goscie co nie ubijesz (nie raz i nie 2 przrtykalem sie z kawulcami po ok 4 strzalach trza sie bylo rozjechac, bo 0 dmg po obu stronach, a nastepnego sciagasz na hita bo nie mial blogoslawienstwa od slimoka w danym meczu
a jak twoj tank dostanie slimak bless to stojac na capie cala wraza druzyne wytniesz XD bierzesz bombe na direct hit i ci tylko gaski pokoloruje…
albo zbierasz bule z tych nowych td i tylko hit - cyrk po prostu
a czasem i tak sie zdarza, szkoda na to czasu - recepta j i ng