Denerwująca gra V3

Cały nowy komputer nie pomógł xD, no i wszystko od zera zainstalowane było.

znow cos grzebia, kicknelo mnie z dwoch bitew pod rzad, pare godzin temu gralem se bez problemu :/
kurde co jest, wywala mnie z bitew ot tak bez zadnego info bez crasha ani nic

Problem rozwiązany. Przeinstalowałem całe badziewie od Nvidii i DLSS wrócił.
Ale XeSS nadal mi się pojawia pomimo braku jakiejkolwiek grafiki od Intela ;)

Przez przypadek usunął mi się ten poprzedni post.
Tak u mnie wygląda pierwsze odpalenie WT w ciągu dnia.
zwiecha

2 Likes

XeSS jak się nie mylę jest obsługiwany również przez karty innych producentów, na Radeonie też jest dostępny.

1 Like

;)
A jak to nie działa, to może reinstall sterownika, albo przywrócenie opcji domyślnych w oprogramowaniu do karty graficznej?

Faktycznie był jakiś błąd ze sterownikiem NVIDIA, nie chciał mi się pobrać aktualizacja, więc zainstalowałem aplikacje NVIDIA od nowa i zaktualizowała się. Zobaczymy czy pomoże.
W każdym razie dzięki za pomoc. :-)

1 Like

Ja sobie skopałem sterownik CCleanerem. Zauwazyłem dopiero jak mi zniknął DLSS z War Thundera, co akurat zbiegło się z łatką. NVidia app nie wyświetlała nic w zakładce sterownik. Najpierw ją przeinstalowałem, a jak dalej ten problem był, dopiero reinstal sterownika pomógł.

znow jakies 400mb pacza i znow samoczynnie wywala mnie z bitwy :/

Nie działa opcja “wyłącz radar na starcie” czy jakoś tak, pomimo że w opcjach mam to na OFF, to przy kazdym respie radar zawsze jest wlączony.
Na samolocie F16C, gdy ilość chaff spadnie do 55, to nie mozna już z nich korzystać, ani automatyczny wyrzut ani ręczny nie działa.
Obydwa błedy pojawiły się przy którejś z ostatnich mikrołatek.

umnie normalnie dziaa, przynajmniej tyle dobrze…