Cały nowy komputer nie pomógł xD, no i wszystko od zera zainstalowane było.
znow cos grzebia, kicknelo mnie z dwoch bitew pod rzad, pare godzin temu gralem se bez problemu :/
kurde co jest, wywala mnie z bitew ot tak bez zadnego info bez crasha ani nic
Problem rozwiązany. Przeinstalowałem całe badziewie od Nvidii i DLSS wrócił.
Ale XeSS nadal mi się pojawia pomimo braku jakiejkolwiek grafiki od Intela ;)
Przez przypadek usunął mi się ten poprzedni post.
Tak u mnie wygląda pierwsze odpalenie WT w ciągu dnia.

XeSS jak się nie mylę jest obsługiwany również przez karty innych producentów, na Radeonie też jest dostępny.
;)
A jak to nie działa, to może reinstall sterownika, albo przywrócenie opcji domyślnych w oprogramowaniu do karty graficznej?
Faktycznie był jakiś błąd ze sterownikiem NVIDIA, nie chciał mi się pobrać aktualizacja, więc zainstalowałem aplikacje NVIDIA od nowa i zaktualizowała się. Zobaczymy czy pomoże.
W każdym razie dzięki za pomoc. :-)
Ja sobie skopałem sterownik CCleanerem. Zauwazyłem dopiero jak mi zniknął DLSS z War Thundera, co akurat zbiegło się z łatką. NVidia app nie wyświetlała nic w zakładce sterownik. Najpierw ją przeinstalowałem, a jak dalej ten problem był, dopiero reinstal sterownika pomógł.
znow jakies 400mb pacza i znow samoczynnie wywala mnie z bitwy :/
Nie działa opcja “wyłącz radar na starcie” czy jakoś tak, pomimo że w opcjach mam to na OFF, to przy kazdym respie radar zawsze jest wlączony.
Na samolocie F16C, gdy ilość chaff spadnie do 55, to nie mozna już z nich korzystać, ani automatyczny wyrzut ani ręczny nie działa.
Obydwa błedy pojawiły się przy którejś z ostatnich mikrołatek.
umnie normalnie dziaa, przynajmniej tyle dobrze…
O proszę, u mnie w trybie sym nie działa. Generalnie, lista sesji na sym też się buguje. Raz że nie zawsze wyswietla jakie nacje na jakie nacje grają, pewno zwiazane z tą zmianą flag. A dwa, to czasami nie wyświetla dostępnych sesji. Zazwyczaj gdy biorę ruskich. Przykładowo, na 13.7 biorę coś natowskiego, widzę sporo sesji do ktorych moge dolaczyć, w tym te gdzie brakuje ruskich. Biore ruski samolot i nie widzę żadnej sesji, pomimo że powinny być widoczne. Syf.
tez na sim sprawdzalem nawet wyprowadzilem tego latawca co wymieniles na spacer fary i wylaczony radar funkcjonuja, wybrane tryby radaru tez sie uruchamiaja jak trzeba wg ustawien
lista tez mnei irytuje czasem nei zdaze kliknac a juz ta bitwa gdzie chcialem wlezc znika
ale najbardziej mnie wnerwia ze nie ma paskow punktow na widoku , zwlaszcza jak mam boostery odpalone, wlazisz, z tu nagle koniec bitwy i booster w …diobły
Sprawdź sobie na niestandardowej bitwie. Kiedyś miałem coś takiego ze środkami zakłócającymi jak latałem F-15 na symulacji. Na locie testowym nie ma co sprawdzać, bo zazwyczaj tam takie błędy nie występują (jak np. renderowanie samolotów).
Ta bomba jakaś niezdecydowana. Leci z prawej, a wybucha od przodu xD
Nie wiem, to chyba kolejny błąd jest, że ja dostaję karę za rozbicie się sojusznika. Może miała być nagroda dla najbliższego przeciwnika?
Co to za anomalia? Tryb rolniczy? Sadownicy uprawiają drzewka owoców morza? Wszyscy w Leopardach.

Już pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu :)