Denerwująca gra V3

Moja wina źle spojrzałem na liczbę.

Tak z czystym sumieniem mogę napisać, że codziennie siedzi w tej grze 20k ludzi a nawet ponad 100k-150k ludzi.

Jak nie było balansu w lotnictwie to tak wyglądały bitwy/eventy historyczne…
Do dzisiaj pamiętam jak próbowałem grać event historyczny jednostkami niemiecko-włoskimi vs WB USA. Wtedy każdy samolot włoski, nie robił dosłownie żadnych obrażeń a p-40 robiły durszlak z pztki :D
Teraz myślę, że wyglądało by to inaczej.

A granie granie M4A3 (105) vs tygrys II p, było bardzo spoko na mapie forsowanie renu.
Wystarczy słabszym maszyną dodać czynnik opłacalności użycia.
M24 był produkowany od 1944r. Daj mu br 5.7 ale za każdego Fraga daj 20k SL nagrody i chętnych będzie wielu :)

2 Likes

W kajakach gracze z lepszymi krzesłami mają ten przywilej, że nie rejestruje powtórek serwerowych. Na 10 bitew, środkowym palcem mógłbym wskazać 4 bitwy zdominowane przez właścicieli lepszych krzeseł. Znalazło tylko dwie powtórki z dzisiaj. W dodatku nie tą, na której mi zależy.

Już tak jest - Wiesel 1A4 na 7.0 był bezradny vs Tiger II. Teraz “poprawili” mu BR…

Daily Gaijin brainlet: Ledwo wyjeżdżasz ze spawnu i dostajesz serię z działek pokładowych samolotu, a Twój czołg wybucha.

Rok 2023, a Gaijin dalej nie wie co znaczy “Bitwa pancerna”
Dodajmy jeszcze okręty na pancerne AB, przecież skoro są samoloty i śmigłowce to brak okrętów to dyskryminacja.

Gdzie permban dla tego śmiecia? https://www.youtube.com/watch?v=D44BN1gYzvo
Typowy gaijin jest typowy, takich śmieci zreportujesz i nic im nie robią, nazwij kogoś noobem na czacie - ban.

A potem Gagen płaku płaku bo gracze protest organizują.

2 Likes

Jesteś u wroga na spawnie? Zrespi się jakiś piździk z działkiem i cię zje, a ty strzelasz kilka razy i ma spawn protection. Wróg jest u ciebie na spawnie? Zdążysz obrócić wieże w jego kierunku, bah i po bitwie. Logika.

1 Like

Zalogowałem się na to powalone forum, żeby zapytać czy ktoś jeszcze ma problem odkrywaniem francuskich czołgów ? Nie mogę odblokować jedynego czołgu z tego patcha na którym mi zależy (francuski M26) bo cały exp który zrobię, idzie na jakiś pier… śmigłowiec. Czy ktoś może mi powiedzieć co tu się odwala ?

Masz zahaczoną opcję przekierowania punktów doświadczenia z czołgów na śmiglaki. Szukaj na dole strony z drzewkiem helikopterów

3 Likes

Wielkie dzięki !!!

Pierwszy raz widzę coś takiego. Blowout panel mi odpadł i moża było zobaczyć wnętrze czołgu.

Startujemy, zastanawiam się czemu wszyscy poszli jak strzała, zerkam w górę, oczywiście 40min ślimak gnoju znów coś namieszałeś, klikam “m” a tam ustawione 20min. Co do …?

Coś jest chyba zepsute, bo na samolotach też w kółko 1-2 te same mapy losuje.

A to znowu wróciło. Ale nic dziwnego skoro osoba, która przyjęła raport o tym błędzie, nie ma pojęcia na czym ten błąd polega.
fuel_bug_1

odpowiedź
fuel_bug_2

I temat zamknięty.

1 Like

propos bledow z paliwem - na symce jak masz zewnerezne zbiorniki to tez czasem rozny czas pokazuje

Ale tutaj nie było żadnych dodatkowych zbiorników, co więcej, było rozegrane X gier i było ok, nagle po prostu postanowił sobie ustawić 40m podczas gdy w ustawieniach przed startem masz wyraźne 20m, lecąc samolotem widzisz dwie wartości, maszyna jest cięższa i w lewym rogu wyświetla 40min, a klikając mapę widzisz że powinna mieć załadowane 20 min :D No to co to za jajca są?

bug thunder w pelnej krasie, za kilka tygodni bedzie info ze naprawiono problemy z ustawieniem ilosci i wyswietlaniem stanu paliwa (albo i nie)
lepszy bajer mialem wczoraj , zestrzelili mi latawiec (rozsypal sie po trafieniu aam) jakis glitch i lece dalej
a w logu nic
dzisiaj odpalam bomby glebinowe i leca torpedy rownoczesnie
a z tym ze ustawien sterowania mi nie zapamietuje tak jak powinno to juz miesiac sie uzeram - zaraz po odpaleniu gry musze osie joya na nowo ustawiac bo z automatu mi na przepustnice ustawia
odwale punkty na toga to se siade do latania, zobacze jak tam z paliwem dzis
edit:
tak na szybca - odpalam w mieszanym rb 109 f4 - paliwo ustawione min 19 przed wylotem a w bitwie 21 pokazuje… slimaki popsuli, jak zwykle

1 Like

Ślimak ty draniu

Dlaczego takie UFO jak DB-7 nie zostało jeszcze poprawione? Przecież to ma model lotu “lepszy” niż myśliwce na AB. Oczywiście to ulubiona zabawka statpadderów, bo oni potrafią być mocni tylko w plutonie złożonym z takich gówien.

Przecież to komicznie wygląda jak dwusilnikowy bombowiec kręci się na równi z wczesnymi Bf109, no prośba.

A ja dzisiaj, po powrocie z roboty mam festiwal frustracji. 7 bitew i 6 porażek… Losowanie drużyn na miarę gadziny… :D

1 Like