jak sie naucze lapac 5+ fragow na topce regularnie to moze i tez zaczne eventy tam robic
jak na razie za bardzo sytuacyjne toto i mapy za male jak dla mnie, no i kociol jak na arkade
wymagaloby to jedynie zmiany modelu rozgrywki scenariusz zamiast deathmatcha, no i misje asymetryczne
Co było testowane i nie działało
eventy historyczne i customowe scenariusze cieszyly sie sporym zainteresowaniem
jedyne co nie dzialalo to ten smieszny tryb z samymi czolgami XD
bonus +150% srebra i expa za fraga, akcje i wygrana i od chetnych sie nie opedzisz
Widzę że pamiętamy sprawę całkowicie inaczej.
Eventy historyczne wygrywały drużyny składające się głównie z samolotów, nuda.
1 Like
+1 Każdą WŚ wygrywał ten który miał lepsze lotnictwo.
1 Like
To samo mogę tobie napisać że jak się nie podoba to idź w wota graj. Już widzę płacz brajanków którzy swym bwp muszą walczyć przeciwko M60 i już nie będą królami pola bitwy. I nie nazywaj tego konkurencją bo tygrys nie ma czym konkurować z bwp.
1 Like
Dokładnie, ludzie którzy uwazają inaczej po prostu nie potrafią grać XD
W przeciwieństwie do Ciebie nie przeszkadza mi to co mamy teraz więc nigdzie nie musze się przenosić.
Hmm…Tygrys tak samo jak i BWP mają siebie na strzała tylko, że Tygrys może to zrobić trafiając w każdą część BWP czego nie może zrobić BWP. Twój argument to inwalida sorki.
1 Like
Ciekawe co się stanie jak damy jakiś pojazd na taki B.R., na którym nic nie będzie mógł zrobić hmmm
+10000% boostera do expa i kasy. A za każdego fraga 500 GE na zachętę.
1 Like
Wsm ciekawe jak by to działało jak np T-34-85 czy Pz. IV były używane w konfliktach wiele lat po ich produkcji XD
I właśnie dzięki takim jak ty ta gra powoli robi się guanem. Bo nawet gejin by zaczął mieszać pojazdy nowoczene z drugo wojennymi to byście skakali z radości. Xd jak bmp nie przebije mnie z pocisku to walnie mnie z rakiety w ryj więc raczej twój argument to inwalida.
1 Like
Nie no historycznie taki T34-85 powinien mieć dwa BR. Jeden taki aby walczył przeciwko Tygrysom. A drugi żeby mógł walczyć z M48
tankisty ciagle miaucza o cas i naloty dywanowe
niewazne czy bitwa czy event ;)
tak samo jak bt5 i leopard…
A detailed look into the Panzer IV of the Golan Heights, by Dima Va – WW2Wrecks.com pezeta ze wzgorz golan, a teciakow ro sie od groma wszedzie przewijalo ;)
ale jakt to ZACZĄŁ…
1 Like
Jak pokazać, że jesteś słaby w grę nie pisząc tego dosłownie.
Moje 5 K/D zrobione na F4U-4B tylko na bitwach naziemnych raczej nie pokazuje płaczu, po prostu stwierdzenie faktu ;)
W to guano obecnie gra ponad 200k ludzi a ostatnio pobili chyba swój rekord. Oczywiście WT umiera już od 5 lat bla bla bla.
Super w tym czasie Tygrys może na spokojnie oddać strzał gdziekolwiek.
Ale spokojnie może gdy będziesz miał ciut więcej bitew rozegranych w tej grze to zrozumiesz o czym piszę. Na chwilę obecną radzę Ci grać, trenować, zapoznać się z mechanikami gry bo jeszcze dużo nie wiesz, bądź nie rozumiesz jak działa ta gra.
1 Like
a pare razy nawet dosłownie mi sie zdarzyło napisać XD
Bambus ale ty se latasz i korzystasz ze wszystkiego co ci w lapska wpadnie zeby fragi lapac a ci co najglosniej miauczą to samolotem sie brzydzą i dla nich cas to dramat
btw, Kowana cos dawno nie bylo XD
Gdzie ci napisałem że gra upada? Jak pisałem wyżej gejin mogły by wprowadzić ufo a gracze będą się w luj cieszyć. Ahh no tak w upie byłem i ówno widziałem więc nie mogę narzekać i nic nie mogę pisać.
1 Like
Najwidoczniej ludzie nie narzekają na te guano albo to wcale nie jest guano tylko ty tak uważasz.
1 Like