Denerwująca gra V3

gorszy poziom druzyny → latwiej o wiadro fragow (ty masz duzo reszta tyle co nic)->zwykle bitwa przegrana

lepszy poziom druzyny → trudniej o wiadro fragow (zwykle kazdy cos lapie)-> zwykle bitwa wygrana
ja tam wole lapac wiadra pelne fragow i przegrane niz 1-3 fragi i wygrywac bitwy

po prostu wiadro fragow jest duzo wiecej warte nawet przy przegranej niz jakis tam smieszny bonus za wygranie meczu z mocno srednim dorobkiem

co wy sie tak wszyscy wygranymi przejmujecie?

xD

Swoją drogą to nowe forum to badziew jakich mało

2 Likes

Co się dzisiaj dzieje z serwerami, najpierw gra uruchamia mi się kilka minut dłużej niże normalnie, a później odpalam kartę bonusową i mam taki ekran.

Mam tak samo, chyba serwery zdechły.

Listopad, 2023 - Gaijin dalej nie umie czytać i nie wie co to są “Zręcznościowe bitwy PANCERNE”

No ale czego spodziewać się po ruskach - u nich nawet samoloty to czołgi.

Nie, to że kilku rosyjskich oligarchów uciekło na Węgry nie oznacza, że gra jest węgierska.

2 Likes

Nie ma to jak dać zniżki na premki w grze za goldeny i zacząć konserwować stronę gdzie te goldeny można kupić XD

1 Like

Mi się udało, ale trochę się naklikałem “odśwież stronę” xD.

220 tyś ludzi online, problem jest dołączyć ze znajomym do oddziału.

Ktoś wie czy ten TOG będzie w formie kuponu na sprzedaż?

Nie sądzę. Sturmtiger też nie był na sprzedaż.

1 Like

Czyli problemem są znajomi, wystarczy się ich pozbyć :D

1 Like

Z medalami w zadaniach specjalnych też widzę ślimak pozmieniał…
Teraz trzeba zdobyć 15 żeby odblokować nagrody w sklepie za bony…
Tel Awiw to chyba ich docelowa siedziba a Węgry orbanowe to tylko etap przejściowy…

Najwidoczniej dawno tej zakładki sklepu nie otwierałeś. Ze dwa, albo i trzy sezony już tak jest.
A ilość zadań specjalnych by odblokować premki była podobna nawet w “starym” WB-shopie.

1 Like

Gaijin znowu robi kurtyzanę z fizyki i dopuszcza jednostronne przestrzały xD

Typowe, gówno nawet nie we wczesnej alfie, ale wypuścili szajs.
Może weźcie się tam do roboty zamiast organizować eventy co 2 tygodnie?
Oczywiście znowu nie idzie przebić Leoparda I kumulakiem w bok bo przecież Leopard ma zapewne 100 metrów pancerza.

1 Like

To jest firma, z którą nie ma co pisać. Założyłem temat w dziale Suggestions-Gameplay, temat musiał zostać zatwierdzony przez moderatora. Dotyczył on przywrócenia poprzedniego systemu respienia baz w bitwach powietrznych. Temat najwyraźniej nie został zaakceptowany, a ja nawet nie mogę znaleźć w swoim profilu żadnego śladu po utworzeniu tego tematu.
GAIJIN. Robicie zmiany po cichu, w żadnych devblogach tego nie opisujecie, usuwacie teksty z blogów dotyczących wprowadzanych maszyn nie informując o tym nikogo. Róbcie tak dalej, to może będzie kolejny protest.

2 Likes

10 lat od wyjścia gry, a oni dalej nie naprawili idiotycznych bugów czy debilnych mechanik, które tylko utrnudniają grę. Dodali tyle map, ale dalej nie naprawili tego, że na większości map wystarczy zrespić po odpowiedniej stronie, by wygrać mecz.
Dalej idiotyczne lotnictwo na AB psuje rozgrywkę, dalej kretyńska artyleria spamowana przez 15 typa w jeden obszar psuje grę.

2 Likes

Xd ty od nich oczekujesz poprawy gry jak oni nawet balansu nie potrafią ogarnąć. Bo nie wiedziałem że w 1945 ruscy mieli na stanie goździki i akacje.

2 Likes

to nie balans tylko niepoprawnosc historyczna
co do balansu to chyba wszystkie nacje dostaly shermany…

Tylko co ma balans do poprawności historycznej?

Gdyby BR zależał od roku produkcji danej maszyny 2/4 maszyn byłoby niegrywalnych. Bo nie miałyby zastosowania w bitwach. Pokazał to np. sezon Wojny Światowej gdzie późno wojenne czołgi niemieckie dominowały te amerykańskie tym samym nikt nie grał amerykańskimi.

Można wymieniać masę takich pojazdów które poszłyby w niepamięć gdyby podwyższono im BR do takiego odpowiadającego maszynom z tych samych lat.

1 Like

przemyslane eventy historyczne co kiedys byly byly calkiem spoko

a to byl gniot

wymagaloby to pokombinowania z rozgrywka ;)

balans idealny masz ten sam tank vs ten sam tank… juz kiedys z tego beke krecilem
i co ? i sherman wszedzie, na rozgrywke narzekaja a mi sie najlepiej gra op kawulcem na szwabskim 4.0 XD balansu niet poprawnosci niet ale grywalnosc zacna