gorszy poziom druzyny → latwiej o wiadro fragow (ty masz duzo reszta tyle co nic)->zwykle bitwa przegrana
lepszy poziom druzyny → trudniej o wiadro fragow (zwykle kazdy cos lapie)-> zwykle bitwa wygrana
ja tam wole lapac wiadra pelne fragow i przegrane niz 1-3 fragi i wygrywac bitwy
po prostu wiadro fragow jest duzo wiecej warte nawet przy przegranej niz jakis tam smieszny bonus za wygranie meczu z mocno srednim dorobkiem
Z medalami w zadaniach specjalnych też widzę ślimak pozmieniał…
Teraz trzeba zdobyć 15 żeby odblokować nagrody w sklepie za bony…
Tel Awiw to chyba ich docelowa siedziba a Węgry orbanowe to tylko etap przejściowy…
Najwidoczniej dawno tej zakładki sklepu nie otwierałeś. Ze dwa, albo i trzy sezony już tak jest.
A ilość zadań specjalnych by odblokować premki była podobna nawet w “starym” WB-shopie.
Gaijin znowu robi kurtyzanę z fizyki i dopuszcza jednostronne przestrzały xD
Typowe, gówno nawet nie we wczesnej alfie, ale wypuścili szajs.
Może weźcie się tam do roboty zamiast organizować eventy co 2 tygodnie?
Oczywiście znowu nie idzie przebić Leoparda I kumulakiem w bok bo przecież Leopard ma zapewne 100 metrów pancerza.
To jest firma, z którą nie ma co pisać. Założyłem temat w dziale Suggestions-Gameplay, temat musiał zostać zatwierdzony przez moderatora. Dotyczył on przywrócenia poprzedniego systemu respienia baz w bitwach powietrznych. Temat najwyraźniej nie został zaakceptowany, a ja nawet nie mogę znaleźć w swoim profilu żadnego śladu po utworzeniu tego tematu.
GAIJIN. Robicie zmiany po cichu, w żadnych devblogach tego nie opisujecie, usuwacie teksty z blogów dotyczących wprowadzanych maszyn nie informując o tym nikogo. Róbcie tak dalej, to może będzie kolejny protest.
10 lat od wyjścia gry, a oni dalej nie naprawili idiotycznych bugów czy debilnych mechanik, które tylko utrnudniają grę. Dodali tyle map, ale dalej nie naprawili tego, że na większości map wystarczy zrespić po odpowiedniej stronie, by wygrać mecz.
Dalej idiotyczne lotnictwo na AB psuje rozgrywkę, dalej kretyńska artyleria spamowana przez 15 typa w jeden obszar psuje grę.
Gdyby BR zależał od roku produkcji danej maszyny 2/4 maszyn byłoby niegrywalnych. Bo nie miałyby zastosowania w bitwach. Pokazał to np. sezon Wojny Światowej gdzie późno wojenne czołgi niemieckie dominowały te amerykańskie tym samym nikt nie grał amerykańskimi.
Można wymieniać masę takich pojazdów które poszłyby w niepamięć gdyby podwyższono im BR do takiego odpowiadającego maszynom z tych samych lat.
przemyslane eventy historyczne co kiedys byly byly calkiem spoko
a to byl gniot
wymagaloby to pokombinowania z rozgrywka ;)
balans idealny masz ten sam tank vs ten sam tank… juz kiedys z tego beke krecilem
i co ? i sherman wszedzie, na rozgrywke narzekaja a mi sie najlepiej gra op kawulcem na szwabskim 4.0 XD balansu niet poprawnosci niet ale grywalnosc zacna