Niezły syf się zrobił na powietrznych RB.
Ludzie płakali na AAA na lotniskach i kamperów, to teraz lot z bombami kończymy po jednym zrzucie. Nie da się spokojnie przeładować na lotnisku, bo obrona p-lot praktycznie ma umiejętności, jak gracz lvl 1. P-lotki z 3 ery i chyba jeden zestaw rakietowy.
O ile rozumiem, i mnie też denerwuje jak się ktoś zasłania lotniskiem, ale do cholery nie można tego rozwiązać jak na symulacji? Stoisz przeładowany i zatankowany na lotnisku? 30 sekund i kick z bitwy. Latanie przez 1 minutę nad własnym lotniskiem - kick z bitwy.
Po jakichś 2-3 minutach latania w kółko, gość chyba próbował wylądować na moim lotnisku i dopiero oberwał.

1 Like
Kolejny niezbyt śmieszny żart.

Ze zniżką na Petena miałem podobnie. Jedna się jeszcze nie przedawniła, dostałem kolejną, a jak się obie skończyły to jeszcze jedną dostałem. Oczywiście wszystkie na 5%.
Dziwnym trafem na niższych br pelotka bardzo dobrze sobie radzi.
Ktoś mi powie co to są za nowe uczciwe match makingi?
U mnie jeden gość na 11.3 i reszta na 10.7 i 10.3 a u przeciwników przynajmniej dwóch na 11.3 i przynajmniej jeden na 11.0. To się nazywa normalne dobieranie przeciwników.
Często miewam taki bitwy.
Ooo… Usunęli kolegi wypowiedź. Nie pasowała do koncepcji ogólnej, róbta tak dalej a następny protest graczy już nie będzie taki lekki.
No tak, oczekuję zrównoważonych bitew, pewnie nieoczekiwanie.
1 Like
Na tych co gęsto i często latają tłokowce więc do 6.3 .Jak ci gejin źle po losuje to już lecąc nad lotniskiem mając 3km wysokości potrafi cię strącić. Więc tam gęsto i często kampią koło lotniska
Trafiłeś na team F-5C, to się nie dziw że tylko jeden jest na 11.3 :) Tak to już wygląda. BR-y gdzie są popularne jakieś premki, tak wyglądają teraz.
No to wygląda na to, że ja dzisiaj czymkolwiek nie zagram trafiam na takie teamy.
Ale ja tutaj gram Japońcami.
Na niemiaszkach też wtopa i na innych bitwach na japońcach również, wygląda na to, że czymkolwiek nie zagram i z kimkolwiek i cokolwiek bym nie zrobił i tak będzie wtopa.
Pewnie już zbyt długo haraczu nie płaciłem.
Wiem, że Japońcami, ale z USA. Ja tak często mam, że gram czymkolwiek z Niemcami czy USA to przegrywamy.
Ogólnie to ostatnio zauważyłem pewną ciekawą zależność. Im wyższe miejsce w drużynie mam, tym częściej mam przegrane bitwy według statystyk.
Też tak mam, często przy wygranych bitwach niewiele zdążę zrobić, a fragi robię na przegranych bitwach i to jeszcze do tego na ful uptierze.
gorszy poziom druzyny → latwiej o wiadro fragow (ty masz duzo reszta tyle co nic)->zwykle bitwa przegrana
lepszy poziom druzyny → trudniej o wiadro fragow (zwykle kazdy cos lapie)-> zwykle bitwa wygrana
ja tam wole lapac wiadra pelne fragow i przegrane niz 1-3 fragi i wygrywac bitwy
po prostu wiadro fragow jest duzo wiecej warte nawet przy przegranej niz jakis tam smieszny bonus za wygranie meczu z mocno srednim dorobkiem
co wy sie tak wszyscy wygranymi przejmujecie?

Swoją drogą to nowe forum to badziew jakich mało
2 Likes
Co się dzisiaj dzieje z serwerami, najpierw gra uruchamia mi się kilka minut dłużej niże normalnie, a później odpalam kartę bonusową i mam taki ekran.
Mam tak samo, chyba serwery zdechły.
Listopad, 2023 - Gaijin dalej nie umie czytać i nie wie co to są “Zręcznościowe bitwy PANCERNE”
No ale czego spodziewać się po ruskach - u nich nawet samoloty to czołgi.
Nie, to że kilku rosyjskich oligarchów uciekło na Węgry nie oznacza, że gra jest węgierska.
2 Likes