Denerwująca gra V3

Jak ustawić przybliżenie rolką myszy na okrętach, bo jak bym nie ustawiał, to jedynie mogę całkowicie oddalić widok. Tylko PPM przybliża i oddala, ale maksymalnie.

Ja mam :
Sterowanie> Okręt>Sterowanie kamerą >Kółko myszy i tam Oś przybliżenia.
I mi działa.

1 Like

To u mnie coś blokuje to ustawienie. Pewnie znowu opentrack.

jak dla mnie to i tak za duzo tego na RB… ale dopuszczalne na zasadzie niehistorycznej zawartosci - dla chetnych
a co do map to powinno byc ich duzo wiecej, wiekszych i lista do wyboru na ktorych chce sie grac dla danego lineupu wraz ze statystykami popularnosci danej mapy

bardzo smieszne

hmm…a co masz ustawione kilka linijek wyżej >Oś Przybliżenia ? bo ja mam taką graficzkę kółka myszki. Aha i mnożnik kółka mysz na 50%

To opentrack. Zapomniałem, że odwala takie rzeczy. W ustawieniach też mam w jednym miejscu ikonę rolki, w innym przypisałem dodatkowo rolkę jako oś przybliżenia, ale zapomniałem o pewnym wpisie do rejestru systemu, który pojawia się automatycznie po uruchomieniu opentracka. On blokuje m.in. przybliżenie kamery.

Plasanie drzew jest wesołe i mega imersyjne- gówno prawda. Krzaki stoją a drzewa mają atak padaczki…

Pytanie, u was też jest bug w M48 super patton (9.3 niemcy) że po stracie 2 członków załogi km sprzeżony z działem nie działa, a w T72M1 wkm na dachu po naprawie nie obraca się?

Interesujący ten BR 9.3 taki nie za fajny

1 Like

Mam tak samo jak ty…
Team losowy a w nim…
Gracze z Ajkiu ziemniaka-aaaa…
I te koszmarne gry…

Co Ty, gadziny nie dadzą Ci tego za darmo.
Zapłacisz 1000$ i dostaniesz, albo graj na tych bezsensownych mapach z kampą dla jednej drużyny :D

W sumie, nie spodziewałbym się, że gadziny cokolwiek dadzą za darmo - do dzisiaj nie naprawili problemu znikających pocisków, ani fizyki gorszej, niż w gównianej gierce w Unity pisanej przez jakiegoś losowego amatora z instagrama, gdzie 40 tonowy czołg radośnie wystrzeliwuje w górę po najechaniu na kosz na śmieci XD
I jeszcze mają czelność pyszczyć, że jak nie płacisz to masz zamknąć ryj, jak w tym usuniętym wpisie na blogu, za który cały YT opluł tych partaczy.

K9-tka, która powinna spokojnie na 9.0 wylądować, siedzi sobie na 7.7 i radośnie trzepie free fragi. Żenada.

2 Likes

ale zdajesz se sprawe ze mozesz z 3ma znajomymi zrobic 4 osobowy oddzial?

patrzac z gory jest to primary target ;)

o, fajno że opisali

2 Likes

Czy było coś mieszane z warboundami? Zawsze miałem tego od groma, wystarczalo na kupno backupów i boosterów. Nigdy nie schodziłem poniżej 2000, ale ostatnio zauważyłem, ze zostało mi ich 60! BP nie kupuje ale ten 60lev wbijam co miesiąc.

Pytanko: czy komukolwiek sie zdarzyło że celując we wroga nagle gra zaczynała lagować? gram i wszystko działa płynnie aż tu lece na gościa i lag za lagiem…

Ja mam takiego (słabego) aima, że nie widzę różnicy :)

Chyba, że grasz na jakimś innym serwerze niż EU, to może tak być. Często tak miałem, że jak był gracz chiński, to jego samolot się teleportował i nie mogłem go trafić, ale on mnie już bez problemu.

nie- po prostu jak normalnie celuje to spoko- ale raz na ileśtam razy celije do czołgu z czołgu/samolotu i uber lagi napierdalają. Czyżby gajin znowu cos namieszał?

Może znowu serwery nie wytrzymują, czasem mnie długo wczytuje do bitwy, albo pojawiają się 2-3% PL.
W końcu ewent jest, a nie ma ewentu bez problemów z serwerami :)

1 Like

Racja- event a chomiki pojechały na ciastko z krymem. Choć PL nie mam a ping w granicach 50-60ms to może być przyczyna jak wspomniałeś. Swoją drogą:
jestem noobem ale lubie takie wyniki:

I piękny przykład jakich mamy graczy:

Edit:
Ktoś wie czemu devsi umiejscowili Vidara z laserem i termo na 7.7? Bo ja chce ten towar co oni biorą…

1 Like

Poczekaj jeszcze trochę i Vidar pójdzie wyżej. Tylko gein musi się kasy nachapać.

2 Likes

Mam pytanie- czy tylko mi przeszkadza wysyp graczy z lvl 10-20 posiadających TYLKO 1 pojazd premium na BR 9.3-10.3?

Myślałem, że nic mnie nie zaskoczy, ale ilości mentalnego szamba które ustawicznie dorzuca mi w teamach aż przytłaczają. Mam w teamie 3-4 graczy 60lvl+ i reszta to owe low-lvl którzy nie robią ABSOLUTNIE NIC poza instant spawn and death. Wrogi team flankuje, objeżdża - słowem “myśli”… Mój to zlepek małp po trepanacji czaszki przy użyciu słomki z makdonalda, które myślą że jak pojadą na punkt D to osiągną nirvanę i sam ślimak naczelny wręczy im klucze do krainy wiecznego śluzu. Wydałeś kilka eur na premkę= luz. Ale choć podwójne użycie weź- jest za free!

Naprawdę dotarcie do mety tej gry jest po prostu zbyt łatwe dla ludzi kompletnie nie ogarniających czym jest WT. Ba jeszcze przebolałbym gdyby delikwent mógł tylko w AB dopóki nie zdobędzie min 2 pojazdów na danym BR premki. Ale na RB czy SB ślimak nie zrobił progu wejścia i mamy koszmar. Jeszcze przy obecnym evencie mam taki spam ludzkiego mięsa armatniego że Boty na heli confrontation mają lepszy skill…