Denerwująca gra V3

Mam tak samo. Nie zalicza zadania dziennego i tego z przepustki bitewnej, a w zestawieniu jako ostatnia jest bitwa którą stoczyłem 10 minut temu.

Jest to zgłoszone i devsi pracują nad naprawą blędu.
Przepraszamy za problemy.

1 Like

Już te bitwy zaliczyło.

1 Like

Ciekawe, kiedy szambo wybije, bo ja już mam rzadką srakę w kaloszach. Czekam na moją ulubioną serię Fairy Plays.

Dostaliście skórkę F8F-1 “Black Cat” z ostatnich dropów?
U mnie na Twich jest znaczek że odebrana ale w grze nie widzę…

Ja dostałem.

1 Like

Ja to to mam: hangar>sklep/ekwipunek>kamuflaże

1 Like

Aaaaa, tu się schował - dzięki :)

1 Like

Ten badziewny EOMM to zwyczajny przekręt, taki zbieg okoliczności że runda w rundę dostaję 40 sekundowe teamy, 40 sekund i zostaje max 2 żywych którzy po prostej lecą złapać rakiety na japę jak jakieś boty.

I ja te bitywy cały czas przegrywam bo mimo że nie raz nie dwa zabijam sam wiecej niż cała moja albo wroga drużyna razem wzięte to ciągle jest za mało czasu i za dużo aktywnych raz za razem respawnujących się wrogów żebym mógł to w jakikolwiek sposób wygrać… Po prostu się nie da, a im więcej ubujesz, tym większe boty dostajesz w drużynę i kółko to samo. W ogóle nie widać, ot zbieg okoliczności że w moim teamku zawsze 40 sekundowe boty lecące prosto aż wyłapią rakietę w japę i zaraz po tym wychodzą… ileż można

1 Like

Polecam tryb symulacyjny, tam masz większy wpływ na to co dzieje się w bitwie.

wiem że symka lotnicza jest wolna od EOMM, ale co to jest jak nie ustawione bitwy od samego początku kiedy runda w rundę Twoja drużyna ma żywotność 40 sekund… Niezależnie od trybu czy nacji którą grasz.

I tak raz za razem, sytacja zmienia się odrobinę gdy wejdziesz w oddział, na solo mam wykręcone tak score że równie dobrze mogliby by mi nie dawać nikogo do drużyny vs 16 a na to samo by wyszło bo te boty jedyne co robią to karmia przeciwną drużynę i co chwilę masz jeszcze próbę zabicia z CAS tak jakbyś miał za mało do patrzenia gdy 10 osob na Ciebie rushuje a Ty nie jesteś w stanie przeładować tak szybko, już nie mówię o jakiejkolwiek naprawie gdyby coś siadło nie tak. No ale tak, dzieło przypadku, trawa różowa…

Historia bitwy w 3-4 obrazkach dla zobrazowania do jakiego poziomu zirytowania musi dojść żeby wygrać bitwę z tym zwierzyńcem.

Ledwo start i zajęcie pozycji

kontrolujesz praktycznie sam 2 punkty, wybijając jednego po drugim a jeszcze bot z drużyny wyjeżdża Ci pod celownik i zdycha 2 sekundy po tym żebyś się musiał jeszcze na odciąganiu jego wraku skupiać w międzyczasie ale spoko, robi się co raz fajniej…

wchodzę już w fazę życzliwych komplementów co do moich ziomków z teamu…

Finał jest taki że z dobrze podniesionym ciśnieniem z ostatnich X bitew wyciągam to na wygraną latając po całej mapie w poprzek i zabijając wszystko po drodze żeby zbić capy i tego nie przerżnąć co wiązało się z głupią śmiercią po drodze. Przecież na takim poziomie skupienia cały czas nie da się grać i robić dosłownie wszystkiego za wszystkich. A po tej bitwie to teraz będę miał z 5 takich gdzie z respa nie wyjdadę, przerabiałem to tyle razy ze szkoda gadać.

1 Like

Czyli w sensie że Ci się to podoba, czy nie, czy jak, czy tylko zbudowałeś rusztowanie pod pochwalenie się screenami? Zrobiłeś wynik, zarobiłeś, wyexpiłeś - wiele osób dało by się pokroić za takie bitwy. A tu narzekenie dla narzekania, szukanie dziury w całym.

Klasyczny przykład humblebrag.

1 Like

Bredzisz. Od lat notorycznie zarzucam im ukryte mechanizmy balansujące, opisywałem wielokrotnie w uproszczony sposób jak to ścierwo ustawia drużyny. Jeszcze jak zaczynali z “esportami”. A mój problem z tym jest taki że oficjalnie cały czas trzymają się stanowiska że wszystko jest “losowe”. Wrzucałem wiele losowych powtórek serwerowych z obliczeniami jak to działa, są na reddit posty CEO w których sam tłumaczył że oznaczonych graczy w domyśle cheaterów traktowali mechanizmami które zwiększały im szanse na rykoszet itd. A kto mówi że nie używają takich rzeczy do małego korygowania zbyt szybkich postępów. Właśnie dlatego że to F2P nafaszerowali to taką ilością ukrytych mechanizmów równoważenia żebyś czasami zbyt szybko nie przeleciał drzewek że to się wpale nie mieści. A później sprzedają Ci za realny hajs konto premium które w domysle ma przyśpieszyć Twoje postępy, zapominając powiedzieć Ci o tym że jak będziesz to robił za szybko to Cię tak zbalansują że wyjdzie na jedno ale hajs się zgadza. Raczej klasyczy przykład na to że ktoś krzyczy - na tej stacji sprzedają chrzczone paliwo ale większośc i tak zajeżdża bo 5 groszy taniej

4 Likes

A dlaczego masz wersję 138, a mnie dzisiaj nadal odpala w 137?

I to jest ciekawostka, u mnie samo aktualizuje, więc mam taką wersję jak launcher zadecyduje.

Masz WIP zaznaczone w launcherze?

Jakie WIP, nie wiem gdzie to się ustawia?
W pracy mam wersję 2.55.1.137

Work In Progress
Chyba jakoś tak. Guzik w lanczerze

To tak, mam to zaznaczone na moim domowym kompie gdzie gram, a w pracy czasami tylko odpalam grę to tego nie zaznaczyłem.
To stąd te różnice pomiędzy wersję gry w domu i w pracy.
Czyli tu gdzie mam zaznaczone WIP aktualizuje mi się do wersji, która jest w trakcie modyfikacji, jeszcze nie do końca dopracowana?

1 Like

Coś w ten deseń.

2 Likes