NA do kompletu mi zniknelo
po restarcie wrocilo z czyms jeszcze
Ta kolejny pojazd bez sensu tak jak reszta artylerii.
Skoro dodają pojazdy bez sensu, to czemu i M7 nie dodać? Śmiesznie będzie.
Wolę masę bezsensownych pojazdów, niż samolociki dla noobów i frustratów życiowych. :)
Hejka, jak sprawdzić czy grałem w tej grze danym czołgiem czy nie ? Może to dziwne pytanie, ale zdaje mi się że już grałem M551 a jak teraz chcę nim zagrać to wygląda na to że muszę dopiero kupić tą maszynę i mam 0 zbadanych modyfikacji. Na thunderskill pokazuje że mam na tym sprzęcie rozegrane gry. Czy mi coś odwaliło czy coś się popierniczyło w grze/na moim koncie ?
czy da sie wylacvzyc efekt paraliktycznego drzenia drzew,bo to jakas masakra jest,az sie grac odechciewa…o i jeszcze sterowanie spier*******,co za barany
Po statystykach w grze zobacz. Mi Thunderskill nie pokazuje wszystkich maszyn, którymi na bank grałem.
tez mam problem z samoczynna zmiana konfiguracji sterowania, co wywalilo u Ciebie?
no i pytanko - w jakim pliku wt ma zapisane domyslne ustawienia sterowania i gdzie sie ow znajduje?
Pliki masz w folderze na dysku systemowym /Dokumenty/Mygames/WarThunder/saves. Plik z końcówką .blk. Jak się oryginalnie nazywa to nie wiem, bo ja zapisałem pod własną nazwą. Ale to plik o wielkości około 18-20 kB.
tam kopalem, nawet na RO ustawilem a na grze nie robi to zadnego wrazenia, dalej mi przerzuca osie joya na pokretla przepustnicy
jakies tam ID i przypisanie joystick throttle w konfigach zgadza sie z tym co menedzer urzadzen podaje
do tego chce sie dorwac, gdzies sa zaszyte domyslne profile dla danego sprzetu
Gdzieś to mogę zgłosić że wyzerowało mi maszynę i postęp badań na niej, jestem pewien na 99,9% że grałem tym sprzętem i jak mam to niby udowodnić ?
OK, wysłałem ticketa, ciekawi mnie co powiedzą, bo to dla mnie trochę dziwna sprawa a konto mam tylko jedne.
Ja miałem trochę podobną sytuację, bo na jednym samolocie miałem wbity exp a na modułach nie miałem nic, po długich bojach i wysyłaniu screenów otrzymałem nawet więcej niż miałem, bo dali mi cały moduł wybadany, a samolotem grałem tylko szturmy, których w żadnych statystykach nie ma.
Więc próbuj.
Oni jak by mogli to i by swastyki do gry dali dużo jest też dywizjonu ss albo temu podobne.
propos map to fajnie by bylo jakby ta wyswietlana w przegladarce pokrywala sie z tym co jest w grze…
Da się jakoś wyłączyć ten huragan na każdej mapie? Oczopląsu można dostać od tych drzew.
Myślałem, że po aktualizacji poprawi się jakoś rotacja map, a jednak wciąż gram trzy mapy na zmianę.
Pomimo dislike we wszystkich trybach, do porzygu “Bitwa o Las Hurtgen”, “Finlandia” i “Japonia”. Wczoraj pierwszy raz zagrałem na mapie “Czerwona Pustynia”, dałem jej nawet like i tyle ją widziałem ( tak, wiem że jest od 9.7 ). Czy ktoś ma podobnie? Po co są te like i dislike w ustawieniach?
To samo z mapami w trybie nocnym, chętnie bym je pograł, dla odmiany. Strefę zero widziałem maks dwa razy, innej mapy nie uświadczyłem.
Mapy nocne są aktualnie wyłączone kompletnie, w jednej z nadchodzących aktualizacji zostanie dodana opcja możliwości udziału w takich bitwach
Like i dislike zwiększa/zmniejsza szansę na wylosowanie określonej mapy. Jak dla mnie, to tylko Ban mapy działa o ile grasz sam.
W bitwach powietrznych jest podobnie. Mapy zmieniają się jak zmienię BR samolotu. Ale i tak w rotacji są 2-3 mapy z czego jedna z nich pojawia się najczęściej.
A i od aktualizacji, odkąd dodali efekty pogody, chyba jeszcze nie grałem na mapie pozbawionej chmur. Od pustyni, po Azję, wszędzie gęste chmury.
Lubiłem Czerwoną pustynię, mogła zostać na 6.3-6.7+. Szkoda, że przesunęli ją na BR, na którym gram może 1-2 bitwy na rok :(
Według mnie to też nie działa. To co mam w dislike losuje najczęściej, na odwrót. Poza tym wszystkie bitwy są takie same. Te same mapy i te same czołgi. Mam wrażenie, że w tej grze jest tylko jedna nacja. Za każdym razem gram na ruskie premki ( Turms, 2S38 i Su-25 ).