Czyli dobrze zrobiłem, odpuszczając wbijanie kuponu. Pierwszy raz byłem blisko, wystarczyło około 45-47k punktów w bitwach wbić. Vzyli z 3-4 symulacje na Ju288 xD
ciekawe czy po wyprzedazy cena pojdzie w gore
przy okazji wbijania upgradeu wpadla tona skrzynek (po 60k lewkow sztuka) i pare latawcow z ktorych bardziej sie ciesze niz z glownej nagrody eventu
min su-30 na ktorego mnie nie stac i nie bedzie mi sie oplacac nim latac :/
jak ja bym chcial srebrne talizmany do kupienia za milion lwow zeby dalo sie drzewkowym latawcem zarabiac jak premka…
jeszcze szansa ze na wyprzedazy ze sie cos fajnego trafi
a jak nie to trza bedzie wygrindowac i opchnac teciaka (niby ma byc premka wiec wieksze szanse na fajna cene) i miec nadzieje ze z tym co mam uzbiera sie na f18
te pkt to jakies 30 fragow migiem
Oczywiście że nie. Kupon można wymienić na bodajże 1600 obligacji wojennych, a za to zawsze coś ciekawego w sklepiku można wyrwać.
Jednak faktycznie, konwersja jak najbardziej nie opłacalna. A samolot dno. Kolejna maszyna po najmniejszej linii oporu.
Zatem ten tajemniczy samolot Kurta Tanka to pewnie kolejny Fw-190, a nie jakiś indyjski wynalazek.
jak dla mnie moze byc cokolwiek byleby zbywalne za sensowna ilosc slimakomonet bylo
na takie kaski jak iranski tomcat lub topowe premkowe jety albo cos w tym stylu raczej nie ma co liczyc
Tylko żeby coś sensownego kupić, trzeba wbijać BP. A z tym na symulacji nie jest łatwo, bo dużo zadań jest na AB i RB.
Poza tym, ja pracuję a kupon można było zdobyć do 30. Musiał bym brać wolne w pracy specjalnie 🤣
slimak, sklep sie zepsul
juz dziala
PL 79%, w drużynie przeciwnej trzech się rozwaliło, pewnie z tego samego powodu.
Oczywiście poza grą wszystko śmiga.
Wydaje mi się że jeden z największych szwindli na GAB to uzależnienie widoczności markerów przeciwników od naszego zespołu. Jak Ci MM poukłada drużynkę to jeździsz jakbyś grał na RB…
masakra
ja tam mam wrazenie jak gram 11+ rb jakbym gral na arkejdach
kawalek tanka wychyle i juz kilka strzalek zbieram xD
Chciałbym poruszyć zakopany już chyba temat atomowego słońca. Jak już kiedyś pisałem, nic przez nie nie widać.
Na poniższym screenie
znajduje się przeciwnik, co wywnioskowałem, bo coś stamtąd do nas strzelało. Konia z rzędem temu, kto go znajdzie, ja nie znalazłem. Dla ułatwienia zrzut z powtórki.
Mecz o dziwo wyrównany, do momentu kiedy przeciwnik nie zdobył przewagi na punkcie i nie zlał się z zalegającymi tam wrakami. No nie idzie tego odróżnić. Sprawy nie ułatwia fakt, że z drugiej strony wszyscy są pięknie widoczni jak na patelni. Także mecz z gatunku; przegrali przez atomowe słońce.
Ja rozumiem takie urozmaicenia, na prawdę, ale można by to tak umieszczać gdzieś od boku? Tak żeby obu drużynom z grubsza po równo przeszkadzało, a nie centralnie przed jedynym punktem do zdobycia, gdzie jedni nie widzą nic, a inni mają wszystko pięknie nasłonecznione.
A tak jak już się rozpisałem, to przypominam, że piekło lotnicze powinno zostać zniszczone, a nie promowane. Na początek proponuje oznaczenia dla samolotów z perspektywy tankisty, rodem z AB, albo chociaż sam marker, bez odległości.
Kierując się zasadą samolot>>>>>>>czołg, samolot>>>pelotka, samolot=samolot to może ułatwmy trochę robotę pelotkarzom, bo te małe kropeczki na niebie to nie zawsze są dobrze widoczne, gdzie z drugiej strony czołgi z góry to praktycznie patelnia.
Panie, to jest tyle roboty bo trzeba mapy poobracać tak, aby wschód i zachód słońca zawsze były po lewej i prawej stronie patrząc z perspektywy punktu odrodzenia. Słońce świecące w południe czy dzień nie ma większego wpływu ma widoczność.
Za to ja chciałbym poruszyć dziwny bug w grze. Mianowicie po otrzymaniu uszkodzeń naprawiamy się po czym po upłynięciu licznika czasu naprawa jest wykonana. Na podglądzie pojazdu 100% sprawny, ale gra ma to w dupie bo musisz 2 raz się naprawić by tym razem zaakceptowało… np. naprawa przekładni… CO DO ZIEMNIAKA!!!
masakra dalej trwa…
o zesz w morde, ktos jednak tym lata XD
A parę osób już w tym widziałem. Ja dzisiaj skończyłem go badać. Gram tylko gdy maks BR to 8.0, ewentualnie 8.3, na 8.7 już nim sobie nie radzę :)
moze jak zobaca ze jednak ktos rym lata cena pojdzie w gore, juz jest 11 slimakomonet xD
Zaraz mnie krew zaleje…
Nie dość, że teamy z powodu eventu to kpina- wręcz obraza dla terminu gracz- to jeszcze w pakiecie co patch to bugi…
Jak nie balans rozgrywki to popierniczony zestaw pt. zepsujemy mechanike bo tak…
HE z T-72 robi za strzał z gwiazdy śmierci (testowane na zwierzęta echem graczach), a HESH nie może zniszczyć głupiego BMP… Drodzy devsi, co się dzieje jak BMP dostanie 6kg HESH na bok kadłuba?! W grze absolutnie nic, nawet mu gąski nie zdejmie, podczas gdy w realu dupa BMP razem z desantem zwiedza zaświaty. No przecież- mechanika overpressure nie działa na loltanki. M50 Ontos po zaliczeniu 155mm HE ma mnie w dupie waląc co 2s na ryj zestaw HEAT. Kto tam jest odpowiedzialny za fizykę? Chomik po trepanacji czaszki?? 155mm pocisk który trafia i zdejmuje max gąsiennice? O Kwiatkach typu trafiam w kamień 1.5m od otwartej BTR i zero efektu. Polecam sobie pooglądać co 155mm pocisk robi z gierojem jak mu jebutnie 1.5m od łba…
APFSDS to już w ogóle bajka, przelatuje sobie przez Turmsa na wylot i loteria albo detonacja amunicji, albo tylko automat dead.
Coraz mniej frajdy w grze, a coraz więcej “poprawek” które są bez sensu. Jaguar na 9.7 nie ma nawet bomb - a jest to samolot SZTURMOWY… Ale taki SU-22 już radośnie popitala z zestawem bomb. Tiger HAP ma 10.3 bo PRYMIUM hyhy. Spoko że pozostałe mają 10.7 do 12.3. Strieła trafia jak z lasera, a Fim radośnie na zakupy do kauflandu.
A wy chcecie wprowadzić piechotę? No proszę, czekam… pośmiejemy się zacnie. Taki sovietski desantniew wchłonie nawet pocisk DM53… Zagryzie to Towem i odda serią z pepeszy :P:P:P:P
Po ostatnim tygodniu gry mam tylko jedno podsumowanie na to :
Whiskey-Tango-Foxtrott
155 mm buły z m44 czasem potrafia zarysowac lakier lub km uszkodzic, cwierctonowy kartofel wrzucony miedzy 2 tanki czasem ubija 1 z nich a czasem widzisz tylko napis 2x hit i inne takie tam podobne tez wystepuja
rng nie sprzyja, team daje ciala to czas na ng, szkoda czasu i nerw na kopanie sie z koniem
spoko, mam material do bugreporta na ten temat XD ( strzelania dzial czolgowych do manekinow balistycznych)
co tam maczmaker wspominal o nierownowadze zespolow?