Ahoj, nedá mi to, a přidám vlastní zkušenost za 12 let hraní WT, na které jsem přešel po podvodech s UA WOT.
Letadla: Hraju USA,Třetí říši, a CCCP. Nadržováno jednoznačně SSSR, na druhém místě USA, Němci jsou na tom nejhůře. Prostě Stalinium jede…Playstation je dle mého nadržován taktéž, mají snažší míření. Největší prdel, ale zažiju, když sundám já, nebo kucí z bombardéru klanového namyšlence s pokérovaným prémiákem za dva litry :-D. Kolikrát se hra změní ve vyrovnávání účtů mezi hráči
Tanky: opět nadržováno CCCP, USA, Němci dole. Doby, kdy jme podle reálu sundavali T-34 zepředu s Tygrama I na 1100 metrů , jsou fuč. Ozvali se uřvanci (bohužel tenkrát Siemky), GJ zareagoval (prachy) a celé míření šlo v tu ránu do kopru. Celé Nmecko jsem tenkrát udělal do 9 měsíců( Leopard1 byl tenkrát strop). Dnes AG skoro nehratelné, ale na Zteči se expit dá, byť ta tvrdost tanků je tam zachována jako v roce 2015, kdy tanky na WT začaly, a je s podivem, jak se hráči tam na vysokých Tierech k sobě chovají, a pomáhají!! Smekám!.(K čemu tam nacpali kouřové granáty, když vy najednou nevidíte nic ale protivník i AI vidí skrz vše…?)
Lodě:
Protože jsem letitý lodičkář, a modelář, byly pro mě lodě úplný fetiš. Německo mám komplet (Zhruba také 9 měsíců), a také musel zkurvit GJ míření. V době, kdy přibyl Scharnhorst, se dal dát IK i na 18 km!! Dnes nemožné, a střely létají všude kolem lodě, jen ne, tam kam mají. Korekce na zaměřovači jsou také jiné od 0-200metrů, a jinak v každé mapě. Ale zase na lodích se dá krásně vydělat SL. Na větší nákupy většího počtu strojů vždy počkám na Lidl akci buď v listopadu na výročí, nebo na Vánoce. k tomu mi na širém moři dokáže zmizet člun před xichtem už od tří kilometrů(WOTkovina ja prase)
Helikoptéry neumím vůbec ovládat, teprve se stím učím :-D
A co se fakt vyplatí, je roční prémko ve slevě, doporučuju.