Upřimně řečeno z FB

War Thunder je možná nejhorší kombinací mikrotransakcí, nespravedlivého matchmakingu a zoufalého grindování, jakou kdy herní průmysl vyplodil. Gaijin očividně netuší, co znamená vyváženost, protože tahle hra je doslova past na peníze, která tě donutí buď strávit tisíce hodin ve zbytečném grindu, nebo vytáhnout kreditku a koupit si prémiové stroje, jinak se vůbec nedostaneš nikam.

A co matchmaking? Totální tragédie. Buď tě to hodí proti týpkům s nesmyslně silnější technikou, nebo do týmu s hráči, co mají inteligenci šutru. Některé národy jsou neskutečně OP, zatímco jiné vypadají, jako by Gaijin zapomněl, že vůbec existují.

Pak tu máme neustále se měnící herní mechaniky. Dneska ti tank vydrží ránu, zítra tě one-shotne nějaký prémiový nesmysl z druhé strany mapy. Letecké souboje? Zapomeň na skill, protože ti soupeř s lepším letadlem prostě ustřelí křídlo dřív, než se stihneš otočit.

A nakonec, podpora hráčů? Hahaha, to snad ani není vtipný. Gaijin na komunitu zvysoka kašle, opravuje jen to, co jim vydělá víc prachů, a bugy, které jsou tu roky, zůstávají neopravené.

Celkově? War Thunder je toxická díra, kde buď utratíš hromadu peněz, nebo si uženeš infarkt. Jestli hledáš férový zážitek, utíkej pryč.

Hodnocení: 2/10 (a to jen proto, že tanky aspoň vypadají pěkně)

1 Like

skill issue

4 Likes

presne tak začína sa to podobať na WOTko z ktorého som odišiel
a nový OP tačík FV4030 normálne si z ludí robia prdel a len plať plať a ping na niektorých serveroch aj cez 180, že ťa zabijú skorej ako ti to ukáže

taka klasika … zrucnost. myslim ze mam par hodin odohratych aby som vedel ci je nieco urobene ako nefer a zaujatost. ale ok ked sa nepaci chod prec. zahraj si simulator ako ja teraz a zistis ze ide ruske lietadlo ktore kosi vsetko naokolo. ked chces vyhrat, hraj s rusmi a cinanmi a mas body za vitazstvo. to je realita, so zrucnostou to nema nic spolocne.trafim t80 alebo t90 ako kriticky a hadaj, hra dalej v pohode a znici ta. ja dostanem kriticky, mam odstaveny tank na minimalne 40 sekund.neviem sa ani pohnut.lebo neni rusky.

Jj,ty rusové a číňani v simu který hned co se spawnou sundá UHT PARSem a nebo 15E z letiště. Co hra za rudý to prohra většinou a ještě nějakej teamkill, kde třeba jednu dobu když sem dával do fullu ZTZ99 tak co hru tak jednou nebo dvakrát mně teamkillnul rusák. Jinak to že trefíš tank do boku a nic se nestane se děje naprosto běžně i u Leopardů a všech ostatních tanků.

jo jenže když oni tebe trefi jen do pasu tak máš bud vyřazenou postadku nebo rovnou tank v piči . takže drochu chujovina . ale když ty někoho trefiš do motoru tak on si jede v pohodě dál . a těch chyb se tu najde dost

jáko co mě přijde ještě tak nějak normálně hrátelni tak jsou ty eventy u heli ,a denní letecké a pozemni bítvy . zbytek stoji za hovno . kdyby GJ radši do vlastnich založenich bítev přidal radši odměni tak si každy hráč radši založi vlastni bítvý

what?

neuveris, dnes som dokoncil strom u nemcov, Leopard 2a7v som dnes doskumal. ale nekupil ako tie pred nim, neviem hrat vyssiu BR ako 9.teraz skusim zistit co je vlasne bitevni pas, mam haldu veci a neviem nic predat, nic otvorit.idem este doskumam lietadlo aby som mal u nemcov lietadlo uroven VI, Br 9.7 a najdem si inu hru :)

taky nekupuji výzkoume nové stroje naco když se nedaj ani prodat , tak naco mit milion h…n
v garaži když stim stejně nehraješ . A co se tiče toho Bitevniho pasu tak ten ani nehrájí ani jsem ho neskoušel a ani mě to nelaka . jinak já hrají eventy u heli na BR 9.0 -9.7 a denní pozemni bitvý kde mám tank na BR 11 a Heli na BR 10 ale vic tam použivam Helinu nežli ten tank pač ta T80 je hrozně nizka sr…ka a ho.no výdrži