poradim ti přejit na anglicky forum kde maš rozdělene skupiny stači použit překladač googl . tam lidi vedou debatu že mále mapy pro letecke bitvy jsou uplně k ho.nu . pač mále mapy jsou k ničemu i u tanku když tě tank muže sundat přes celou mapu přimo ze zakladny . jako třeba při pozemnich bítvách denní odměni mapa ( Možtok a Japonsko ) je nehratelni letiště jsou blysko bitevniho pole takže tě NPC tanky kulometama sundaj skoro furt takové mapy bych nahradil za větši a novějši
co se tiče raket vzduch vzduch tak asi to ma každy stroj jinak nastavene pač u helini mužu odpalovat rakety do 2 km ale pozemni vozidla mužou odpalovat rakety vzduch vzduch do 3 až 5 km
to je jedno ci si to tom pise aj tisic ludi, vyber mapy nevies ovplyvnit aj tak, vies urcit par ktore nechces hrat a tam to konci. vrtulnik je najlahsi ciel pre AA ale zas vrtulnik dokaze prekvapit hlavne ked hru nikto z tvojho timu nezacne s AA. pancir ta da na 18 km, preto hram usa max 10.7 a nemecko 9.7 aj ked mam vyskumany v oboch cely strom.ale nemam vsetko kupene a ani nekupim.
tak co se tiče map tak jich mužeš zakazat jen 10 to je málo pač ja bych si zakazal všechny mapy ktere maji obsazovaci pozici 1 a také nějake přiblble zabirani letiš tohle jsou mapy fakt na ho.no .
no já z vrtuli litam jak z letadlem a občas se divim že se stim nevyflakam :D
no já hráju tanky za němce na BR 1.0 až 1.7 a za CSSR tam spiš mam T-80 na BR 11.x a vrtuli na BR 9.0 až 10.0
Ale co mě nejvic asi Se.e je to že si zruznich zemi nemužeš poskladat vlastni stroje do bitev ( bych si to poskladal nějak takhle tanky izrael , něměcko a cssr + helina ) pač některe země neviužiješ když si vylepšuješ posadku a fakt to trva dlouho než nazbiraš vyzkumni body pro posadku
Nezmyselný post. Nevidím nič iné ako plač, plač a plač. Skúsim odpovedať na to po paragrafoch nech tento komentár aj má zmysel.
A čo je na tom? Není to ich hra? Nikto ťa nenúti hrať tisíc hodin alebo zaplatiť za prémium stroje. Myslím že si svôj právny a vieš sa rozhodovať sám za seba vo videohre, či má zmysel hrať 3000 hodin alebo niečo kúpiť za peniaze. Není to prvá ani posledná hra čo takto funguje a nebudú meniť niečo čo im zarába peniaze.
I mean, tento argument beriem na low tier od 2.0 do 6.0. Ďalej od tohto tieru nezáleží na tom či si full uptier alebo downtier, je to čisto o tom ako vieš využiť svoje výhody a nevýhody tanku. Každý vie zabiť každého, ak ti vadí že nevieš zabiť niekoho čelne bez toho aby si prestal držať W, tak je to žial bohu tvoja chyba a nie súpera. To že ťa zabije cez celú mapu? Tak sa skús naučiť ako mapy vyzerajú, kam chodiť a kam nie. Thats it. Ale čo máš pravdu, tak letecké hry od 9.0+ sú úplny hnoj. Nezáleži na skille, ale o tom kto má lepší radar a rakety.
If it was like this, this game would be dead years ago. Neviem či si zabudol kolkokrát sami zmenili, odstránili, upravili to čo implementovali do hry na základe hráčov. Invalid point.
Ano War Thunder je toxická hra, s tým súhlasím. S čím nesúhlasim je utrácanie peňazí, lebo do toho ťa nikto nenúti, len tvoj vnútorný pocit že chceš mať virtualny tank. Férový zážitok? Stroje su balancované až na pár výnimiek. Okrem toho vieš hrať so všetkým proti každému.
Zhrnutie: Jediný validny point čo si dal boli letecké hry od vyššieho BR. Ostatné veci sú čisto skill issue.
sorry ale přečti si to ještě jednou je to kopiring od jineho člověka přimo war thunderu z FB stranky . já třeba do her reál prachy nervu kor rusakum :D
tak ty asi neumiš čist nadpis :D já naco nadavam tak jsou hráčsky lopaty v tankach když to neumi hrát ani v tymově zaberou pole a jedou do prdele misto aby tam zustali a branili zabranou pozici . a naco ještě dost lidi nadava tak je použivat letadla v takových bítvách (arkady) v reálnich bitvach letadlo mužeš použit když ziskaš body stejně je to i u lodi . letadla si berou jen ty co neumi použivat tank tak ad nehrajou pozemni tankový bítvý proto se tomu řika pozemni bítvý ne smišené !
nemam pocit ze ty si tam dal nejaky komentar ktory ma nejaky zmysel … dal si tam len tvoje pocity a tam to konci. mam par hodin odohranych aby som sa ti vyjadril k tvojim komentom ale zas to bude len moj pohlad s ktorym niekto bude suhlasit a niekto nie.a nebudem tvrdit ze moj koment ma nejaky zmysel. ale tie anglicke slovicka v komente su super, tie ma dostali, wauuuu
Mně třeba jako nejvíc nefér věc ve hře připadají čety a to, že jsou házeny do normálního matchmakingu proti sólo hráčům, namísto proti sobě.
Není nic lepšího, když se na vás jako na sólo hráče vrhne cikánská férovka dvou, tří nebo až čtyř chudáků, co se na vás ještě navíc domlouvají na Discordu.
Ale zase pak má člověk neskutečně dobrej pocit, pokud s nima se všema sám zvládne vytřít podlahu. :)
alebo nejaky neandertalec investuje 70 eur do lietadla, prepity gjn mu posunie lietadlo o 1 br nizsie a ty sa mozes aj posrat.a cocotko si tam bombarduje a bombarduje.
Mňa nezaujíma čo si myslíš :D Vyjadril som sa k tým sračkám odpoveďami na ktoré sa bolo pýtané/nedávali žiadny zmysel :D Ak ťa dostali tak som rád, aspoň nejak sa budeš vzdelávať :)
Cry me a river, “oN sI kUpIl PrEmIuM zA 70€ PrEco hO pOuZiVA?” kamo tak si to zjednodušil z akeho dôvodu musí byť neandrtálec? Za to že ty na to nemáš alebo čo? Toxický debilko
ty toxicky saso lebo dostava vyhodu len za to ze kupil lietadlo … inak by dokazal hovno. nech hra vyrovnanu hru. zjavne si aj ty kupujes aby si sa ukazal aky si sikovny tak sa urazas.a z tvojich sraciek sa mam ako vydelavat? to co si tam pisal hore ma byt nieco na vzdelavanie? chudacik, priroda sa na tebe riadne vyblaznila. a si myslis ze sa z toho da vzdelavat tak si este nalej, budes este chytrejsi.
Za 70€ zadnou vyhodu nedostane,jen vic SL a trochu vic RP. Talisman krome SL umi stejny veci a levnejs. Taky i ty 70€ premiaky nektery stoji za nic. Braindead F-4S co jen litaj rovne a bombi ani neflarujou jsou plny tymy.
Počúvaj ty dutá guma, akú výhodu dostáva? 😂 Reálne, akú výhodu okrem viac SL a RP dostáva? 😂 Jedine ty si tu dokázal hovno a krásne to je vidno 😂 Keby si si vedel kúpiť za 70€ stroj čo má výhodu nad ostatnými, tak by to asi v tejto hre dlho nezostalo nepovšimnuté, nemyslíš? 😂 Ale však čo čakať od takejto gumy 😂 Ja si kupujem stroje ktoré chcem hrať a viem že si to môžem dovoliť, čo je na tom? Závidíš alebo čo? 😂 Skús si spraviť psychotesty ty primitív 😂
Doslova ti ukázal kam v hre patríš. Si podpriemer/ledva priemerný hráč. Nerozprávaj tu kto má akú “výhodu” za to že si kúpil premiový stroj len skrz to, že sám to nevieš hrať. To že niekto je lepší neznamená že si to kúpil. Game knowledge, map knowledge etc. si za peniaze nekúpiš. :)
a co teraz? uplne sa mi rozklepali nohy z vasej statistiky. za to ty sa jak zufalec chvlis ze si borec lebo mas na kupu tanku a lietadla vo WT :) slovac ma v povahe sa chvalit co ma doma a na co ma, ale ty si to dal na uplnu uroven blbca.inak co je na tom zaujimave si kupit nieco?dojde vypredaj a za par eur nakupis.
Udivuje ma že máš ešte tú odvahu niečo písať, len zo seba robíš väčšieho primitíva ako si.
Kto sa chváli? Ty tu nadávaš luďom že sú opice keď si kúpia premium stroj, mne tu nadávaš do neviem čoho, tak som ti povedal že keď na niečo mám a chcem to, tak si to kúpim. Chválim sa tým? Ty si strašne mimo.
Chceš pochvalu? Objavil si ameriku? Doslova si povedal to čo robí každý ako nejakú novinku. Typický jednobunkový slovenský sedlák. Každý čo má niečo viac ako on je hneď hnoj, debil, opica. Keď mu niekto povie že má len to čo chce a čo si môže dovoliť? ČO SA CHVALIŠ BOREC.
Ešte povedz že si volil Fica a už pochopím že si úplný prijeb (ak vôbec máš volebné právo, lebo na 18+ nevyzeráš)