Plánované změny BR na únor 2025

aircraft4_TW_940px

Ahoj všichni! Dnes vám představujeme plánovanou sérii změn v BR na únor.

Ve většině režimů máme naplánovanou řadu změn pro bojová vozidla, letadla a námořnictvo. Podívejte se na ně a dejte nám vědět, co si o nich myslíte.

Vyřazení letadel R2Y2 z výzkumu

Spolu s plánovanými změnami BR plánujeme také 30. dubna vyřadit R2Y2 z výzkumu. Podrobný článek o tomto tématu naleznete zde.

Zanechání zpětné vazby a návrhů

Abychom mohli správně a efektivně zapracovat vaši zpětnou vazbu, budeme brát v úvahu jednu změnu stroje / požadavek na jeden komentář, aby byl tok zpětné vazby pro všechny přehledný a umožnil lepší spolupráci a pochopení požadavků.

Pozor: Prosím, nevytvářejte seznamy — komentáře, které obsahují více než jeden návrh, nebudou brány v úvahu. Pokud chcete navrhnout více návrhů, použijte prosím pravidlo jeden komentář - jeden stroj podle níže uvedené šablony. V tomto vlákně můžete zanechat více než jeden komentář, není to nijak omezeno.

Zde je příklad šablony (na komentář):

• Režim, název stroje. 8.0 > 8.3. Důvody.

Pokud chcete psát další návrhy a aktivněji se podílet na navrhování změn, nezapomeňte pozvat své přátele a lajkovat návrhy ostatních hráčů, se kterými souhlasíte!

Budeme číst vaše připomínky k plánovaným změnám v BR, takže se s námi podělte o své názory a návrhy! Nezapomeňte si přečíst komentáře ostatních hráčů a u návrhů, které považujete za nejdůležitější, klikněte na tlačítko „To se mi líbí“, abychom je viděli. Koncem týdne bude zpětná vazba předána dále.

tým War Thunderu.

Stimhle už taky jdetě někam a co napsat kde přesně má člověk napsat navrh nasiženi BR u heli ?

Vyloženě to máš napsané hned nad svým zbytečným komentářem.

3 Likes

tohle už tu bylo i minule ale tam byl jen seznam stroju jinak žadny vlastní hlasováni tu nebylo . asi lidi nato serou CZ/SK komunity !

Protože mrtvou CZ/SK sekci fora používáš jen ty a koko_tycinka

2 Likes

tak si čechoslovák nebo cizinec !? jsem rozenej Čechoslovák tak polezu na domaci forum a nebudu se srat do ciziny

Tak hlavně že jsi čechoslovák ale přečíst odstavec nebo napsat srozumitelnou větu ti moc nejde.

1 Like

ono to srozumitelne je pro chytre hlavý . nežli to tady vypisovát jak návod aby to ten pomalejši pochopil jak to dotičny mysli . přetim jsem psal o tom že kdyby GJ do vlastnich bítev přidal nějaké odměni tak by si hráči zakladali vice svoje vlastni bítvy a mohli hrát večinou z ostatnima ze svázu . takhle se hold večina lidi musi nervovat u tanku či letadel z debilama co to hrát moc neumi hlavně že máj LVL 100 večinou. Ve vlastnich bítvach si sami hráči voli jaké stroje tam chtěj mit od Letadel až po lodě

giphy

koko tycinka sa potrebuje obcas vyrozpravat a zanadavat a lepsie to ide slovensky ako anglicky … potom dostane ban na tyzden a ide sa dalej :)

1 Like

Zapoměl jsem ještě dodat že ve vlastnich bitvách si mužeš volit i čas hrani a zasadně i mapy. takže kdybí GJ přidal aspon že by se ziskaváli Vyzkumne body ve vlastních bítvách tak veřim to mu že plno lidi by si radši zakladali a hráli svoje vlastni bítvý na svych oblibenich mapách + i ze svyma strojema

200

1 Like

pokial s tym br moze niekto hybat o 1 hore dole tak v podstate ci sa posunie nieco z 10 na 10,3 je uplne bezpredmetne.aspon keby to br nemohlo preskocit uroven ale ked uz preskoci z VI na VII uroven a o 1 br vyssie tak je skoda aj zacat hrat.dalej ak uz musim nazbierat body v RB aby som mohol pouzit lietadlo, preco aj vyzbroj je delena podla toho kolko bodov som nazbieral.preco nemozem pouzit vyzbroj ktoru som vyskumal podla svojho uvazenia.konkretne preco niekto moze pouzit AA od zaciatku hry ale lietadlo len po ziskani urciteho mnozstva bodov.

to je jak při tankových bítvách že člověk muže použit letadla nemyslim tim reálne bitvý tam je to dělane že mužeš letadlo svoje použit když dostahneš nějakých bodu stejně to máš i u lodi. ale v arkadach bych ty letadla dal do prdele pač to pak nejsou tankové bitvý ale patlanina . on ti tady někdo řekně že to je kuli tomu aby si to vyskoušeli novačci jenže novaček se ti moc do letadel nesere pač skoro nic netrefi .spiš to už použiváj skušeni hráči takže si fakt ani moc nezahraješ .bud chytneš upkně vypatlanej team a nebo nějakyho debila v letadle . proto večina si přeje dat z tankovych bitev ti letadla do prdele .

jinak když se podivaš tak ono tady ani moc u letectva na vyběr stroju neni co se tiče Helin normalni mi přijdou tak u rusaku i když taky by tam měli přidat tu MI 24 D co je na BR 9.3 u italu ta jedina tam chybí

ked kupin novy tank a skumas ho vies kolko krat nazbieras tolko bodov aby si sa dostal k lietadlu? ak mas stastie tak ides s lietadlom bez vyzbroje a aj gulomet mas so zakladnymi nabojmi cize k nicomu. zostreli ta aj tank, o AA ani nehovorim a taky 2s38 ta da dole a ani sa nepriblizis k nejakemu cielu.preto hovorim ze mna BR vobec nezaujima ked cely koncept je zle urobeny. dalej je nahovno to ze ked zacnes s tankom, dari sa ti, mas haldu bodov tak doslova musis ist proti nepriatelovi a nevystrelis aby ta sundal a ty si mozes zahrat s lietadlom aby si si nazbieral trochu bodov a skumal aspon nejake body na lietadlo.arkadu hrat na BR 10 je uplne strasne, nechapem ze to aj niekto hra.simulator je dobry, to ma bavi ale tam mas zas X krat take bitky ako uroven 3 a uroven 4 cize totalny nezaujem u mna a cakas teda dalsich 24 hodin ci nahodou nedaju nejaky rozumny simulator.

no já hrájí bud heli eventy a turnaje tam použivám heli na BR 9.0 nebo 9.3 pač snima si tam zahraješ a ziskaš odměni lvy a výzkumní body ale z helinou na BR 10 nemáš moc šanci si tu hru užit . a pak ještě hrají Denní zjedodušene tankový bítvý ale tam vic použivám helinu MI 24V na BR 10 nežli T80 na BR 11.7 pač sni si skoro neškrteš ale ona taky otázka co ti zrovna padne za mapu . pokud ti padně naka na PI.U tak si nezaješ .

Chtěl jsem sesbírat zpětnou vazbu podle úvodního postu, ale jediný příspěvek tady není podle pravidel. Tak třeba příště.

4 Likes

Už dlouhou dobu si necháváš každé téma vykolejit stále stejnými lidmi a neřešíš to. Pokud nemužeš tak popros Stonu a on ti tady udělá pořádek.

2 Likes

promin vyvojaři si hru dělaj podle sebě ne podle komunity . když si něco přeje komunita na vylepšeni hry tak to zametou pod stul pač hráčska komunita je vuběc nezajima . pač sami vyvojaři měni každym pul rokem lidi aby ta hra nevedla k lepšimu . ono si stači přečist debatu i někde jinde a člověk si hned uděla jasno . jak už bylo rečeno od jineho hráče na FB vyvojaři si opravují jen chybí ve hře ale ne všechny a přidavaj novy stroje aby stoho jen rejžovali . o nic ostatni se moc nezajimaj.

dalši věc je ta že si tady vykřikovál v jedne aktualizaci jak se přida do systemových sprav jak každy uživátel tam uvidi hráče kterého nahlasi a hele taky tam je do dnes uplni ho.no takže akorat slybí chybí !

a dalši věc je i ta že jsem před pul rokem nahlašoval chybu ve hře že když použiješ napal bomby tak misto plamenu se objevují jen oranžové kolečka a ne plamený mysliš že to opravilí velké kulové ! ale když se objevuji NPC tanky tak litaj jeden přezdruhej to taky neni normalní a když bouchne tank a on zmizi z mapy tak tam je plamen jak kráva taky nenormalni . ta hra ma v sobě tolik chyb že to neni hezky tak pak řekny kdo by nebyl fakt nasranej !

ak som teba alebo niekoho nejako urazil ospravedlnujem sa, len hovorim ze ak sa moze v ramci br hybat o 1 hore dole tak zmena 0,3 nic nezmeni na hre. preto ani nekupujem najvyssie br lebo v podstate mi to neprida na hodnote v hre a aj tak bojujem proti nim. a s vyskumom mam brutal problem, sam musis uznat ze kupit novy tank na br 12 a skumat vyzbroj je kopa nervov. ale to je moj nazor, iny s tym mozno problem nemaju.