Kilka dni temu też miałem ten problem jak chciałem kupić zestaw The Battle of Britain. Wchodziłem do sklepu przez przycisk “SKLEP” na stronie głównej WT i nie było opcji wyboru dodatkowych metod płatności.
Gdy chciałem zakupić GJN, też nie mogłem BLIK-a wybrać.
I GJN nie mogę zmienić płatności na BLIK, dodatkowo liczy mi w euro, więc dodatkowo za przewalutowanie muszę płacić.
Zestaw udało się kupić, gdy kliknąłem na link na stronie głównej War Thunder
Teraz całkowicie brakuje wielu płatności poprzez operatorów sieci typu Play, plus, Orange itd. chwilowy problem od wczorajszego dnia czy całkowite usunięcie takiej metody
Uszanowanie, widzimy, że są pewne problemy z płatnościami. Prosilibyśmy bardzo o zapostowanie wszystkich napotkanych błędów na tym wątku: Metody płatności brak BLIK - #10 by szarzasty-TT (można po prostu przekopiować wiadomość z tego wątku), abyśmy mieli wszystko w jednym miejscu, co znacznie ułatwi nam przekazanie tych informacji dalej. Szczegółowe informacje (dla jakich konkretnych zakupów występuje problem i jakich opcji brakuje) są bardzo mile widziane :)
Dogadaj się z kimś w grze, ty mu zrobisz blika na telefon a on kupi ci co potrzebujesz. Wszystko co jest w sklepie można kupić jako podarunek innemu graczowi.
Nie do końca rozumiesz. Ja mogę sobie kupić co dusza zapragnie. Ale często zostają mi niewykorzystane środki na pre-paidzie od internetu mobilnego. I zawsze kupowałem sobie za nie stuff w grze. Teraz forma płatności SMS jest niedostępna i dupa blada. :P