Metody płatności brak BLIK

Witam czy niema już wyboru płatności bo nigdzie nie widzę takiej opcji??

Pewnie chwilowa niedogodność, zapewne jutro już będą dostępne inne metody płatności.

1 Like

Kilka dni temu też miałem ten problem jak chciałem kupić zestaw The Battle of Britain. Wchodziłem do sklepu przez przycisk “SKLEP” na stronie głównej WT i nie było opcji wyboru dodatkowych metod płatności.
Gdy chciałem zakupić GJN, też nie mogłem BLIK-a wybrać.
płatność_gaijin_store
I GJN nie mogę zmienić płatności na BLIK, dodatkowo liczy mi w euro, więc dodatkowo za przewalutowanie muszę płacić.

Zestaw udało się kupić, gdy kliknąłem na link na stronie głównej War Thunder

Gaijin_ten_link

Tu już liczyło w PLN i był BLIK do wyboru

No faktycznie tak działa szkoda że w ten sposób nie mogę kupić konta premium czy złota

Dzięki za zwrócenie uwagi, już badamy czemu w niektórych miejscach brakuje możliwości płatności Blikiem.

3 Likes

Orange tez brakuje!

To dziwne bo ja mam niektóre metody płatności inne niż ty przy próbie zakupienia GJ coinów.

Ja mam tylko dostępną vise

Znajomy też miał problemy z wyborem płatności. Po tym jak wybrał miejsce zamieszkania i zapłacił kartą, pojawiły mu się pozostałe płatności.

Teraz całkowicie brakuje wielu płatności poprzez operatorów sieci typu Play, plus, Orange itd. chwilowy problem od wczorajszego dnia czy całkowite usunięcie takiej metody

Płatności te są tymczasowo niedostępne.

Uszanowanie, widzimy, że są pewne problemy z płatnościami. Prosilibyśmy bardzo o zapostowanie wszystkich napotkanych błędów na tym wątku: Metody płatności brak BLIK - #10 by szarzasty-TT (można po prostu przekopiować wiadomość z tego wątku), abyśmy mieli wszystko w jednym miejscu, co znacznie ułatwi nam przekazanie tych informacji dalej. Szczegółowe informacje (dla jakich konkretnych zakupów występuje problem i jakich opcji brakuje) są bardzo mile widziane :)

To u mnie brakuje płatności telefonem (SMS).

sklep_gaijin_platnosci

1 Like

Tak, ja mam problem w postaci braku opcji blik przy zakupie 150 orłów nie mogę też płacić przez portfel steam gdy odpalę grę przez steama właśnie

1 Like

Brak Metody płatności za pomocą SMS, ciekawe czy została ta forma płatności wycofana czy są jakieś problemy techniczne.

1 Like

Niestety płatność telefoniczna jest tymczasowo niedostępna, a płatności Blik są możliwe dla płatności wynoszących od €3 w górę.

2 Likes

czy możemy poprosić o więcej informacji, Czy płatności SMS powrócą czy zmieniła się polityka ?

A co ze steamem?

Podpinam się pod pytanie. Zawsze mam dużo wolnych środków na pre-paidzie od Internetu, które wydawałem na WT.

Dogadaj się z kimś w grze, ty mu zrobisz blika na telefon a on kupi ci co potrzebujesz. Wszystko co jest w sklepie można kupić jako podarunek innemu graczowi.

Cześć, czy problem dalej występuje?