Metody płatności brak BLIK

Po wybraniu opcji w sklepie do koszyka, a następnie przejście do “kasy” skutkuje wyświetleniem innych metod płatności niż w przypadku skorzystania z przycisku kup więcej, przede wszystkim brak BLIK. Piszę tu bo może ktoś chce kupić GE pod event, i nie widzi korzystnej metody płatności.

Po rozwinięciu panelu wyboru metody płatności masz opcję “Więcej opcji”
obraz

Jak to klikniesz i przejdziesz do płatności, BLIK jest jedną z opcji.

2 Likes

Witam czy niema już wyboru płatności bo nigdzie nie widzę takiej opcji??

Pewnie chwilowa niedogodność, zapewne jutro już będą dostępne inne metody płatności.

1 Like

Kilka dni temu też miałem ten problem jak chciałem kupić zestaw The Battle of Britain. Wchodziłem do sklepu przez przycisk “SKLEP” na stronie głównej WT i nie było opcji wyboru dodatkowych metod płatności.
Gdy chciałem zakupić GJN, też nie mogłem BLIK-a wybrać.
płatność_gaijin_store
I GJN nie mogę zmienić płatności na BLIK, dodatkowo liczy mi w euro, więc dodatkowo za przewalutowanie muszę płacić.

Zestaw udało się kupić, gdy kliknąłem na link na stronie głównej War Thunder

Gaijin_ten_link

Tu już liczyło w PLN i był BLIK do wyboru

No faktycznie tak działa szkoda że w ten sposób nie mogę kupić konta premium czy złota

Dzięki za zwrócenie uwagi, już badamy czemu w niektórych miejscach brakuje możliwości płatności Blikiem.

3 Likes

Orange tez brakuje!

To dziwne bo ja mam niektóre metody płatności inne niż ty przy próbie zakupienia GJ coinów.

Ja mam tylko dostępną vise

Znajomy też miał problemy z wyborem płatności. Po tym jak wybrał miejsce zamieszkania i zapłacił kartą, pojawiły mu się pozostałe płatności.