Po wybraniu opcji w sklepie do koszyka, a następnie przejście do “kasy” skutkuje wyświetleniem innych metod płatności niż w przypadku skorzystania z przycisku kup więcej, przede wszystkim brak BLIK. Piszę tu bo może ktoś chce kupić GE pod event, i nie widzi korzystnej metody płatności.
Po rozwinięciu panelu wyboru metody płatności masz opcję “Więcej opcji”
Jak to klikniesz i przejdziesz do płatności, BLIK jest jedną z opcji.
Witam czy niema już wyboru płatności bo nigdzie nie widzę takiej opcji??
Pewnie chwilowa niedogodność, zapewne jutro już będą dostępne inne metody płatności.
Kilka dni temu też miałem ten problem jak chciałem kupić zestaw The Battle of Britain. Wchodziłem do sklepu przez przycisk “SKLEP” na stronie głównej WT i nie było opcji wyboru dodatkowych metod płatności.
Gdy chciałem zakupić GJN, też nie mogłem BLIK-a wybrać.
I GJN nie mogę zmienić płatności na BLIK, dodatkowo liczy mi w euro, więc dodatkowo za przewalutowanie muszę płacić.
Zestaw udało się kupić, gdy kliknąłem na link na stronie głównej War Thunder
Tu już liczyło w PLN i był BLIK do wyboru
No faktycznie tak działa szkoda że w ten sposób nie mogę kupić konta premium czy złota
Dzięki za zwrócenie uwagi, już badamy czemu w niektórych miejscach brakuje możliwości płatności Blikiem.
Orange tez brakuje!
Znajomy też miał problemy z wyborem płatności. Po tym jak wybrał miejsce zamieszkania i zapłacił kartą, pojawiły mu się pozostałe płatności.