Luźna dyskusja o wszystkim

Język polski jest trudny, ale podstawowe zasady warto znać.
A gra nie jest po to, żebyś miał wszystko, tylko żeby trwał grind. To jest pierwszoplanowe u Ślimaka i - jak widać - od wielu lat się sprawdza.

2 Likes

WT: Pz.III J1 TD dostępny za 6 godzin oglądania strimów “active matter”

w sam raz pod grind mackensena
propos okrętów - jak się ma spzedawalny kupon i planuje opchnac lajbe to raczej nie ma sensu robic ostatniego zadania?

Ten Panzer III J1 TD był już kiedyś do zdobycia, bo go mam.

zapewne byl, ino dopiero niedawno ogarnalem twitcha z okazji kamuflazu na ruskiego jeta

1 Like

Wątek WT nawet się pojawił. To tyle, jeśli chodzi o realizm i obiektywizm.

2 Likes

Od 14:54 jest mowa o dwóch czołgach w WT

Był chyba ostatnio za oglądanie streama tylko nie pamiętam z jakieś okazji to było.

Ten grind to będzie pewnie trwał do końca życia i jeden dzień dłużej. Nie sposób tego wszystkiego normalnie wybadać, a przecież co chwila dodają nową treść do farmienia.

Mógłbym się pod tym podpisać. Szkoda tylko czasu zainwestowanego w tamten tytuł, ale patrząc na to w którą stronę poszedł ‘rozwój’ gry, to jakoś tak trochę mniej.

“To forum War Thunder. Jeśłi chcecie dyskutować o grze z paskami życia, to polecam poszukać ichniejszego forum.”

Nie ma już forum, bo je skasowali. :) Na naszym starym, był kiedyś nawet dedykowany cały wątek poświęcony tamtej produkcji. Nie wiedziałem, że się tak radykalnie zmieniło podejście.

2 Likes

Czy Porsche jednak nie zaprojektował wieży do Tygrysa 2?

A tak z innej beczki bo po długiej przerwie w grze wypadłem z obiegu. W październiku chyba szykują się kolejne urodziny WT, czego można się spodziewać?

Kolejnych bugów. ;-))

3 Likes

Tego co zwykle każdego roku. Niezmiennie od dekady. Poszperaj na forum albo użyj Google.

Dodatkowo może jakiś event dadzą, jak zwykle.

Poszperałem i 4 liter nie urywa. Owszem KW-7 to ciekawa premka do zdobycia dla grających naziemnymi jednostkami.
Zahaczyłem też grudzień i dopiero wtedy jest, że tak powiem crème de la crème czyli promocje 50% taniej na wykup maszyn za srebrne lwy za złote orzełki, zestawy premium i konto premium.

zniżki 50% były też urodzinowe
mam nadzieje ze jakis hornet sie zalapie

1 Like

Z Updated 2.45 się chyba załapią maszyny, czyli Hornet z USA na przykład.

1 Like

Tak przy okazji, to znowu renderowanie samolotów graczy się zmieniło. Na SB i na RB raczej też.

https://community.gaijin.net/issues/p/warthunder/i/6do7vqiftIXg

jak bedzie 50% to wezme chociaz akurat najmniej potrzebny
innej duzej aktualizacji przed swietami raczej nie bedzie wiec sniper szwajcar i f2a po za zasiegiem

dlatego tak lubie wskaznik celu wbudowany w hud i radarowki :)

Jest w tym temacie info, że pojawi się komar w wariancie bombowym:

To może być naprawdę fajny bombowiec dla brytoli.

Podsumowanie

Oby nie miał skopanego modelu lotu, jak Mosquito TR Mk. 33 ;)