Od wydania aktualizacji 2.45 podczas uruchamiania gry, pojawia mi się komunikat “Dodano kontroler, Zmienić ustawienia sterowania?”
Posiadam joystick z przepustnicą oraz orczyk. Mam je już od dawna skonfigurowane w grze, są cały czas podłączone do komputera. Mam nawet zapisane ustawienia klawiszy i kontrolerów dla różnych trybów gry. Niezależnie, czy wybiorę opcję Tak czy Nie, po każdym uruchomieniu gry wyskakuje to okienko. Ktoś ma pomysł jak się tego pozbyć?
poczekac na pacza, tez to mam… niby nic to nie robi ale irytuje
Może Was to pocieszy, a może i nie, ale też to mam.
"Controller added - change controll presets?" Message since Hornet update - how to avoid? kilku innych tez, moze jakis bugreport wyjdzie czy co?
Hejka, a złożył ktoś z Was może zgłoszenie na naszej platformie Community Bug Reporting System? Wtedy jest największa szansa na zauważenie tego, zwłaszcza, że nowe błędy zaraz po aktualizacji są priorytetowe.
Chciałbym aby to tak działało, serio.
Tu znalazłem raport
https://community.gaijin.net/issues/p/warthunder/i/95yQu5fJYUd2
Jaja jak berety, ja czasem wlacze RDR2 z padem od xboxa na BT i tez jest jazda. Niby mam uzywac klawy i myszy ale na czolgach nie daje sie zrzucac arty bo wychodzi jakies menu pod pada w dodatku nieaktywne.
no badziewny komunikat… wróciłem do WT po dłuższej przerwie (widzę, że nawet forum chyba jakies wymienione kompletnie jak dwumasa w moim aucie), kurcze coś na początku poklikałem żeby się nie wyświetlał i w efekcie klawa wróciła do ustawień default’owych. To wyskakujące badziewie plus komunikat o wygaszonej subskrypcji no mogliby państwo z GJ ogarnąć, bo nie ma nic lepszego niż dawka irytacji po odpaleniu gry :)