Witam, od ostatniej aktualizacji Storm Warming zauważyłem, że w grze brak efektu drżenia i odkształcania się skrzydeł przy dużych rędkościach i przeciążeniach. Nie mam pojęcia czy tylko tak jest w moim przypadku czy to problem ogólny. Może ślimak wprowadził jakieś ustawienie, które mam wyłączone. Jeśli ktoś ma podobnie lub wie jak to rozwiązać, proszę o odpowiedź :)
Nie no, normalnie to działa. Sprawdzone na Sea Hawku, jako że tam chyba efekt najbardziej był dla mnie zawsze widoczny.
Masz krótkie wideo, odkształcenia bardzo ładnie widać przy manewrowaniu, przy zbyt dużej prędkości również skrzydła drżą (tego już nie nagrałem, bo rozpędzić się nim to 10m oglądania jak sobie leci prosto).
Szczerze mówiąc, nie wiem która opcja, jeśli którakolwiek, odpowiada za te szczegóły. Próbowałem zmniejszyć jakość fizyki na minimum, ale nadal skrzydła pracują. Może spróbuj sprawdzić integralność plików gry u siebie?
Dziękuje za odpowiedź i filmik. Właśnie mnie to zdziwiło, że po takiej ilości łatek i tak mi to nie działa. Szczęśliwych powrotów na lotnisko :)
Raz na jakiś czas warto zrobić sobie czystą instalację gry, tzn odinstalować, pousuwać wszystkie powiązane pliki i zainstalować od zera.