A mi się wylosował Mirage-2000C S4 na konto. Fajnie, ewent 2 lata temu olałem…
Dla ciekawych: 40 skrzynek tego dnia, wcześniej około 30 bez maszyn.
Z ciekawości, ile miałeś SL na koncie przed zakupem skrzynek? Może być w przybliżeniu.
Ja tam na brak srebra nie narzekam - żyje oszczędnie ;). Było pod 40mln.
Kowan - a to mnie niemiło zaskoczyłeś, liczyłem na to że jak się trafi powtórka maszyny która występuje jako kupon to będzie kupon…
No proszę, kolejny wehikuł. Nigdy bym nie sądził, że zdobędę ten samolot, nigdy też zresztą mi na nim nie zależało. Ale co, będzie do kolekcji. w 97 skrzyneczce. Ktoś posiada i jest w stanie z czymś porównać? Jak się tym lata?
Fajna maszyna szczególnie do gry na naziemkach, dzięki działku 23mm radzi sobie dobrze z otwiewraniem puszek.
U mnie była figa z makiem. Skrzynki biorę do określonego limitu. Limit wyczerpany i temat jest dla mnie zakończony.
Tym razem mój limit to równowartość tego, co zyskałem na obniżkach -50% SL na pojazdy drzewkowe.
2025. Podsumowanie skrzynek.

Zestaw pojazdów raczej średni. Około 50% nie jest premkami. Mam tylko jeden. Wydawało się, że szansa wylosowana będzie trochę większa.
Było jako-tako. Odzyskałem 1/3 wydanych SL na samych losowaniach SL. Nie wiem, ile odzyskałem na boosterach SL. Nie jestem super, więc raczej niewiele.
o hojnosci slimaka…
ale w obecnch okolicznosciach wolalbym miljon srbra :P
akurat skrzynki (za srebro)z ktorych dropia premium/sprzedawalne za gjn maszyny to najlepsze co mozna zrobic ze srebrem w tej grze…
Miałem bitwę, gdzie na jedną drużynę przypadało 6 graczy i 10 farming-botów.

Wyszedłbym, gdybym wcześniej zwrócił na to uwagę. Wkurzyłem się i poczekałem do końca, żeby przykonfidencić na powtórce serwerowej.
Po bitwie zaskoczenie. Medalik dostałem.

To forma przekupstwa, abyś się zamknął i nie podjudzał NieBOTy ;)
Kupiłem ciasteczko z choinką, bo chciałem dostać buster minimum +30% do PB. Rzecz jasna losowało same śmieci. Trzykrotnie nic - żadnych busterów! Dopiero za czwartym razem wpadł pierwszy, no ale oczywiście do SL… W piątym był wreszcie z +20% PB. Więcej ciastek nie jem.
To przez Ciebie LuftMaus utopiłem tyle bezcennej kasy! ;)
wydal 2i pol banki wirtualnego srebra(bezcennego ofc)i w zamian dostal ~60 jakze bezuzytecznych sllimakomonet
no i oczywiscie moja wina XD
oby wiecej takich “pretensji” ;)
Ja bym się cieszył na Twoim miejscu, ja ostatnio dostałem tylko 5. ;-)
No cieszę się, wcześniej też dostałem tylko 5 ;)
Zapasowe zużycie x10 jest chyba rzadsze niż 1M SL i 100 GE.
Od początku dostałem około 5-6 razy 1M SL i 4-5 razy 100 GE. Zapasowe zużycie x10 miałem prawdopodobnie nie więcej niż 2 razy. :-)
Bardzo mnie to pocieszyło :)